madziulec 19.11.04, 13:59 Czyli nie znacie jakiegos punktu wynajmu reniferow???? Bo patrze i patrze i co jakis czas wygladam przez okno i mam ochote zadzwonic do Sw. Mikolaja i sie usmiechnac o pozyczke ;-))))) A moze narty biegowki???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patriszia piaskarki i pługi śnieżne 19.11.04, 15:27 w tym roku zapewne zgodnie z tradycją nie wyjadą na czas, jednakże okaże się gdy wrócę z pracy. chiala bym żeby moje słowa okazały się nieprawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: piaskarki i pługi śnieżne 19.11.04, 15:56 Marzenie... Kolejny watek na forum?? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: piaskarki i pługi śnieżne 19.11.04, 16:28 przesylam troche slonca...bo u mnie dwadziescia stopni wedlug Celsjusza...a o reniferach nikt tu nie slyszal...chyba ze o karibu... --- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: piaskarki i pługi śnieżne 19.11.04, 17:00 ...nie zapomnij o pasach!.. --- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: piaskarki i pługi śnieżne 19.11.04, 20:18 Z zalozenia nie zapinem ;-))Nie bylo zle ;-)) 1 godzina z Mokotowa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś