aganiok32 29.12.05, 11:46 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19796 nie będę tego komentować, sami zobaczcie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chupacabra009 Re: zagłodzone psy :( aż przykro patrzeć - Józefó 29.12.05, 17:05 A może to obsługa objada te psy z karmy i je leje, bo się upominaja o jedzenie? Jak tak dalej pójdzie, to zaczna zjadać psy... To pewnie z tego, że za mało im płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: zagłodzone psy :( aż przykro patrzeć - Józefó 29.12.05, 17:07 jaka obsługa od ludzi je zabrano. Teraz sa w schronisku i na pewno przyzwoicie jedzą. To jakies "właściciel" doprowadził je do takiego stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra009 Re: zagłodzone psy :( aż przykro patrzeć - Józefó 29.12.05, 19:37 aganiok32 napisała: > jaka obsługa od ludzi je zabrano. Teraz sa w schronisku i na pewno przyzwoicie > jedzą. > To jakies "właściciel" doprowadził je do takiego stanu! __________________________________ Jedzą, albo nie jedzą... Podobno tam bieda aż piszczy. Pewnie wypasą się jak szczury w sklepie żelaznym. Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: zagłodzone psy :( aż przykro patrzeć - Józefó 29.12.05, 17:30 dziś sie tu troszkę powypowiadam... Niedawno miałam do wyrzucenia stare futrzaki z kanapy i foteli..Doszłam do wniosku,że szkoda je do śmietnika wywalić,moze właśnie w Józefowie przydadzą się..wiele razy dzwoniłam pod numer podamy w lokalnej gazecie,/z prosba o pomoc/.Telefon chyba wyłączony..Uparłam się,zdobyłam nr komórki do pani dyrektor? schroniska..Dogadałam się,ze bardzo chętnie przyjmie taką pomoc..Dołozyłam jeszcze sporo innych rzeczy,kupiłam worek karmy i puszki dla kotów/jestem kociara/..i czekałam chyba 4 dni na odbiór tego...Wreszcie przyjechała bardzo sympatyczna pracownica schroniska i to wszystko /4 worki/,zabrała.Poprosiłam też,aby przesłali mi numer konta,to jakieś wpłaty,w miarę mozliwości,będę przekazywać...ale nikt się nie odezwał..czy nikomu nie zależy na pomocy??A mnie jest tych zwierząt żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra009 Re: zagłodzone psy :( aż przykro patrzeć - Józefó 29.12.05, 19:31 Daj gotówke do ręki, na pewno przyjmą. Albo daj mi, ja chętnie im zaniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: zagłodzone psy :( aż przykro patrzeć - Józefó 29.12.05, 18:49 Może Aganiok poda dane konta bankowego schroniska w Józefowie. Myślę, że niektórzy z nas wsparliby je. Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra009 Re: zagłodzone psy :( aż przykro patrzeć - Józefó 29.12.05, 19:33 Mogę podac swoje, a ja potem im przekażę... Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: zagłodzone psy :( aż przykro patrzeć - Józefó 29.12.05, 20:59 Faktycznie psy zeszły na psy...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 strona schroniska w Józefowie 30.12.05, 09:50 schronisko_jozefow.free.ngo.pl/ ale moim zdaniem najlepiej skontaktować się z wolontariuszami z tego schroniska, oni wiedzą najlepiej co psom jest potrzebne i robią co mogą by im pomóc. zapraszam na www.dogomania.pl wątek psy w potrzebie Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: strona schroniska w Józefowie 30.12.05, 10:49 aganiok32 napisała: > schronisko_jozefow.free.ngo.pl/ > ale moim zdaniem najlepiej skontaktować się z wolontariuszami z tego > schroniska, oni wiedzą najlepiej co psom jest potrzebne i robią co mogą by im > pomóc. > zapraszam na www.dogomania.pl wątek psy w potrzebie Dzięki. Nie myślałem, że mają własną stronę. A tak przy okazji, moja sunia wczasowała tam kilka lat temu przez 10 dni - po kradzieży jej spod sklepu. Nikomu zapewne nie dała się oswoić, a w schronisku musiała mieć osobną klatkę. Odpowiedz Link Zgłoś