warszawianka_jedna 03.04.07, 10:41 Karmelicka/Anielewicza w budynku dawnej pralni samoobsługowej. Mam nadzieję, że to nie nowa pizzeria, tylko będzie można napić się jak człowiek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvesna Re: nowy bar 03.04.07, 10:46 Też się zastanawiałam, co tam będzie? Rzeczywiście pizzerii Ci u nas dostatek, ale nowa, przyjemna, niezadymiona do granic możliwości knajpka by się przydała. Choć koleżanka mi mówiła, że zaglądała do środka i jest tam coś, co wygląda jak piec. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: nowy bar 03.04.07, 11:09 chyba niedługo otworzą, meblowanie jest mocno zaawansowane. Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: nowy bar 03.04.07, 11:35 Nawet nie wiedziałam, że tam jakieś zmiany, pomimo, że chodzę tam do dentysty :) No zobaczymy:) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: nowy bar 03.04.07, 12:06 niegrzeczna_czarna napisała: >chodzę tam do dentysty tam chyba dość drogo? Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: nowy bar 03.04.07, 12:39 Kanałowe 150 PLN, kamień 130 PLN, zwykle borowanko + plomba ( np dla dzieci) 50 PLN. super przystojni panowie stomatolodzy, znieczulenia w końskich dawkach jak poprosisz. Jest miło i bardzo fajnie. Nie wiem czy to drogo czy tanio, bo nigdzie indziej nie byłam nigdy :) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: nowy bar 03.04.07, 13:04 to jak tam byłam pod koniec zeszłego roku, to za kamień z piaskowaniem 230 powiedzieli ;-( może masz tam super zniżki. Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: nowy bar 03.04.07, 15:16 Tyle zapłaciłam w zeszłym roku w marcu.....Dziwne.. Ale i tak taniej niż w Eurodentalu:) Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: nowy bar 03.04.07, 20:24 krwawymsciciel napisał: > a dla doroslych ile? Nie wiem, bo z tych usług nie korzystałam. Natomiast zdarłam sobie szkliwo przy dziąśle, szczoteczką do zębów i trzeba było ubytek jakoś "uzupełnić", bo bolało jak cholera. Zrobili mi to za 150 zł. Nie boli i nie ma śladu, dali gwarancje na jakieś 10-15 lat pod warunkiem, że będę używać szczotki typu soft:) Za podobną usługę w Eurodentalu chcieli 750 zł. Bardzo śmieszne... Odpowiedz Link
sugarbox Re: nowy bar 03.04.07, 14:49 szkoda, że nie z helem ale może rozszerzą ofertę :) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: nowy bar 03.04.07, 16:03 ikosa napisała: > Z tego co słyszałam , to ma być bar tlenowy eeeeeeeee, to co tam można robić oprócz utleniania? Odpowiedz Link
sugarbox Re: nowy bar 03.04.07, 17:13 chyba się soczki pije w takim barze świeżo uciskane mieszkałam kiedyś koło takiego i dziumdzie siedziały i piły Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: nowy bar 03.04.07, 17:35 sugarbox napisała: > chyba się soczki pije w takim barze > świeżo uciskane byle z alkoholem ;-) a tak w ogóle, to chyba taki bar jest po drugiej stronie JP II. Odpowiedz Link