rafwes 29.01.12, 17:14 Spodnie bojówki , ktoś wie gdzie można kupić w Legionowie lub okolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdebeq Re: Spodnie bojówki 29.01.12, 21:18 To określenie jest ostatnio bardzo szerokie. Daj jakieś bliższe info to może podpowiem. Czy zależy na prawdziwych M65 czy po prostu na byle jakich gaciach z kieszeniami z boku:D? Odpowiedz Link Zgłoś
rafwes Re: Spodnie bojówki 29.01.12, 21:28 Dobre określenie , szukam byle jakich gaci z kieszeniami z boku po rozsądnej cenie. Na targu widziałem jakieś badziewie po 50 zł to takich nie chcę . W sklepie w Warszawie są od 100 do 500 zł , pięćset to przesada ale takie do 150 bym kupił . Problem jest że nie lubię jeździć do Warszawy jak bardzo nie muszę , problem z parkowaniem , a komunikacją miejską to wyprawa na cały dzień , dlatego zapytałem o Legionowo. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: Spodnie bojówki 29.01.12, 21:45 poszukaj na allegro. Jak się dobrze zmierzysz to na pewno uda CI się coś wygarnąć w dobrej cenie. A jakbyś chciał zainwestować więcej to polecam takie: allegro.pl/bojowki-m65-premium-vintage-surplus-prezent-xl-i2062136627.html są naprawdę porządne Odpowiedz Link Zgłoś
margo99 Re: Spodnie bojówki 30.01.12, 10:32 zdebeq napisał: > poszukaj na allegro. Jak się dobrze zmierzysz to na pewno uda CI się coś wygarn > ąć w dobrej cenie. > A jakbyś chciał zainwestować więcej to polecam takie: > allegro.pl/bojowki-m65-premium-vintage-surplus-prezent-xl-i2062136627.html > są naprawdę porządne no fajowe, ale damskich nie mają :(((( a z tego, co wyszukałam (żeby rozmiarowo pasowało), to nic ciekawego, panie........ może damskie widziałeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: Spodnie bojówki 31.01.12, 00:15 szczerze, to nie szukałem. Raczej jestem męskich proporcji:D Odpowiedz Link Zgłoś
rafwes Re: Spodnie bojówki 31.01.12, 07:50 Bojówki są w Błękitnym ale bardzo mamo i małe rozmiary . Chyba trzeba się wybrać do Wawy . Co do damskich to są tak samo jak męskie . Nie podam linka bo cały post skasują , powiem tylko że w przejściach podziemnych koło Centralnego Dworca są dwa sklepy Militaria z takimi spodniami . Na Tamce jest jeden Militaria i na Fieldorfa jest sklep . Odpowiedz Link Zgłoś