gapajestem 02.11.05, 21:52 Tradycyjnie już zapraszam na mecz Legionu W sobotę o godz. 14:30 Legion podejmować będzie lidera rozgrywek zespół Sokół Łańcut LO im. Konopnickiej, wejście od Sowińskiego Nadal wstęp wolny ! Zapraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia69 Re: mecz z liderem (Legion) 03.11.05, 12:44 chyba ja gapa jestem ;) myslalam ze ten legion to pile kopie nogami, a tu sie okazuje ze to rozgrywki na sali tzn, siatkowka albo koszykowka? Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: mecz z liderem (Legion) 03.11.05, 13:13 koszykówka, zespół pierwszoligowy - fajne chłopaki grają.. zapraszamy do wspólnego kibicowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gapajestem Re: mecz z liderem (Legion) 07.11.05, 23:06 No niestety :(( Legion musiał uznać wyższość lidera (Sokół Łańcut) 74:85 Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: mecz z liderem (Legion) 11.11.05, 16:28 Gapajestem chyba przesypia długi weekend ;-) Już wczoraj wypatrzyłam plakaty informujące o najbliższym meczu. Legion - Górnik Wałbrzych, jutro (sobota) godz. 17.00, hala przy liceum - wstęp oczywiscie wolny. Zapraszamy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: mecz z liderem (Legion) 13.11.05, 18:51 A tak niewiele bakowało do szczęścia :-( Legion - Górnik 82 - 85 szkoda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gapajestem Re: mecz z liderem (Legion) 15.11.05, 08:30 Niestety przegraliśmy jednym koszem (szkoda) Najblizszy mecz w Legionowie: KS Legion Legionowo zaprasza kibiców koszykówki na mecz XII kolejki I ligi PLK CA~IB Legion Politechnika W-wa - Spójnia Stargard Mecz odbędzie się w środę 23 listopada o godz. 18:00 w hali przy Liceum Ogólnokształcacym im. M.Konopnickiej w Legionowie, ul. Piłsudskiego 26 (wejście od Sowińskiego). Wstęp wolny Odpowiedz Link Zgłoś