oliwiaba 27.03.07, 09:27 budują tam jakieś nowe bloki? dziękuje za odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ygloo Re: leśna inwestycje 27.03.07, 15:49 Betonstal Ostrołęka zaczał budować blok eF w zeszłym tygodniu na Lesnej i to chyba juz ostatni, jaki na tej ulicy będzie Odpowiedz Link
sibeliuss Re: leśna inwestycje 27.03.07, 19:32 Polecam: www.betonstal.ostroleka.pl/start.php?ramka=development.php Odpowiedz Link
ygloo Re: leśna inwestycje 28.03.07, 07:49 nio! o tynm wlasnie mowilem, z tym, że Betonstal troche na stronie przekłamuje! to bedzie JEDEN budynke, ostatni w ciągu - dalej poprostu ju znie ma miejsca- jest las . Zreszta ten budynek bedzie najfajnieszy, bo bedzie graniczyl wlasnie z lasem Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: leśna inwestycje 28.03.07, 10:44 Super ekstra inwestycja i niedroga....zaczynam sie zastanawiac nad kupnem jeszcze jednego mniejszego lokum....hmmmmm rany ja dzis podpisuje akt notarialny na 17B a juz mnie nosi by kupic cos w 17F, zakochałam sie w tym osiedlu. Pewnie mi przejdzie jak zaczne dojezdzac i stac w korkach.....)))) plusem tego nowego bloku jest równiez przesympatyczna Pani w biurze obsługi co nie jest wcale takie normalne (np. w Tivoli obsługa jest ponizej krytyki). Bardzo fajne rozkłady mieszkań które mozna obejrzec na www.betonstal- mieszkania.pl/?menu=2&opt=b6. No i mam zagwozdke....zainwestowac w jeszcze jedno mieszkanie na Lesnej? No nic, pojade bede myslec, w kazdym badz razie mieszkania, lokalizacja miodzio. No i beda tam podziemne parkingi podobno :- ))))) Odpowiedz Link
ygloo Re: leśna inwestycje 28.03.07, 13:04 a to tam sa jeszcze wolne mieszkania???????????? <szok> Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: leśna inwestycje 29.03.07, 09:54 Mieszkań wolnych do oporu bo zaczeli dopiero w marcu sprzedawac ))) Odpowiedz Link
kwitkows Re: leśna inwestycje 29.03.07, 16:58 Ygloo, czy jesteś tego pewien? Skąd masz taką wiedzę, że będzie to ostatni budynek? Odpowiedz Link
ygloo Re: leśna inwestycje 30.03.07, 07:53 uzupełniłem juz swoja wiedze i jakze sie mylilem. Za eF bedzie jeszcze Gie i to wlasnie Gie bedzie ostatnim! Odpowiedz Link