m-legionowo 23.01.05, 10:41 za oknem kiepska pogoda...pewnie wszyscy spia jeszcze pod pierzynami, albo gapia sie telewizor...rodacy wstawac, szkoda dnia...jakies takie pustki na forum sie porobily.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jajcarnia Re: pobudka rodacy... 23.01.05, 10:56 Ja też nie! Bez uogólnień proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: pobudka rodacy... 23.01.05, 11:00 jajcarnia napisała: > Ja też nie! Bez uogólnień proszę... Właśnie - nie tylko Legionowo walczy o dostęp do morza! Odpowiedz Link Zgłoś
mechagodzilla Re: pobudka rodacy... 23.01.05, 11:04 My też już nie śpimy. Niedługo powrót na ekrany kin! Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: pobudka rodacy... 23.01.05, 17:44 cos mi sie wydaje ze jakis urzytkownik przezywa rozdwo...troje,czwore... jaźni??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mechagodzilla Re: pobudka rodacy... 24.01.05, 08:30 Nie, tylko ktoś może mieć rodzinę i pisać w imieniu kilku osób. Więcej wyobraźni... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: pobudka rodacy... 24.01.05, 11:45 mechagodzilla napisał: > Nie, tylko ktoś może mieć rodzinę i pisać w imieniu kilku osób. Więcej > wyobraźni... a co rodzina niepisata? Wiecej realizmu ... Odpowiedz Link Zgłoś
m-legionowo Re: pobudka rodacy... 24.01.05, 17:10 Jak ma kilka miesięcy, to jak ma pisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
m-legionowo Re: pobudka rodacy... 24.01.05, 17:12 Podałem przykład, aby rozwinąć horyzonty kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: pobudka rodacy... 24.01.05, 20:32 m-legionowo napisała: > Podałem przykład, aby rozwinąć horyzonty kolegi. to moze zastanow sie jak mozesz pisac w jego imieniu skoro ma kilka miesiecy i nie potrafi mowic, to skad wiesz czy tak naprawde mowisz w jego imieniu czy tylko tak Ci sie wydaje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: pobudka rodacy... 24.01.05, 21:09 ja tam jestem kibic z dala ale spor jest na tyle blahy, ze po co go zaostrzac i wytaczac armaty. mechagodzilla stwierdzil/a tylko w imieniu swojej rodziny (takze tej maloletniej): "my tez nie spimy" co mogl/a naocznie stwierdzic bez wdawania sie w rozmowe z kimkolwiek.tu by mial cos do powiedzenia polonista ale wydaje mi sie , ze wszystko jest okej. przekazcie sobie znak pokoju.amen. -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
hddshdbthtrn536 Re: pobudka rodacy... 25.01.05, 03:34 guayazyl1 napisał: > > ja tam jestem kibic z dala ale spor jest na tyle blahy, ze po co go zaostrzac i > > wytaczac armaty. mechagodzilla stwierdzil/a tylko w imieniu swojej rodziny > (takze tej maloletniej): "my tez nie spimy" co mogl/a naocznie stwierdzic bez > wdawania sie w rozmowe z kimkolwiek.tu by mial cos do powiedzenia polonista ale > > wydaje mi sie , ze wszystko jest okej. > przekazcie sobie znak pokoju.amen. > -- > zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... okej jest robienie pierdolnika z przyzwoitego forum? sledze biernie to forum od przeszlo roku i to co wyprawiaja z nim nicki: guayazyl1, psychomaszyna, mechagodzilla , jajcarnia, dr.odsiedmiubolesci, corka.grabarza jest karygodne, nabijanie licznika bezsensownymi postami ktore nic nie wnosza, jak mam je czytac to dostaje skretu kiszek do tej pory mozna bylo dowiedziec sie na forum sporo ciekawych rzeczy i niejednokrotnie forumowicze sobie pomagali i dlatego caly czas je uwaznie sledzilem i w kazdej w miare wolnej chwili tu z radoscia wskakiwalem, a teraz czasem wole sobie odpuscic wejscie tutaj zeby znow nie stracic dobrego humoru jak zaczne czytac wypociny niktorych osobnikow uwazajacych sie za "cool trendy i pelny luz" a tak naprawde nie majacy do zaoferowania temu forum nic pozytecznego Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: pobudka rodacy... 25.01.05, 16:15 buahahaha...a odpusc sobie ponuraku...kiszki beda zdrowsze, a forum tez nic nie straci. -- zycie jest zbyt powazne by o nim powaznie mowic... Odpowiedz Link Zgłoś
w9azg5yiebp91iv4d15p Re: pobudka rodacy... 25.01.05, 18:14 To jakies wypociny chorego z nienawisci... Odpowiedz Link Zgłoś