roberttak 25.02.05, 15:11 nie na temat ale wiem ze niektorzy sie znaja gdzie za ile jak kiedy najlepiej zarejestrowac sobie domene? .pl org. org.pl .com .com.pl czy tam inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: rejstracja domen 25.02.05, 16:52 www.nask.pl to oni rejestrują wszystkie domeny w Polsce ale pośrednicy są wszędzie: Onet, WP, nazwa.pl, domeny.pl. Właściwie u każdej firmy hostingowej można chyba zarejestrowac domenę. Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: rejstracja domen 25.02.05, 19:23 Jedyne co Ci moge powiedziec to, ze napeweno nie oplaca sie bezposrednio w NASK, a reszta tam gdzie zwykle... www.google.com/search?hl=pl&q=tanie+domeny Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: rejstracja domen 25.02.05, 19:50 zapewne z google umiem korzystac ;) , wiem ze i nask tym sie zajmuje, ale chodzi mi o firme z ktorej ktos korzystal, zaplacil i nie zostal wykiwany, a przy tym wszystko jest oki, slyszalem tez o rejestrowaniu za granica, zna sie ktos na tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: rejstracja domen 25.02.05, 23:09 Znowu mnie rozbawiles, niezly jestes... Jesli umiesz korzystac z google to dlaczego pytasz tutaj? Nie wydaje Ci sie ze np. pl.comp.www jest miejscem gdzie temat jest walkowany prawie na okraglo i o wiele szybciej znajdziesz odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: rejstracja domen 26.02.05, 11:03 roberttak napisał: > nie na temat ale wiem ze niektorzy sie znaja > > gdzie za ile jak kiedy najlepiej zarejestrowac sobie domene? .pl org. > org.pl .com .com.pl czy tam inne? polskie: nazwa.pl mozna tez zagraniczne ale duzo drozej wychodza, platnosc karta lub wplata na konto/przelewem zagraniczne: godaddy.com platnosc tylko karta Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: rejstracja domen 27.02.05, 12:09 ja rejestrowalem na: www.republika.pl ale razem z domena bralem jakis serwer wirtualny (w tamtym czasie byla jakas promocja na male serwery, wiec w sumie si eoplacilo), wszystko elegancko i zgodnie z umowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radi242 Re: rejstracja domen 27.02.05, 22:29 od dluzszego czasu dobra reputacja ciesza sie glownie nazwa.pl (netart.pl) i home.pl, jednoczesnie maja dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś