w.iwo 21.05.11, 18:07 czy w tym roku jest ich wyjątkowo dużo ? czy mi się tylko wydaje ? jak piszę to przelatują mi ósemkami pomiędzy palcami a klawiaturą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-ksie Re: meszki 23.05.11, 12:09 Nie wiem czy wyjątkowo dużo ale są wyjątkowo żarłoczne i ukąszenie potrafi swędzieć tydzień. Parę dni temu pojawiały się w okolicach godziny 19 teraz wystarczy stanąć w cieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: meszki 23.05.11, 17:04 jakaś masakra z tymi owadami, od wczoraj mnie bolą ręce od machania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: meszki 24.05.11, 11:55 Znajduję w tym jakiś plus. Skoro ręce bolą to mięśnie pracują:D Nie trzeba wydawać kasy na fitness wystarczy wyjść z domu i pogadać chwilę z sąsiadką bądź sąsiadem:P Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: meszki 25.05.11, 07:22 strasznie zarłoczne są - ja już jak sitko podziurawiona jestem przez nie ;) machanie nie pomagało.... zna ktoś skuteczny odstraszacz na te paskudy? Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: meszki 25.05.11, 20:13 ponoć waniliowy olejek, trzeba się nasmarować od czubka głowy aż do pięt... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: meszki 07.06.11, 10:30 wypróbowałam , rzeczywiście działa na facetów też który facet nie lubi zapachu babeczki waniliowej ? ;))) niestety na komary nie działa zamierzam zainwestować w budki dla nietoperzy Odpowiedz Link Zgłoś