Gość: Malidar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.dyn.optonline.net 05.10.04, 21:32 A moze durniu lepiej zgladzic idiotow twojego pokroju. O na pewno lepiej i to zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @2@ [...] IP: *.wi.rr.com 05.10.04, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 00:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofas Trzecia Wojna Św. jednak sie odbędzie IP: 193.0.236.* 06.10.04, 09:30 A już miało być tak pięknie... Nie łudźmy się, nas tez dosięgnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojt Re: Trzecia Wojna Św. jednak sie odbędzie IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 06.10.04, 11:31 Jeśli nawet się odbędzie (co jest bardzo prawdopodobne), to Polsce się za wiele złego nie stanie - tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Trzecia Wojna Św. jednak sie odbędzie 06.10.04, 22:25 Co to za psychole wypowiadają się na tym forum, że tyle postów zostało usuniętych??? :D Ja bym się o III wojnę światową nie martwił. Jak ktoś komuś podskoczy, i na Bliskim Wschodzie wybuchnie wojna nuklearna, to będziemy mieć taki kryzys na całym świecie, że nie będzie potrzeba wojny, by zrujnować światową gospodarkę. ONZ, teraz w fazie praktycznego rozkładu, powinien wziąć dupę w troki i w najbliższych miesiącach powstrzymać Iran, wszelkimi mozliwymi sposobami (wojna powinna byc zdecydowanie ostatecznością - wystarczy niestabilności w regionie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Trzecia Wojna Św. jednak sie odbędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 06:19 raczej onz powinno wkoncu stanac na wysokosci zadania i powstrzymac izrael i usa :) jakby to jakis sudan mial wejsc w posiadanie broni atomowej to bym wrecz sie cieszyl jakby usa zrobily tam porzadek ale w przypadku iranu nie ma zadnych podstaw by twierdzic ze moglby tej broni uzyc niesprowokowany wrecz przeciwnie bron takowa w rekach iranu pozwolilaby przywrocic jako taka rownowage sil w regionie ale na dzialanie onz nie ma co liczyc bo jak trafnie zauwazyles organizacja ta jest w fazie rozkladu a wszelkie jej pozytywne dzialania sa paralizowane przez usa wiec pozostaje albo zrozumienie sytuacji iranu albo co bardziej prawdopodobne atak izraela na iran co wiadomo jak sie skonczy - odwet a potem wojna na bliskim wschodzie na calego i kryzys na swiecie (w sumie mnie to martwi bo mi kontrahenci placa w USD a przez te wszystkie afery na bliskim wschodzie ostatnio dolar nieco spadl i mniej kasy zarabiam) a co do wypowiedzi na forum - wiesz to jest wlasnie bardzo dziwne bo wszystkie najbardziej obrazliwe zostaly a te z jakas ciekawa argumentacja przeciw polityce izraela polecialy - chyba pewna nacja ma wtyki u adminow albo leca tresci niepoprawne politycznie - i tak sie dziwie/ciesze ze moje posty jeszcze sa bo na onecie za uzycie slowa "zydek" to przez moderacje post by juz nie przeszedl chociazby mial jak najlepsza argumentacje i wiele wnosil do dyskusji :) no i pozdrawiam cie serdecznie bo wkoncu jakis post w dobrym tonie i na poziomie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go go IRAN ! [...] IP: *.rozanka.wroc.pl 06.10.04, 01:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol [...] IP: *.7cities.net 06.10.04, 01:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz a co z Twoim sasiadem IP: *.Princeton.EDU 06.10.04, 02:16 a gdybys mial sasiada, ktory nie kryje nienawisci skierowanej do ciebie, twojej zony, malych dzieci. Sasiad jest nieprzewidywalny (moze chory) i trzyma w lodowce sloiczki z bakteriami waglika. Jakbys sie czul? Czy z radoscia wielka przechodzilbys obok jego drzwi na klatce prowadzac dzieci do przedszkola? odpowiedz prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 02:26 a iran jest wedlug ciebie nieprzewidywalny bo jego przywodcy lubia sobie porzucac epitetami na izrael ?? sory ale jakos iran nigdy nikogo nie atakowal jedynie sam byl atakowany wiec nie ma sie co dziwic ze chca miec skuteczna bron defensywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: a co z Twoim sasiadem IP: 130.60.5.* 06.10.04, 03:52 Byl na tyle nieprzewidywalny ze zaatakowal ambasade USA. Gość portalu: tiamak napisał(a): > a iran jest wedlug ciebie nieprzewidywalny bo jego przywodcy lubia sobie > porzucac epitetami na izrael ?? sory ale jakos iran nigdy nikogo nie atakowal > jedynie sam byl atakowany wiec nie ma sie co dziwic ze chca miec skuteczna bron > defensywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 05:45 tlum zaatakowal ambasade - rozwscieczony tlum jest nieprzewidywalny i obojetne jest jaki to kraj ustroj czy religia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.Princeton.EDU 06.10.04, 06:01 Trudno mi sobie wyobrazic aby w dzisiejszych czasach, tlum Polakow podzegany przez biskupa, pralata (nawet J.) rzucil sie na ambasade ktoregokolwiek z krajow. Nie widzialem tez oszolomow ani w Warszawie, ani w jakimkolwiek innym miescie w Polsce cieszacych sie na ulicy z tego, ze gineli ludzie w Twin Towers! I to wlasnie znaczy byc przewidywalnym... Tiamaku, nie masz racji i odpusc juz sobie dalsza polemike... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:17 u nas nie ma takiej sytuacji zeby ktos gdzies na jakas ambasade mial sie rzucac ale ogolnie roznego typu zamieszki sie zdarzaja kilka razy dziennie na calym swiecie i do gorszych ekscesow dochodzi niz zajecie ambasady. zreszta przyklad z ambasada w calym tym watku jest chybiony. a co do WTC to ja widzialem ludzi ktorzy sie cieszyli :) (sam tez mialem satysfakcje ze wkoncu ktos amerykanom dokopal - aczkolwiek samych ludzi co tam zgineli bylo mi zal) a jezeli chodzi o "przewidywalnosc" - to to o tlumie odnosilo sie do ataku na ambasade a nie do odpowiedzialnosci za BMR. tlum nie ma dostepu do BMR - przewidywalne musza byc wladze i iranskie sa wlasnie takie(pomijajac juz pewne niestosowne wypowiedzi czlonkow rzadu iranu), sam ustroj iranu jest prawie ze demokratyczny (a raczej jest krzyzowka demokracji i panstwa wyznaniowego):D iran to nie jest kraj w ktorym panuje jakas dykatura ani tez kraj o jakichs zapedach do wladzy nad regionem swiata a na taki sie wlasnie iran kreuje. nawet antyzydowskie/antyamerykanskie nastroje wsrod ludnosci nie sa az takie jak w innych krajach arabskich. wiadomo nikt tam zydkow nie kocha ale terrorystow w iranie nie produkuja (ta wiem zaraz ktos zarzuci ze przeciez wszyscy mowia ze iran wspiera terroryzm - a G prawda - jego rzad swego czasu wspieraŁŁŁ bojownikow w palestynie ale inne kraje arabskie tez i nikt z tego nie robil problemu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.proxy.aol.com 06.10.04, 07:20 Tiamaku, obudz sie. Iran to nie arabskie panstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:31 ok mialo byc muzulmanskie :) zreszta kazdy zrozumial o co chodzi (swoja droga takie czepanie sie przejezyczen to jak czepianie sie ortografii a to w necie to tak raczej glupio wypada jak sie ktos takich drobiazgow czepia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 09:44 Masz racje i zgadzam sie z toba. Tylko jedna mala wpadka, Iran nie jest panstwem arabskim!!! W Iranie mieszkaja Persowie. No chyba, ze sie cos zmienilo w ostatnim czasie. Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo A JA SIE NIE ZGADZAM,,, IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 06.10.04, 11:23 Z TOBA I Z TYM TLUMOKIEM,ja nie chce byc tak glupi jak ty i ten tlumok,ktorego nie pozdrawiam, a zycze mu naglej i niespodziewamnej smierci.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: A JA SIE NIE ZGADZAM,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:30 wyskocz leszczu na tepe noze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.visp.energis.pl 07.10.04, 12:57 Do Tomasza > Trudno mi sobie wyobrazic aby w dzisiejszych czasach, No właśnie wypowiadasz się jakbyś się urodził wczoraj. Ja mam akurat trochę więcej lat i pamiętam jak "tlum Polakow" rzucał się na zomowców i komitety partyjne. Rzucał się na tych którzy go (czyli zwykłych ludzi) upokarzali i dręczyli każdego dnia. Może dlatego mi jest łatwiej właśnie na podstwie takich "nieobliczalnych" zachowań wyobraxić sobie co ci ludzie przeszli i co spowodowało, że zrobili (czy robią) to o czym donoszą media. Dzisiaj ok 12 nadawali wywiad Jankowskiej z Kapuściańskim. w którym mówił on o naturze współczesnych mediów - o tym że są zwiazane z wielkim kapitałem, przez co mają charakter dworacki; obecne są tylko tam na świecie, gdzie zagrożone są interesy korporacji, które mają w nich udziały. Może weź to sobie do serca i przestań cytować info w dziennika jakby to były twoje własne przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.visp.energis.pl 07.10.04, 13:04 No dobra uprzedzam wszystkich: Janowskiej z Kapuścińskim, reszta literówek nie wpływa chyba na komunikatywność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:53 Tak sie jakoś dziwnie składa ze te rozwscieczone tłumy to muzulmanie.Zapytam jeszcze dlaczego koran zabrania picia alkoholu?. Bo i bez niego sa dobrze podjarani a z nim po prostu wpadaja w amok. Mahomet to wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.P Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.proxy.aol.com 06.10.04, 23:50 ttttttttiamaku TY TEMPAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.P Re: a co z Twoim sasiademCCCCCCCCCCCCCCCC IP: *.proxy.aol.com 06.10.04, 23:53 ttttttttiamaku TY TEMPAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA TIAMAK TTTTTTTIAMAK IP: *.proxy.aol.com 06.10.04, 23:57 tiamaku ty TEMPAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: TIAMAK TTTTTTTIAMAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 04:45 yh brak mi slow :) ogolnie nie lubie zwracac komus uwagi na styl w jakim pisze ale jak chcesz mnie obrazac (chociaz raczej twoja glupota mnie bawi) to pisz wzglednie poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb PACAN, ANTYSEMITA IP: *.inter.net.il 06.10.04, 06:27 Nie, no nie da sie tego czytac. Iran chce miec dobra bron defensywna? Przeciez oni maja juz lepsza bron - samobojcy. Myslisz, ze zaden z dzisiejszych terrorystow nie pochodzi z "cywilizowanego" Iranu. Pierdol sobie, pierdol, a jak ci Swieci Muzlumanie nie pozwola golic zarostu i twa zonke przykryja kieca z okienkiem na oczy to pogadamy o twej defensywie, Pacanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo JAKI TAM Z CIEBIE 'GOJ'.... IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 06.10.04, 11:33 ZNOWU ZAPOMNIALES LITERY 'N' W TWOJEJ KSYWCE !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo PRZEPRASZAM...To, co napisalem.... IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 06.10.04, 11:41 mialo byc skierowane do tego wyskrobka ponizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: PACAN, ANTYSEMITA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 04:55 co do zarostu - nie gole bo moja kobieta go wrecz uwielbia :) co do antysemity - antysyjonista tak ale antysemita zdecydowanie nie co do pacana - no coz jezeli mnie nazywasz pacanem to ty musisz byc na poziomie bakterii :) co do samobojcow z iranu - czy slyszales kiedys o jakims ? - jordanczycy, palestynczycy, irakijczycy, syryjczycy, jemenczycy, itp itd juz byli ale o jakims ataku terrorystycznym w ktory zamieszany byl by iran lub jakis jego obywatel to od lat nie slyszalem poza tym czy wy ludzie jestesci az tak nierozgarnieci by nie rozrozniac pojedynczych psycholi od calego rzadu suwerennego panstwa?? prosty przyklad - moze to ci pomoze zrozumiec istote calej sprawy: czy jezeli zarkawi pochodzi z jordanii to jordania jest krajem terrorystycznym? wrecz przeciwnie - jest jednym z bardziej cywilizowanych krajow arabskich - monarchia co prawda i malo ma z demokracja wspolnego ale jej monarcha to czlowiek swiatly a w kraju zyje sie ok a co do czadorow - no coz to to chyba jeszcze stosuje sie w sudanie i do niedawna w afganistanie ale to margines nawet w tak islamskim kraju jak arabia saudyjska kobiety juz dawno nie musza chodzic w czadorach. inna sprawa ze kobiety w krajach muzulmanskich same czesto chca chodzic w czadorach (np wiele kobiet w egipcie) - jest to obecnie czesciej wybor kobiety a juz marginalnie nakaz panstwa. a tak na marginesie czy mogbys uzywac mniej wulgarnych slow bo zamiast konstruktywnej odpowiedzi twe slowa wygladaja jak brednie pijaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goj Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 09:37 Jest jedynym państwem na Bliskim Wschodzie, które posiada broń atmową. Odmówił podpisania układu o nierozprzestrzenianiu broni atomowej. Od 1963 roku, systematycznie odmawia wstępu międzynarodowym inspekcjom na swoje tereny. Posiada największe w tym rejonie zasoby broni masowego rażenia. Zagrabił terytoria niezależnych państw (Liban i Syria) z użyciem siły militarnej i do tej pory okupuje je, wbrew wielokrotnym rezolucjom Organizacji Narodów Zjednoczonych. Regularnie narusza granice niezależnych państw przy użyciu samolotów, artylerii i sił marynarki wojennej. Wielokrotnie przez wiele lat szkolił i wysyłał do innych krajów terrorystów mających za cel zabijanie swoich politycznych przeciwników. Zapowiedział, że aktywnie będzie wysyłał swoich agentów na teren Stanów Zjednoczonych aby zgładzać przeciwników politycznych, a zapowiedź ta nie została w żaden sposób skomentowana przez władze USA, co stanowi przyzwolenie na eksport państwowego terroryzmu. Dokonuje egzekucji nieuzbrojonych jeńców wojennych, do czego publicznie przyznają się najwyższi izraelscy oficerowie wojskowi. Odmawia postawienie przed sądem swoich żołnierzy za świadome zabijanie jeńców wojennych. 69 razy został potępiony przez Radę Bezpieczeństwa ONZ. Kolejne 29 razy wybroniony został od potępienia przez ONZ przez veto Stanów Zjednoczonych. Wielokrotnie napadał na obozy uchodźców będących pod protektoratem ONZ, np. w Qana, Lebanon gdzie zabito 103 bezbronnych mężczyzn, kobiet i dzieci. Stworzył 762 tysiące uchodźców, wypędzając ich ze swych domostw i do tej pory systematycznie odmawia im powrotu do swoich domów i na swoje ziemie. Wielokrotnie konfiskował konta bankowe, biznesy i ziemię swoim przeciwnikom politycznym, bez jakichkowiek kompensacji. Dopuszcza do tego, że człowiek, który osobiście wydał rozkaz zamordowania wysokiej rangi dyplomaty ONZ-u został Premierem (Ariel Sharon). Jest sprawcą zamachu terrorystycznego na amerykańską ambasadę w Egipcie. Jest sprawcą świadomego, prowadzonego przez kilka godzin ataku na wyraźnie oznaczony i oflagowany statek marynarki wojennej USA płynący na międzynarodowych wodach, zabijając 33 i raniąc 177 amerykańskich marynarzy (USS Liberty). Przy użyciu czołgów i ciężkiego sprzętu regularnie zabija młodych Palestyńczyków broniących rodzin, domów i osiedli. Z premedytacją zabija międzynarodowych dziennikarzy filmujących zbrodnie izraelskich żołnierzy. Systematycznie łamie umowy Konwencji Genewskiej stosując odpowiedzialność zbiorową i za czyny jednostek karze całe grupy, niszcząc całe wioski i buldożerami spychając domy, nawet ze śpiącymi ludźmi w środku! Przez cały okres swego istnienia nie potrafił ułożyć sobie pokojowych stosunków ze swymi sąsiadami. Otrzymuje corocznie pomoc od Stanów Zjednoczocznych w wysokości przeszło 3 miliardów dolarów, co stanowi 1/3 całej pomocy zagranicznej USA, mimo, iż klasyfikuje się jako 16 najbogatsze państwo świata. Podpisał umowę w Oslo zobowiązując się do zaprzestania budowy izraelskich osad, lecz złamał ją i od tego czasu wybudował więcej niż 270 takich osad. Bezprawnie wykorzystuje przeszło połowę pomocy Stanów Zjednoczonych na budowę i utrzymywanie tych żydowskich osiedli, wbrew wyraźnym zastrzeżeniom w umowie. Oszukuje i łamie umowy ze Stanami Zjednoczonymi sprzedając Chinom zaawansowane technologie militarne otrzymane za darmo od USA. Na wiele sposobów szpieguje Stany Zjednoczone, wykradając tajemnice militrne i państwowe, co wielokrotnie zostało udowodnione wielkimi aferami szpiegowskimi (np. szpiegostwo Jonathana Pollard, przez którego część z wykradzionych tajemnic zostało przez Izrael przekazanych Rosji). Wobec tak bulwersujących faktów, Stany Zjednoczone przystąpiły do wojny. Wojny z... Irakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujaszek joe Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 09:53 porażające. i nie ma nic wspólnego z antysemityzmem. własnie od izraela może zacząć sie III wojna światowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:51 I dla swietego spokoju naszych europejskich dup, powinnismy, pozwolic zeby ich tam usmazyli a kto przezyje, to ich powyzynaja nozami, humanitarnie, relacja na zywo poleci w Al-Dzazize. Tylko ciekaw jestem co bedzie jak wydluza zasieg tych rakiet o kolejny tysiac kilometrow to co w Licheniu bedzie meczet?:). A moze warto zastanowic sie dlaczego Francuzi nie chca przystapienia Turcji do UE, ciekaw jestem dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.pgd / *.pgd.pl 06.10.04, 10:13 Jak na razie jedyne ofensywne działania na bliskim wschodzie w ostatnich latach to inicjatywa państw takich jak Irak, Izrael a potem tzw. USA i sojusznicy czyli Wielka Brytania i Polska. Zaliczanie Iranu do osi zła też jest powodem dla którego kraj ten może się czuć zagrożony, jak i groźby Izraela odnośnie bombardowania ośrodków w Iranie. Nie wiem czy jesteś aż tak zaślepiony, czy nie widzisz że jak dotąd główna destabilizacja na bliskim wschodzie pochodzi od USA i Izraela? Rozumiem że popierasz militaryzację i pomoc wojskową dla Izraela, a działania zbrojeniowe Iranu już nie? Izrael ma prawo posiadać 100 głowic jądrowych bez zgody ONZ,a Iran nie? Jak Kali coś komuś ukraść to dobrze, a jak Kalemu to już źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:57 Wole zeby Izrael mial 1000 glowic jadrowych, niz zeby arabowie mieli miec jedna. Bardziej ufam zydom ze nie zaczna z nich strzelac niz jakiemus nawiedzonemu prorokowi ktory w imie allacha wysle ja na Tel-Awiw, a jak beda miec juz te bombe to dopiero sie zacznie, no tak beda sie z nimi cackac jak z Korea Polnocna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.visp.energis.pl 07.10.04, 13:28 Jesteś kompletnie bezmyślnym ignorantem, który bezkrytycznie pochłania medialną papkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CANADA KAZEK TY BARANIE IP: *.proxy.aol.com 07.10.04, 00:18 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB BBBBBBBBBBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.dynamic.hinet.net 06.10.04, 12:13 Moze warto troche poczytac o tym co Izrael robil po II wojnie swiatowej, jak traktowal Arabow i jak z narodu uciemiezonego przeksztalcil sie w agresora. Moze wtedy dowiesz sie skad taka nienawisc do Zydow panuje na Bliskim Wschodzie. Czas chyba otworzyc oczy i nazwac rzeczy po imieniu. Niestety w naszych mozgach pojecie przegnanego, biednego, represjonowanego Zyda jest tak zakorzenione, ze nie umiemy spojrzec na problem walk na Bliskim Wschodzie bezstronnie. Szkoda, bo moze sie to zle skonczyc, dla nas wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: a co z Twoim sasiadem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:36 A moze warto troche zdrowego rozsadku zachowac, wiec zgodnie z tym co napisales to powinni sie teraz mscic zydzi na niemcach, francuzach, polakach i pewnie jeszcze pare "zasluzonych" narodow by sie znalazlo. A myslisz ze jak by nie bylo izraela i usa to, arabowie zyli by w pokoju i kochali by caly swiat, zaraz znalezli by sobie kolenego szatana, albo sie miedzy soba tlukli, to lezy chyba w ich mentalnosci, Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: a co z Twoim sasiadem 07.10.04, 06:48 przeszkadzaloby cio to bardzo jakby sie miedzy soba od czasu do czasu tlukli ?? my tez sie w europie tluczemy pare razy na sto lat :) ja nie widze roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: a co z Twoim sasiadem 07.10.04, 06:49 zapomnialem dodac ze np takie usa to wrecz co roku sie z kims tluka i za kazdym razem z kim innym :) u nich to te kolejne wojny to juz prawie jak sport narodowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: a co z Twoim sasiadem 07.10.04, 06:46 tak z ciekawosci zapytam :) mieszkasz na tajwanie czy to tylko jakies chinskie proxy to co uzywasz :) bo z tego co widze to jedziesz hinetu a to na tajwanie uzywaja (osobiscie mi slabo te kable chodzily) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB IZRAEL-RAJSKI OGROD IP: *.inter.net.il 06.10.04, 06:22 Ty durniu, a moze i Afganistan powinien miec bron atomowa, oj nie, nie, moze Czeczenia, ci jakby grzybem zasolili w Moskwie, to i Ty DOZNALBYS rownouprawnienie. Glupis i tyle. Takich jak ty powinno pozbawic sie praw wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak oj bardzo plytko wszystko przeanalizowales 07.10.04, 07:02 ej wiesz co porownywac rzadzony do niedawna przez fanatykow islamskich w najgorszym wydaniu afganistan do wzglednie spokojnego iranu to troche nieudany pomysl a co do czeczenow to w sumie mieliby prawo do przylozenia moskalom aczkolwiek oni sa niedorosli do posiadania tak niebezpiecznych zabawek jak bron atomowa iran to co innego - to kilka tysiecy lat kultury i nawet jak to panstwo przez pewien okres bylo teokracja (i to tez niezupelna - tak to tylko odbierano na zachodzie a niektorzy do dzis w ta bajke wierza) to i tak jego przywodcy byli bardziej wyksztalceni i odpowiedzialni jak prosci gorale z kaukazu czy tam afganistanu. w sumie nie liczy sie jaki kraj ma ustroj i jakiej religii sa jego mieszkancy - by moc posiadac bron atomowa wystarczy ze wladze danego kraju i jego przyszle elity ktore kiedys ta wladze przejma maja swiadomosc jakie konsekwencje ich czekaja w przypadku uzycia takiej broni lub tez niekontrolowanego jej wycieku w niepowolane rece. dlatego tez taki pakistan czy indie moga posiada bron bo ich wladze i tak nie zdecyduja o jej uzyciu - z tego samego powodu bron taka moglby posiadac iran czy brazylia czy tez argentyna, wzglednie nawet izrael ma prawo do posiadania broni atomowej a nie powinny jej posiadac kraje typu korei polnocnej czy tez inne kraje gdzie wladza nie liczy sie z konsekwencjami a kraj i ludzi traktuje sie przedmiotow lub nawet gorzej jezeli bron znajduje sie w bezpiecznych rekach przy czym bezpieczny nie znaczy demokratyczny i wolny (np chiny takie nie sa, izrael tez nie) to niczym to nie grozi a wrecz wplywa pozytywnie na stabilizacje w regionie bo nikt nikogo nie zaatakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Izrael to największe zagrożenie pokoju w Azji ! IP: 212.14.47.* 06.10.04, 13:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malidra Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:35 A może żydofili też ta wysłać przed bombardowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryczypisk znów będziemy się rzezać... IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 05.10.04, 21:41 chyba wyjadę na islandię. nie lubię przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: znów będziemy się rzezać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:02 Arabowie tez nie lubia, moze wyjedz do iranu tam sami pacyfisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EICHMAN [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IAM4MSU Re: Malidra, a podeslac ci CYKLON B? n/t IP: 64.139.225.* 06.10.04, 01:02 Izrael to jedyne normalne panstwo w tamtym regionie i dzieki Bogu maja wsparcie Ameryki, gdyby nie to juz by ich nie bylo - popieram w 200% Izraelskie plany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Malidra, a podeslac ci CYKLON B? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:20 hahaha sam sobie zaprzeczasz :) jak moze jakies panstwo byc normalne skoro jak sam twierdzisz istnieje tylko dlatego ze jest pod opieka innego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: multikulti Tiamak poczytaj to ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:53 Izrael tym różni się od innych państw tego rejonu,że nie dąży do unicestwienia żadnego sąsiada w przeciwieństwie do tych sąsiadów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Tiamak poczytaj to ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:29 nie :) dazy tylko do wprowadzenia w nich "demokracji" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Tiamak poczytaj to ! IP: 81.219.8.* 07.10.04, 01:01 Porażasz logiką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Tiamak poczytaj to ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 04:56 nie chcialo mi sie rozwijac tematu bo juz i tak inni wszystko napisali wiec kulturalnie mowiac - nie czepiaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Malidra, a podeslac ci CYKLON B? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:03 Ja toze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Po co?Na te gnide Malinde i tlenek wegla wystarczy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.10.04, 04:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:01 Nic sie nieboj, zydzi zaprawieni raz dwa sie uwina i zadnego bombardowania nie bedzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Iran pręży atomowe muskuły 05.10.04, 21:49 To zrob to,zamiast paplac swoim islamskim jezorem. A moze chcesz aby zrobili to tak przez ciebie znienawidzeni Amerykanie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Iran pręży atomowe muskuły... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.04, 21:55 Czy rownie MAKABRYCZNIE UMIESNIONY jak nieswietej pamieci Chomeini??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeDaN Re: muzulmanie + bron atomowa = koniec swiata IP: *.versanet.de 06.10.04, 21:49 kwestia tego, kto teraz jako pierwszy, nacisnie na guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: muzulmanie + bron atomowa = koniec swiata 07.10.04, 07:05 przeciez muzulmanie (pakistan) maja taka bron od dobrych paru lat i jakos na koniec swiata sie nie zapowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzz Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 21:51 Gazeta szczuje juz na Iran, a czy dala info o wypowiedzi Rummy'ego, ze nie widzial zadnych dowodow na zwiazki Hussina z Al Kaida? Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: Iran pręży atomowe muskuły 05.10.04, 21:55 Gość portalu: Bzz napisał(a): > Gazeta szczuje juz na Iran, a czy dala info o wypowiedzi Rummy'ego, ze nie > widzial zadnych dowodow na zwiazki Hussina z Al Kaida? Tu akurat nie szczuje. Wszyscy są teraz przewrażliwieni po Iraku kiedy to bBsh robił sobie jaja z Irackiego programu BMR. Ale Iran i KRLD to już nie bajeczka o uranie z afryki i scudach (które od aeroflotu różnią się tym że zabijają mniej ludzi)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzz Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 22:15 Jesli nie szczuje, to przynajmniej straszy. Przygotowuje grunt pod szczucie. Wizja Iranu budujacego bron atomowa, zeby zagrozic innym panstwom, jest rownie absurdalna, jak powiazania saddamowskiego Iraku z bin Ladenem. Jesli Iranczycy chca miec bron masowego razenia, to raczej po to, zeby nie stac sie obiektem selektywnej troski Waszyngtonu o prawa czlowieka i tym podobne preteksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: 212.130.22.* 06.10.04, 19:00 "Waszyngtonu o prawa czlowieka i tym podobne preteksty" po co owijac w bawelne nie mozna powiedziec po prostu troski o iranskie zasoby ropy Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: Iran pręży atomowe muskuły 05.10.04, 21:53 Trzymam kciuki za Izraelskich pilotów... Ja nigdy się nie zgodzę na islamistyczny dyktat. W szczególności kiedy różne terrorystyczne bojówki mogą wejść w posiadanie wzbogaconego uranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker armia izraelska kupila od usa. za pieniadze z usa. IP: *.ny325.east.verizon.net 05.10.04, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Wszystko jedno za czyje... 05.10.04, 21:56 Ważne żeby zrobili drugi Osirak zanim rozpęta się kolejna Hiroszima urządzona przez debilnych islamistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malidar [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: Wszystko jedno za czyje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:09 tak a Polska dla polakow ziemia dla ziemniakow, chociaz w twoim przypadku to chyba BURAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A dupki Polacy ciagle jeszcze czekaja na IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.04, 22:00 przestarzale F 16 ! I to najlepszy dowod zydowskiej przewagi intelektualnej nad Polakami, jak i znikomosci wplywow w USA yamtejszej Polonii - nomen omen - Moskala (hahaha!)... I po co wam, Polacy, podskakiwac? Matka Natura juz zadecydowala, ze Zydom to wy mozecie tylko sluzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: A dupki Polacy ciagle jeszcze czekaja na IP: *.top.net.pl 05.10.04, 22:28 A jakie samoloty są nowocześniejsze od F16? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Mysle, ze F-18, ale meerkat bedzie wiedzial lepiej IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.04, 23:40 Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed W Żydach jest pewnie z 5 razy więcej polskiej krwi 06.10.04, 04:19 niż oryginalnej żydowskiej (popatrz jak wyglądają oryginalni Żydzi z Etiopii), więc służymy właściwie sobie. Poza tym my żyjemy sobie spokojnie, w wy zróbcie o jeden błąd za dużo, zabijcie jednego Araba więcej i będziemy was wspominać jedząc pieczywo czosnkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Pomylony unleashed.. Ze sznurka sie urwales?Spytaj IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.10.04, 04:30 rachelki - jestem ponoc neo-nazi i White Suprematist ze Stormfrontu (czys w tej swojej Hameryce kiedys tam Zyda widzial?), a poza tym to jestem Gabi Casey, Maurycy z Krzeszowic, dana 33,Basia, Kasia i jeszcze pare...A ty mi, Ukraincu, od Zydow... PS: Ty w tej Hameryce tak ten chleb z czosnkiem? Tak malo w mediach polonijnych placa? A na temat waszego "spokojnego siedzenia w domu" to ja, Anglik, wole sie nie wyrazac: przez ten wasz "friendly fire - have a nice day" paru naszych ZNOW nie powroci do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHIATRA LUDZIE!!! "KATOLIK POLSKI" POTRZEBUJE ROZUMU!!!! IP: *.dynamic.mts.net 06.10.04, 05:01 Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed Co ty tam przypalasz? Pytam, bo takich tekstów 07.10.04, 01:28 po zwykłej gandzi nie piszą nawet najbardziej ujarani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski LUDZIE TO KLAMSTWO IRAN POTRZEBUJE ENERGII IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 21:59 Jedynym celem Iranu jest zaspokojenie energii elektrycznej. To nie sa zadne zakusy na bron atomowa.Inaczej Rosja by nie pomagala.Pokojowy rozwoj energii atomowej jest kazdemu panstwu dozwolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Hahaha...Masz poczucie humoru... Hahahaha... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.04, 22:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamal al-Gashey Re: Hahaha...Masz poczucie humoru... Hahahaha... IP: *.malnet.pl 05.10.04, 22:11 Izrael również wzbogaca uran (co wyjawił Vanunu) i nikt się go nie czepia ? Chyba faktycznie trzeba prewencyjnie zbombardować Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Hahaha...Masz poczucie humoru... Hahahaha... IP: *.top.net.pl 05.10.04, 22:30 Prewencyjnie czy nie prewencyjnie, Izrael jest systematycznie bombardowany. A to kamieniami rzucanymi przez szczyli. A to żywymi bombami przypasanymi do trochę starszych szczyli. A to słowami nienawiści. A jednak żyje i trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Hahaha...Masz poczucie humoru... Hahahaha... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 02:29 no wlasnie niestety zyje i trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: Hahaha...Masz poczucie humoru... Hahahaha... IP: 81.219.8.* 07.10.04, 01:10 Gość portalu: tiamak napisał(a): > no wlasnie niestety zyje i trwa... Aha, juz rozumiem skad pokłady czerpiesz dla swych przemyśleń. Utrudniaj sobie życie, utrudniaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak eh ... znowy ty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 04:58 masz zamiar tylko tak bezmyslnie komentowac czy wysuniesz wkoncu jakies kontrargumenty na odpowiednio wysokim poziomie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hr. Koniec Polski KOSZMARNY TUMAN Z CIEBIE JEST IP: *.e-loko.pl 07.10.04, 12:20 Tak czytam twoje posty i dochodzę do wniosku, ze takich jak ty, zionacych nienawiścią do innych juz prewencyjnie powinni zamykać w pierdlu. Twoje słowa typu "cieszyłem sie jak dokopali Amerykanom w WTC", najlepiej swiadcza o Tobie jako człowieku głupim i prostackim. Ale cóz nalezy się cieszyć że tacy jak ty zazwyczaj nie czynia niczego złego, chyba że sprzyjaja im okoliczności, które od nich nie zalezą. Tak było w przypadku wielu grubych i prymitywnych NIemców po dojsciu do władzy nazistów. Tatusiowie rodzin i dobrzy bracia zamienili się w potworów mordujacych ludzi w obozach zagłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: KOSZMARNY TUMAN Z CIEBIE JEST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:31 wyrywaj dalej slowa z kontekstu i oceniaj po tych wyrwanych slowach ludzi to daleko w zyciu zajdziesz - pozycje babci klozetowej dostaniesz na pewno. poza tym wiesz zabawne jest to ze uwazasz iz ja zione nienawiscia do kogokolwiek - ale takie to juz jest rozumowanie niewyksztalconych ludzi twego pokroju ze nie potraficie odroznic krytyki ze strony osob od odmiennych pogladow od nienawisci. twoje rozumowanie opiera sie o bardzo prosty schemat - jezeli ktos mysli inaczej niz ja to musi byc zly i powinni go zamknac w wiezieniu - takie myslenie daleko cie nie zaprowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bo jemu WOLNO miec bron jadrowa..A ONZ zdecydowal IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.04, 22:43 ze ajattollachom ma wystarczyc Koran... Bo i noze to zbyt duze ryzyko - ucinaja nimi ludziom glowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Bo jemu WOLNO miec bron jadrowa..A ONZ zdecyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 02:30 i znowu jakis debil sprowadza caly swiat muzulmanski do paru prostakow z nozami. szkoda slow ... poprostu brakuje ci wiedzy i inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Wskaz mi tych oswieconych ze swiata Muzulmanow. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.10.04, 04:32 I NIE ZAPOMNIC PODAC JAKI TO PROCENT CALOSCI POPULACJI! Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Wskaz mi tych oswieconych ze swiata Muzulmano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 05:48 obawiam sie ze wiecej niz w takiej ameryczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: Wskaz mi tych oswieconych ze swiata Muzulmano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:38 chyba nie. wynalazczosc swiata islamskiego skonczyla sie gdzies tak w VIII - X wieku (jesli nie liczyc terroryzmu, zywych bomb itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PS: A jak duzo Muslimow tys w Polsce widzial? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.10.04, 04:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: PS: A jak duzo Muslimow tys w Polsce widzial? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 05:47 te hamerykan wypowiadasz sie na polskim forum wiec "muzulmanow" a nie jakichs muslimow - to po pierwsze, a po drugie w polsce niewielu ale mialek okazje przebywac wielokrotnie w krajach muzulmanskich wiec raczej baaardzo wielu muzulmanow poznalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: PS: A jak duzo Muslimow tys w Polsce widzial? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 07:52 i należało tam zostać a nie wymądrzać się na POLSKIM forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: PS: A jak duzo Muslimow tys w Polsce widzial? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:35 wybacz ale ja jestem POLAKIEM z czego jestem dumny i nie zamierzam zmieniac miejsca zamieszkania :) Szczecin-niebuszewo jest dla mnie najlepszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Bo jemu WOLNO miec bron jadrowa..A ONZ zdecyd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 07:51 bo to JEST paru ( a nawet więcej niż paru ) prostaków z nożami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Bo jemu WOLNO miec bron jadrowa..A ONZ zdecyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:34 w szwecji tez trafiaja sie prostaki z nozami - a w usa to jest ich cala masa szczegolnie noca w ciemnych uliczkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: US Re: LUDZIE TO KLAMSTWO IRAN POTRZEBUJE ENERGII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 11:13 Tak masz racje! a kosciol polski jest biedny i ledwo koniec z koncem wiaze, mamy swietna armie, w Polsce nie ma korupcji i zostaniemy mistrzami swiata w pilce noznej. Odpowiedz Link Zgłoś
watto Iran ostrzega przed atakowaniem go. 05.10.04, 22:05 W tej Wyborczej Zydzi wypisują takie nonsensy, że po prostu ręce opadają. Iran nie grozi ofensywnymi akcjami. Iran ostrzega tylko przed atakowaniem go. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14318433&a=14318433 Iran nie ma żadnego celu i interesu w ofensywnym ataku nuklearnym, bo USA, albo Izrael odpowiedziałyby tym samym. Ostrzega tylko przed tym, że będzie odpowiadał atakiem za atak. Nawet Brzezinski rozumie, dlaczego iran chciałby mieć broć nuklearną. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=15804957&a=15804957 Brzezinski powiedział: gdybyś był Irańczykiem to biorąc pod uwagę, że Pakistan, Indie, Izrael mają broń jądrową, sam byś myslał, że musisz taką zdobyć. Mówił, że potrzebne jest szersze rozwiązanie problemu bezpieczenstwa dla panstw w tym regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Iran ostrzega przed atakowaniem go. IP: *.zeelandnet.nl 05.10.04, 22:45 Drogi Watto. Piszesz, ze Brzezinski rozumie Iranczykow? On ich doskonale rozumie od 1978 roku doprowadziwszy swa polityka do upadku szaha i do "rewolucji ajatollachow". W przelomowym momencie na jesieni 1978 roku gdy szach BLAGAL Cartera o wsparcie, to Brzezinski wolal wyjechac wraz ze swym pryncypalem na dluzszy weekend na ryby. Nie wiem czy wiesz (sadze, ze nie), ze JEDYNYM haslem "wyborczym" Chmeiniego bylo: "Szah musi odejsc". Szah byl znienawidzony przez mullow poniewaz udalo mus sie nieco ograniczyc wladze ajatollachow i ciemnych mullow. Od 1978 roku w polityce Iranu obowiazuja dwa hasla, wokol ktorych kreci sie CALA iranska polityka: 1) Izrael MUSI zniknac z mapy swiata, 2) USA to nasz smietrelny wrog. Ameryka to "Duzy Szatan", a Izrael to :Maly Szatan". A Izrael nie graniczy z Iranem i nigdy nie byl dla Iranu zagrozeniem. Skad wiec ta "koniecznosc" zniszczenia tego panstwa ??? Rok 1978 przyjmuje sie za poczatek (gdzies ten poczatek trzeba okreslic) wojny Islamu z nasza Zachodnia Cywilizacja. Iran stal sie pierwszym "eksporterem swiatowego terroryzmu". Cynizm Brzezinskiego polega na tym, ze swa nieudolnoscia i KOMPLETNYM brakiem przewidywania konsekwencji swego "nierobienia nic" i zezwolania na upadek Szaha (ze wszystkimi tego konsekwencjami dzisiaj) ma czelnosc wypowiadac swe rady i uwagi na temat Iranu i "rozumiec Iranczykow". To tak, jakby cieszyl sie z tego co stalo sie w 1978 roku i dzisiejszych klopotow. Brzezinski byl najgorszym doradzca najgorszego prezydenta w historii USA - Cartera. Dzisiaj zbieramy owoce ich nieudolstwa. Brzezinski jest mistrzem autoreklamy. Oprocz tego nie potrafi NIC. Kilka jego "madrosci" stoi przede mna na polce z ksiazkami i ich poziom "naukowy" nie odbiega od "Harrego Pottera", lub "Basni z tysiaca i jednej nocy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Iran ostrzega przed atakowaniem go. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 02:37 sory ale szach byl imperialistycznym dupkiem ktory zbroil sie na sile coby podbic caly region i stac sie tam jednym mocarstwem w regionie wiec nawet dobrze ze go zdjeli od wladzy. zreszta jezeli ludnosc iranu nie chciala szacha i go odsunela od wladzy to w czym problem... a co do ajatollachow no coz hasla maja jakie maja ale nic nie robia zeby je realizowac wiec jest to tylko niegrozne puste gadanie. przeciez to jest chyba oczywiste ze iran nigdy pierwszy nie uzyje broni atomowej nawet jak ja wyprodukuje bo w kilka godzin pozniej zamienilby sie w atomowa pustynie. ktos kto wierzy ze na swiecie istnieja takie kraje ktore odwazylyby sie uzyc niesprowokowane broni atomowej musi byc poprostu niedorozwiniety no a conajmniej bardzo naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r [...] IP: 212.122.207.* 05.10.04, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuimichino Re: Byla szansa.. IP: *.g.pppool.de 05.10.04, 22:32 Takie wypowiedzi sa w Polsce karane. Gdzie jest admin?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Byla szansa.. IP: 212.122.207.* 05.10.04, 23:04 a co ty bys chcial...szkoda wirowek i autobusow! Na takie cos.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Byla szansa..by cie matka wyskrobala! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.04, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A powtorzy mi to ryczaca polska krowa W REALU? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.04, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny Re: Kiedy tylko zechcesz.. IP: 212.122.207.* 05.10.04, 23:49 A jak bys chcial... po palestynsku czy iracku hihi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A po anglosasku potrafisz? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.10.04, 00:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Lubie po iracku.... IP: 212.122.207.* 06.10.04, 19:24 gdy otwarta tchawica wydziela to co tobie sie nalezy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Byla szansa.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 02:39 chyba sobie raczysz zartowac :) przeciez ten koles nie wskazuje bezposrednio o kim pisze :) wiec nie masz dowodow ze pisze o zydkach. swoja droga ja bym ich przesiedlil wszystkich na antarktyde :) (poza surowym klimatem to calkiem bogaty w surowce naturalne i nadajacy sie na kolonizacje kontynent) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ja bym wolal zobaczyc na Antarktydzie Arabow... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.10.04, 04:34 Bo Zyd to wiadomo - i tam by sobie poradzil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHIATRA [...] IP: *.dynamic.mts.net 06.10.04, 05:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Ja bym wolal zobaczyc na Antarktydzie Arabow. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:24 heh wybacz ale arabowie maja swoja ziemie - swoja czesc swiata. zydzi "ukradli" im kawalek niech oddadza a sami sie przeniosa gdzies gdzie nikt nie bedzie mial do nich pretensji :) antartyda pasuje idealnie. za kilkadziesiat lat byloby to kwitnace panstwo o wysokiej pozycji na swiecie :)) a my mielibysmy jeden konflikt na swiecie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuimichino Re: Byla szansa.. IP: *.g.pppool.de 06.10.04, 09:58 Moze by tak twoich rodzicow tam przesiedlic debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Byla szansa.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:36 wykazales sie wlasnie zupelnym brakiem kultury - bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE IRAN JEST POKOJOWY IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE IRAN JEST POKOJOWY IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 22:35 Ten kraj zdaje sobie sprawe,ze za 50 lat zapasy ropy sie skoncza. Energia atomowa jest przyszloscia.Dlatego tez Ayatolah Chamenei o tym mowi.Tu nie chodzi o zbrojenia tylko o pokojowe wykorzystanie energii atomowej.Tego nie mozna im odmowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: 129.128.118.* 05.10.04, 22:41 I bardzo dobrze, moze w tej sytuacji nastopi pewna rownowaga sil, bo jak do tej pory to Izrael robi to co chce. Lekcewazy wszystkie rezolucje ONZ bo ma USA za soba i oczywiscie bron atomowa. Jezeli Iran bedzia mial takowa to zaczna sie liczyc z mozliwoscia owetu. Niestety nalezy sie spodziewac, ze ten odwet rozpocznie trzecia wojne swiatowa, ktora zacznie sie na bliskim wschodzie i tym razem nik nie bedzie juz mial watpliwosci, ze wszystkiemu sa wynni No Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cc Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:05 >zie juz mial watpliwosci, ze wszystkiemu sa wynni No Kto? Arabowie oczywiście! Wspierani przez światową międzynarodówkę faszystowską usiłującą w ludziach zaszczepić antysemityzm i na tym ogranym koniku zajechać do władzy. Ale Hitler nauczył nas, czym jest faszyzm i dlatego też teraz nie może być zgody na atom w rękach ciemnych i nieobliczalnych wyznawców allaha. Oni już poparli Hitlera, tworzyli oddziały wojskowe z hackenkreuzami na wyłogach, bratali się z nazistami. Winni są morza cierpień nieustannie zadawanych ludziom tutaj i teraz. I obłudnie oświadczają: uwierzcie nam, wiarołomnym kłamcom i mordercom, my chcemy tego atomu tylko i wyłącznie by wysadzić w powietrze cywilizację zachodnią... pardon, tylko i wyłącznie w celu nieopłacalnej produkcji bardzo drogiej energii dla naszych koczowniczych plemion... Nasze podręczniki zakłamanej historii, nasze wiece nienawiści do USA i Izraela w meczetach, to tylko taka zabawa. Terroryzm islamski to nasz sposób na rozrywkę. Nie zwracajcie na to wszystko uwagi i sprzedajcie_nam_wreszcie_tę_broń!!! I tylko polscy katolicy mogą to łyknąć bez zmrużenia powieki. Jak łykają codziennie Rydzyjko i Jankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 23:16 My Katolicy Polscy nie potrzebujemy zachodniej bronii.Mamy swoja wlasna,jak powiedzial nasz byly minister odbrony.Polski lotnik poleci na drzwiach od stodoly.Latajace dywany Persow,sa mniej zwrotne. Sam juz latam,tylko mam jeszcze problemy ze sterowaniem.Ta klamka jakos nie lezy w reku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ my katolicy polscy IP: *.top.net.pl 06.10.04, 00:18 My katolicy polscy nie potrzebujemy zachodniej broni, bo jakby co, to obroni nas Hetmanka Żołnierza Polskiego na obrazie. Jak w 1939. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujaszek joe Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.local.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 10:17 bo żle siedzisz. moje drzwi sprawują sie idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.zeelandnet.nl 05.10.04, 23:21 Brawo Cc. Podpisuje sie pod Twym postem. I czy mozesz wyjasnic mi, bo ja za zadne skarby tego swiate nie pojac, skad u ludzi, wielu bardzo mlodych (jak chociazby "nieoceniony" Tomson), ktorzy zywego Zyda nie widzieli na oczy bierze sie az tyle antysemityzmu? Czy nasze polskie domy i koscioly nie zaczynaja powoli przypominac islamskich meczetow w ktorych uczy sie nienawisci tylko dlatego aby nienawidziec. A moze ten polski antysemityzm, az tak obecny na tym forum, jest antidotum na nieudactwo, kompleksy, glupote piszacych? Odpowiedz.. Pozdrawiam - Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 02:44 a w izraelskich synagogach nie uczy sie nienawisci wcale. wogole izrael to jest kraj milujacy wolnosc i pokoj - poprostu zydzi to jest idealny narod wybrany... heh wiesz zabawny jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku68 Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 09:04 To syndrom obyczajowo-kulturowo-religiny przekazywany z pokolenia na pokolenie podlany gestym sosem nieudacznictwa - tak w skali jednostkowej, jak i narodowej. Stad potrzeba wroga.Z przyczyn wczesniej wymienionych najlepiej do tej roli pasuje polactwu Zyd, ktorego "niecne knowania" nie zas wlasne lenistwo (w tym umyslowe)i brak wyobrazni sa odwieczna przyczyna nieszczesc i porazek srodkoweuropejskiego "mesjasza narodow". Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal [...] IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 06.10.04, 11:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roo No, to dales popis polactwa... IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 06.10.04, 12:51 I jak tu takiego ma Zyd przyjac do pracy?...Maszyny proste juz sie nie stosuje w produkcji ,beznadziejna sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 06:07 to bys sie zdziwil jak wielu zamoznych wyksztalconych polakow - z pewnoscia nie jakichs nieudacznikow ma wstret do zydostwa. widac kraj w ktorym mieszkasz znasz z zydowskich czasopism albo telewizji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Iran pręży atomowe muskuły IP: 212.130.22.* 06.10.04, 19:06 ja mam atomowke(iran) i ty masz atomowke(izrael,usa) i panuje spokuj bo nikt niechce oberwac wiec nie zaczyna sprawdzalo sie juz przez 40lat to moze teraz tez, nawet arabowie(przynajmniej rzady) nie sa na tyle szaloni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rękarękęmyje [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Kto jest brudny? IP: *.top.net.pl 05.10.04, 23:23 Zwłaszcza zaś na pustyni kilka razy dziennie myją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
unleashed [...] 06.10.04, 04:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . CZEMU tak sobie wrzucasz, unleashed? Menda to IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.10.04, 04:36 bym cie jednak nie nazwal;) A meerkat...Coz, wykopsali go z "Hameryki". Sie nie nadawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Unleashed [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.10.04, 11:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.10.04, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ważniak Żyłem przez 2 lata na bliskim wschodzie.Większość IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 23:23 arabów niestety jest niedomyta.O szyitach szkoda wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Żyłem przez 2 lata na bliskim wschodzie.Więks IP: *.top.net.pl 06.10.04, 00:11 Najlepszy środek czystości to ARIEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamak ariel ... szaron? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.04, 02:45 ta rowna "arabskie brudy" z ziemia ... "powinni tego zabronic" ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ cebula i czosnek IP: *.top.net.pl 06.10.04, 00:15 Cebula i czosnek to wspaniałe warzywa, cenione w każdej kuchni: - żydowskiej - arabskiej - włoskiej - chińskiej - meksykańskiej - węgierskiej - francuskiej - polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bulgarskiej i greckiej takoz.... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 06.10.04, 00:24 Ingredients ½ cucumber, peeled and grated 200g/7oz Greek yoghurt 1 garlic clove, crushed ½ lemon, juice only 1 tbsp fresh mint, chopped Method 1. Gather the grated cucumber in your hands and squeeze to remove the excess water. 2. Place the cucumber in a bowl. Add the yoghurt, garlic, lemon juice and mint and stir well. 3. Serve the dip with raw vegetables or savoury biscuits. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cez Re: A bo z ich minionych pokolen nie zostalo.. IP: 212.122.207.* 05.10.04, 23:28 juz ani jednej kostki ....hehehe. Zas wiadomo ze szare pierze najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparat [...] IP: *.kosson.com 05.10.04, 23:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link