Dodaj do ulubionych

artykuly o legionowie

30.10.11, 08:39
legionowo.pomagam.pl/najemca-poszukiwany-nadal/
legionowo.pomagam.pl/prywatna-wycinka-drzewa-komendanta/
Obserwuj wątek
    • mikizlegionowa Re: artykuly o legionowie 30.10.11, 10:54
      trochę nieaktualne te artykuły...
      co do Areny, nie jest prawdą, że "miasto wymaga od najemcy prowadzenia hotelu, siłowni, fitnessu ze ścianką wspinaczkową, gabinetu odnowy biologicznej, baru i sklepu sportowego" - sklep działał właściwie od początku, bar to filia tego przy Stadionie, ścianka właśnie ruszyła, siłownia itd wkrótce, bo już się ogłaszają - założę się, że ten od siłowni itd to nie jest ten sam najemca, który obsługuje bar i sklep, nie wiem tylko co będzie z hotelem.

Jeżeli chciałeś podpromować stronkę, to są tam o wiele bardziej aktualne artykuły :)
      • pomagam-w-legionowie Re: artykuly o legionowie 30.10.11, 12:10
        mikizlegionowa napisał:
        > trochę nieaktualne te artykuły...
        > co do Areny, nie jest prawdą, że "miasto wymaga od najemcy prowadzenia hotelu,
        > siłowni, fitnessu ze ścianką wspinaczkową, gabinetu odnowy biologicznej, baru i
        > sklepu sportowego"
        Jako autor tekstu mogę powiedzieć, że tekst zawiera prawdziwe fakty. W momencie pisania tekstu (kwiecień 2010) miasto poszukiwało JEDNEGO najemcy na wszystkie wymienione w tekście obiektu. Miedzy innymi dlatego napisałem wtedy, że warunki najmu "są kretyńskie".
        Dopiero po kilku miesiącach urzędnicy miejscy przemyśleli sprawę i poszczególne obiekty wynajęli osobno.
        W swoich tekstach komentowałem 3 kolejne (nieudane) przetargi na najem powierzchni Areny (nie będę linkował tekstów, zainteresowani przykleją sobie linka :)
        legionowo.pomagam.pl/najemca-poszukiwany/ - 29.03.10
        legionowo.pomagam.pl/najemca-poszukiwany-nadal/ - 20.04.10
        legionowo.pomagam.pl/najemca-na-gwalt-poszukiwany/ - 06.05.10

Dopiero 4 postępowanie, w którym usunięto prawie wszystkie wytykane przez mnie urzędnicze głupotki, zakończył podpisaniem umów.

mikizlegionowa napisał:
        > Jeżeli chciałeś podpromować stronkę, to są tam o wiele bardziej aktualne artyku
        > ły :)
        Dzięki, że zaglądasz i czytasz stronkę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka