madziulec 19.02.11, 18:31 I ktos sobie nakręcił filmik: www.tvnwarszawa.pl/ulice,news,nocna-sniezyca-w-legionowie,74292.html Ja za to dziś widziałam pług - po przejechaniu .. zero śladu tego, że przejechał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3goust Re: Pada śnieg, pada śnieg 19.02.11, 19:49 bo ani nie sypią ani nie płużą tylko jeżdżą i ugniatają śnieg;) a i jeszcze robią tylko dobre wrażenie;) Miasto płaci nie kontroluje to tak jest, sprawdzą czy przejechał, będzie że przejechał;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Pada śnieg, pada śnieg 19.02.11, 21:37 monitoring jest, można zebrać dokumentację kiedy i gdzie pług szalał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pada śnieg, pada śnieg 19.02.11, 22:34 Jak juz wiemy - monitoring nie od tego jest ;) Nie bedzie nam tui sprawdzał jakichs pługów.... Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Pada śnieg, pada śnieg 20.02.11, 10:42 Nie wim jak się ma "mokrość" śniegu do skuteczności odpłużania, ale ja śnieg z ostatnich kilku dni usuwam z chodnika szczotką do zamiatania. Taki sypki i lekki. Z łopaty mi zwiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Pada śnieg, pada śnieg 20.02.11, 11:15 Wczoraj byl lepki, bawilismy sie z Juniorem w sniezki. Dziejszy do kitu, wlasnie taki sypki. Odpowiedz Link Zgłoś