Dodaj do ulubionych

kostka brukowa

12.10.12, 10:19
Witam.Czy ktoś może polecić mi firmę ,która sprzedaje lub układa kostkę brukową?
Obserwuj wątek
    • henrykbobowicz2007 Re: kostka brukowa 14.10.12, 19:44
      Witam. Prowadzę firmę brukarską. Jestem gotów wykonać zlecenie. Proszę o kontakt 604364217
    • zozumba Re: kostka brukowa 10.12.12, 16:14
      mogę polecić kostbet. kostka jest dobrej jakości, nie mieliśmy z nią żadnych problemów. dodatkowo otrzymaliśmy projekt za darmo.
      • zoombi75 Re: kostka brukowa 17.12.12, 15:51
        Także polecam Kost-bet! Oferowana kostka jest wysokiej jakości a projektanci mają kreatywny umysł. Do każdego klienta podchodzą indywidualnie i nie wciskają niczego na siłę. Tę firmę polecił mi znajomy a ja polecam ją wszystkim zainteresowanym.
      • arkamys Re: kostka brukowa 19.12.12, 10:10
        Nic dodać, nic ująć. Według mnie firma kost-bet jest godna polecenia. Profesjonalne podejście do klienta, produkty wysokiej jakości, duży wybór asortymentu.
      • parysek63 Re: kostka brukowa 20.12.12, 10:39
        Oczekiwałem fachowej obsługi i wysokiej jakości produktu. Wszystko to dostałem w Kost becie. Miłym zaskoczeniem był gratisowy projekt mojego podjazdu. Polecam tę firmę
      • zapalka30 Re: kostka brukowa 23.12.12, 08:25
        Mąż kupował u nich kostkę na nasze podwórko już rok temu. Jak do tej pory nic się z nią nie dzieje, gdyż Kost bet mają produkty wysokiej jakości. Przygotowany przez nich darmowy projekt zachwycił rodzinę.
        • kka69 Re: kostka brukowa 23.02.13, 07:19
          Ten temat to jest typowe klakierstwo.
          Te same nicki klakierują ta firmę na kilku forach ( Legionowo, Siedlce, Nieporęt, budowlane itd)
          Nie wypowiadają się w żadnym innym temacie, tylko wazelinują produkty tej firmy.
          Ta kostka musi być odrażająco droga albo brzydka, że trzeba tak nachalnie ją reklamować .
          Za styl reklamy odradzam produkty tej firmy.
          • kajach79 Re: kostka brukowa 25.02.13, 08:50
            też jestem zdziwiona "reklamą" tej firmy,gdyż popytałam się w składach z kostka brukową i niestety większość odradza mi ją.jak narazie znalazłam skład,i jestem na etapie rozmów,i jak pogoda pozwoli będziemy układać.właściciel składu naprawde zna sie na tym co robi,i duży plus,ma swoich brukarzy a nie podwykonawców.no i później gdyby cokolwiek było nie tak,wiem,że mam gwarancję i szukać do ewentualnych poprawek nie będe musiała"Bóg wie gdzie"szukać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka