Dodaj do ulubionych

leśna inwestycje

27.03.07, 09:27
budują tam jakieś nowe bloki?
dziękuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • ygloo Re: leśna inwestycje 27.03.07, 15:49
      Betonstal Ostrołęka zaczał budować blok eF w zeszłym tygodniu na Lesnej i to
      chyba juz ostatni, jaki na tej ulicy będzie
    • sibeliuss Re: leśna inwestycje 27.03.07, 19:32
      Polecam:
      www.betonstal.ostroleka.pl/start.php?ramka=development.php
      • ygloo Re: leśna inwestycje 28.03.07, 07:49
        nio! o tynm wlasnie mowilem, z tym, że Betonstal troche na stronie przekłamuje!
        to bedzie JEDEN budynke, ostatni w ciągu - dalej poprostu ju znie ma miejsca-
        jest las smile. Zreszta ten budynek bedzie najfajnieszy, bo bedzie graniczyl
        wlasnie z lasem smile
        • to.ja.kas Re: leśna inwestycje 28.03.07, 10:44
          Super ekstra inwestycja i niedroga....zaczynam sie zastanawiac nad kupnem
          jeszcze jednego mniejszego lokum....hmmmmm rany ja dzis podpisuje akt
          notarialny na 17B a juz mnie nosi by kupic cos w 17F, zakochałam sie w tym
          osiedlu. Pewnie mi przejdzie jak zaczne dojezdzac i stac w korkach.....smile))))
          plusem tego nowego bloku jest równiez przesympatyczna Pani w biurze obsługi co
          nie jest wcale takie normalne (np. w Tivoli obsługa jest ponizej krytyki).
          Bardzo fajne rozkłady mieszkań które mozna obejrzec na www.betonstal-
          mieszkania.pl/?menu=2&opt=b6. No i mam zagwozdke....zainwestowac w jeszcze
          jedno mieszkanie na Lesnej? No nic, pojade bede myslec, w kazdym badz razie
          mieszkania, lokalizacja miodzio. No i beda tam podziemne parkingi podobno :-
          )))))
          • ygloo Re: leśna inwestycje 28.03.07, 13:04
            a to tam sa jeszcze wolne mieszkania???????????? <szok>
            • to.ja.kas Re: leśna inwestycje 29.03.07, 09:54
              Mieszkań wolnych do oporu bo zaczeli dopiero w marcu sprzedawac smile)))
        • kwitkows Re: leśna inwestycje 29.03.07, 16:58
          Ygloo, czy jesteś tego pewien? Skąd masz taką wiedzę, że będzie to ostatni budynek?
          • ygloo Re: leśna inwestycje 30.03.07, 07:53
            uzupełniłem juz swoja wiedze i jakze sie mylilem. Za eF bedzie jeszcze Gie i to
            wlasnie Gie bedzie ostatnim!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka