Dodaj do ulubionych

Spodnie bojówki

29.01.12, 17:14
Spodnie bojówki , ktoś wie gdzie można kupić w Legionowie lub okolicy ?
Obserwuj wątek
    • zdebeq Re: Spodnie bojówki 29.01.12, 21:18
      To określenie jest ostatnio bardzo szerokie. Daj jakieś bliższe info to może podpowiem. Czy zależy na prawdziwych M65 czy po prostu na byle jakich gaciach z kieszeniami z boku:D?
      • rafwes Re: Spodnie bojówki 29.01.12, 21:28
        Dobre określenie , szukam byle jakich gaci z kieszeniami z boku po rozsądnej cenie. Na targu widziałem jakieś badziewie po 50 zł to takich nie chcę . W sklepie w Warszawie są od 100 do 500 zł , pięćset to przesada ale takie do 150 bym kupił . Problem jest że nie lubię jeździć do Warszawy jak bardzo nie muszę , problem z parkowaniem , a komunikacją miejską to wyprawa na cały dzień , dlatego zapytałem o Legionowo. Dziękuję za wszelkie podpowiedzi :)
        • zdebeq Re: Spodnie bojówki 29.01.12, 21:45
          poszukaj na allegro. Jak się dobrze zmierzysz to na pewno uda CI się coś wygarnąć w dobrej cenie.
          A jakbyś chciał zainwestować więcej to polecam takie:
          allegro.pl/bojowki-m65-premium-vintage-surplus-prezent-xl-i2062136627.html
          są naprawdę porządne
          • margo99 Re: Spodnie bojówki 30.01.12, 10:32
            zdebeq napisał:

> poszukaj na allegro. Jak się dobrze zmierzysz to na pewno uda CI się coś wygarn
            > ąć w dobrej cenie.
            > A jakbyś chciał zainwestować więcej to polecam takie:
            > allegro.pl/bojowki-m65-premium-vintage-surplus-prezent-xl-i2062136627.html
            > są naprawdę porządne

no fajowe, ale damskich nie mają :(((( a z tego, co wyszukałam (żeby rozmiarowo pasowało), to nic ciekawego, panie........ może damskie widziałeś? ;)
            • zdebeq Re: Spodnie bojówki 31.01.12, 00:15
              szczerze, to nie szukałem. Raczej jestem męskich proporcji:D
            • rafwes Re: Spodnie bojówki 31.01.12, 07:50
              Bojówki są w Błękitnym ale bardzo mamo i małe rozmiary . Chyba trzeba się wybrać do Wawy . Co do damskich to są tak samo jak męskie . Nie podam linka bo cały post skasują , powiem tylko że w przejściach podziemnych koło Centralnego Dworca są dwa sklepy Militaria z takimi spodniami . Na Tamce jest jeden Militaria i na Fieldorfa jest sklep .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka