Dodaj do ulubionych

Modern Look - opinie

03.11.13, 19:55
Witam,
czy ktoś był już w nowym Modern Looku? Żonka oglądała metamorfozę w TVN Style... Podobna chłopaki zmienili ludzi. Umieją dobrze ściąć włosy, doradzić itp?

Pracuje tam jeszcze ta babeczka co nie wiedziała co jest kąt prosty, poziomy czy pionowy? :)
Obserwuj wątek
    • legionowianka30 Re: Modern Look - opinie 20.11.13, 15:55
      Obawiam się, że ta Pani nadal tam pracuje. Udało mi się "trafić" do niej, ale nie polecam.
      Średnio miła, co do cięcia nie jestem zadowolona i nie umie nic doradzić od siebie albo nie chce. Za samo podcięcie końcówek wzięła 50 zł. Trochę przesada.
      • christina186 Re: Modern Look - opinie 02.01.14, 16:27
        No i macie jeśli o to wam chodziło !!!! Kolejny raz chciałam sie umówić do mojej Pani Kamili ale niestety dziś sie dowiedziałam, że ona już w tym salonie nie pracuje. :( Może ktoś z wszechwiedzących i tak niezadowolonych z usług Kamili wie gdzie ona pracuje bo w salonie nie potrafili powiedzieć gdzie przeszła do pracy.
        • prawdziwy_jankiel Re: Modern Look - opinie 05.01.14, 13:42
          christina186 napisał(a):

> No i macie jeśli o to wam chodziło !!!! Kolejny raz chciałam sie umówić do moj
          > ej Pani Kamili ale niestety dziś sie dowiedziałam, że ona już w tym salonie nie
          > pracuje. :( Może ktoś z wszechwiedzących i tak niezadowolonych z usług Kamili
          > wie gdzie ona pracuje bo w salonie nie potrafili powiedzieć gdzie przeszła do
          > pracy.

Proszę podać e-mail albo aktywować profil żebym mógł wysłać wiadomość (bo zaraz będzie że coś się reklamuje) to napiszę co mi wiadomo w tym temacie.
          • christina186 Re: Modern Look - opinie 07.01.14, 10:00
            napisz na christina11@o2.pl będę wdzięczna
    • zaraz-zaraz Re: Modern Look - opinie 21.11.13, 11:44
      Osobiście nie polecam, po pocieniowaniu włosów zostały mi schody, włosy się nie układały, wytrzymałam tak kilka dni i poszłam do konkurencji, u nas w Legionowie salonów nie brakuje
    • aldona24r Re: Modern Look - opinie 25.11.13, 11:23
      Ja byłam w czasie nagrywania programu więc się wypowiem bo Panowie prowadzący program wprowadzali nerwową atmosferę stąd może ta Pani nie znała odpowiedzi na pytania bo zapomniała ze stresu . Osobiście mnie strzygła wiele razy i jestem bardzo zadowolona. Co do cen zarzucacie, że drogo ale zobaczcie inne ceny salonów a nie zakładów a to się liczy. Jeśli jest komuś za drogo niech idzie gdzieś indziej np. do mniej ekskluzywnego miejsca. Co do Pani wspomnianej w postach znam ją od 3 lat bo tyle chodzę do tego salonu…. Jest ona bardzo skryta w sobie i cicha ale ja za to ją cenię. Co do braku doradzenia się nie wypowiem, bo mi zawsze doradza i to skutecznie…. Co do zmiany pracowników to są tam 2 panie nowe ponoć świetne bo koleżanki były i mi zachwalały ale ja nie zdradzę mojej Pani Kamili. Dziwne, że posty oczerniające dodały osoby bez kont od razu w moich oczach te opinie są nieprawdziwe bo jak wiadomo konkurencja nie śpi….
    • unoman Re: Modern Look - opinie 25.11.13, 13:06
      starczy juz marketingu szeptanego ADMIN PRZENIEŚ DO OGŁOSZEŃ TEN TEMAT
    • maxcom1 do aldona24r 25.11.13, 16:27
      No widze ze Pani też "stara" forumowiczką nie jest, pod nikiem aldona24r jeden jedyny wpis ...a innym zarzuca sie ze kont nie maja.....głupio troche nie????
      • roxy361 Re: do aldona24r 26.11.13, 22:54
        No i Pani Aldona ceni fryzjerkę za to, że jest" cicha i skryta w sobie" -cóż świetna rekomendacja kunsztu ekskluzywnego fryzjera:)
    • mannerly Re: Modern Look - opinie 03.12.13, 14:29
      ja nie jestem klientką tego salonu, ale codziennie przechodzę i obserwuję ..bo mieszkam obok

i powiem tak -ja nie chodzę do salonu, w którym pracują "nieuczesane" fryzjerki ;) a włosy są raczej mocno średnio zadbane..
      takie mam przynajmniej wrażenie
      • zdebeq Re: Modern Look - opinie 03.12.13, 14:48
        uu, to widać przez okno?
        straszne wieści.
        • mannerly Re: Modern Look - opinie 03.12.13, 15:00
          no taaak - przez okno wyobraź sobie ;)
          nie wchodzę tam codziennie żeby powiedzieć dzień dobry popatrzeć jaki dziś stan włosów i wyjść ;)
          • olejnick Re: Modern Look - opinie 04.12.13, 19:35
            ja także oglądałam ten odcinek ostrego cięcia w TV... poszłam tam z wielką nadzieją, na strzyżenie i koloryzację... wyszłam jak zwykle zawiedziona :/
            • christina186 Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 14:54
              Żałosne i poniżej krytyki widać, że tak zgorzkniała Pani jak ty może dodawać takie opinie . Kobieto weź idź do garów bo święta idą lub do swojej pracy w konkurencyjnym zakładzie bo od razu widać, że jesteś jakąś fryzjerką z zakładu marnej twórczości artystycznej i nie możesz się pogodzić, że w Legionowie jest salon na poziomie. Jestem zszokowana jak można takie bzdury pisać najlepiej iść sprawdzić i się przekonać. Ja odwiedziłam to miejsce po komentarzach tutaj z czystej ciekawości czy to prawda. Byłam dzisiaj w salonie tłum ludzi 2 fryzjerki jednym słowem zapie….. a co chwile ktoś wchodził. Ja jestem zadowolona ze strzyżenia , koloru , modelowania więc o co kaman? Wniosek jest jeden konkurencja nie śpi !!!!! Podpisuję się z czystym sumieniem pod poleceniem tego miejsca bo wszystko jest ok. P.S Pani fryzjerki z telewizji nie widziałam w salonie dziś a szkoda bo bym do niej poszła i sprawdziła co wy tu wypisujecie. Widząc prace tych Pań w dniu dzisiejszym to jestem pełna podziwu i nie wierzę w te negatywne komentarze. P.S od razu pojawi się odpowiedź , że dziś aktywowałam konto…. Ale czy to problem mam prawo nie mieć konta wszędzie i pisać miliony opinii itd. założyłam dziś i kropka .
              • olejnick Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 15:25
                W takim razie gratuluje i cieszę sie ze wyszłas zadowolona ;) następnym razem zanim hormony zaczną Ci szaleć polecam dokładnie przeczytać co inni piszą zanim sie wypowiesz bo ja dodałam swoją indywidualna opinie na temat konkretnej Pani u której byłam i zaznaczyłam, ze nie oceniam innych które mogą pracować zupełnie inaczej. Poza tym prace fryzjerki szanuje i podziwiam bo nie jest lekka, ja sama na szczęście pracuje w miłym i ciepłym biurze wiec nie zgadlas :) Cóż, czytanie ze zrozumieniem to tez jakaś umiejetność którą nie wszystkim jest dane posiąść ;)
                • olejnick Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 15:28
                  A do garów chętnie pójdę, dziękuje, bo uwielbiam gotować i juz nie mogę sie doczekać przygotowań do Świąt :)
    • jobella4 Re: Modern Look - opinie 06.12.13, 18:42
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu. Włosy świetnie się układają, kolor dobrany idealnie. Obsługa miła, uśmiechnięta. Ile jest klientów, tyle opinii.
      • polokokt Re: Modern Look - opinie 06.12.13, 23:35
        i zarejestrowałaś się na gazeta.pl ,tylko po to żeby to napisać? :)
        • zdebeq Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 00:41
          niektórzy rejestrują się tylko po to, żeby powiedzieć jak jest źle. więc z dwojga złego...Dziwię się, czemu ten wątek jeszcze nie przepadł w zakamarkach Cafe czy innych pobocznych forach
          • olejnick Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 13:47
            Może wydawać sie ze do takich osób należę i ja, wiec żeby nie było niejasności ;) założyłam konto bo szukam klauna na urodziny syna i dodawalam ogłoszenie, a post o tym salonie znalazłam przypadkowo i postanowiłam dodać swoją opinie. Co nie znaczy ze wszyscy musza ja podzielić. Poza tym podejrzewam ze pracuje tam kilka innych, może bardzo dobrych fryzjerek... Pozdrawiam.
            • zdebeq Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 13:50
              ale ta dyskusja jest po prostu debilna i tyle. to są włosy nie nerka. włosy odrastają.
              Idźcie obetnijcie sobie ludzie i już.
              proszę koniec, litości
              • olejnick Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 13:52
                A Ty nie masz większych problemów ? Jak Ci nie pasuje to poprostu tu nie zaglądaj i może lepiej sie poczujesz.
                • zdebeq Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 13:58
                  Ja w ogóle nie mam problemów. Poza tym nie wiem od kiedy jesteśmy per ty. Ma prawo mi nie pasować i mam prawo zaglądać. Zaglądam tu od lat. w większości żeby dolewać oliwy. a czuje się generalnie dobrze.

Iwo proszę. wywaliliście dyskusję o nielegalnych wyścigach, o moich badaniach klinicznych najpierw w ogóle potem na cafe.
                  Plizzz
                  • olejnick Re: Modern Look - opinie 07.12.13, 14:10
                    :) nie dość , ze w sieci często sie nie podpisujemy, to jeszcze stosujemy nicki które utrudniają rozpoznanie płci. Z tego tez powodu tutaj panują inne zwyczaje o których powinien wiedzieć każdy, kto jakiś czas juz z niej korzysta. Z postu powyżej tak wynika, wiec tym bardziej śmieszy mnie Twoja odpowiedz. W każdym razie życzę powodzenia w dalszym "dolewaniu oliwy" :) cóż... "Niektórzy lubią jak im Cyganie grają, a drudzy jak im buty śmierdzą..." Pozdrawiam czule ;)
                    • tolida Re: Modern Look - opinie 09.01.14, 20:22
                      to z butami dobre :):)
                      ja tylko chciałąm dodać, ze nei znam salonu, nie wiem nawet gdzie jest, ale wyczytałam że tłok, a ja byłam u pani Joanny na Wysockiego i jestem bardzo zadowolona, na pięterku. To nie reklama, tylko anty-hejt :) nie często chodzę do fryzjerek, ale cieniowanie też mozna popsuć, a ta pani mi pięknie wycieniowała, bez schodów, do tego miła i sympatyczna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka