Dodaj do ulubionych

linki do dobrych sklepów internetowych i nie tylko

16.02.06, 14:09
kto by pomyślał, że nie tylko kawę sprzedają
www.systemtchibo.pl
podaję link :) to nie jest reklama ( nie pracuję w tej firmie) ale uważam, że
mozna w tym sklepie trafić na coś ciekawego, a na dodatek asortyment zmienia
się co tydzień :) polecam
aha, to nie jest sklep internetowy
Obserwuj wątek
    • w.iwo Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 16.02.06, 15:00
      szkoda że nie ma w Legionowie ;o(
      • madzia69 Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 17.02.06, 00:09
        w centrum glebocka jest...
    • madzia69 Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 17.02.06, 00:08
      :) o mam od nich torbe...

"lubie" sklep internetowy znak.pl i wylegarnia.pl

• w.iwo Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 17.02.06, 00:23
        Madzia słoneczko.... ;o))))) to ty po targówku po sklepach chodzisz, na promocje
        polujesz a nas zostawiłaś samych ... ;o( pochwal się co upolowałaś
        • madzia69 Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 17.02.06, 00:38
          ja jestem nalogowa zakupowiczka
          jak nie objade parku wola, arkadii, wilenskiej i glebockiej mam "kolatanie
          serca" i czuje niepokoj :)
          nalogowo tez buszuje w legionowskich uzywanych odziezach

na swoja obrone dodam, ze czasem bywam takze w bibliotece :)

• w.iwo Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 17.02.06, 01:05
            kurczę, przepraszam, kaczę... jakbym czytała swoją biografię... ;o)

fascynujące jest zachowanie znajomych ludzi, których spotyka się w
            ciucholandach, nie uważasz ? nagle nikogo nie widzą i czołgają się w kierunku
            wyjścia.... haha ha
            • madzia69 Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 17.02.06, 19:57
              a jak kontakt jest nieunikniony, zapieraja sie,
              ze sa tam pierwszy raz... przypadkiem wpadli zobaczyc co
              tu takiego jest :)

ja uwielbiam wygrzebywac skarby... musialm przywlec do domu trzecia szfe :)

kupuje tez inne starocie :) koronki i dziergane serwetki,
              piekne stare firany
              od handlarza z
              kola
              ktory bywa na naszym
              tarowisku miejskim we wtorki...

• clakier Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 17.02.06, 20:33
                :) nie wszyscy :)
                ja się nigdy nie zapieram - uwielbiam szperanie, mam całą szafe skarbów :) (mój mąż czasem mówi ze już mi całkiem odbiło) :)
                pozdrawiam szperaczki :)
                • w.iwo Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 17.02.06, 23:05
                  ;o) no może się mijamy gdzieś między regałami .... ;o)
                  • madzia69 Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 00:06
                    nooo... kiedys jedna blondynka chciala sie bic o plaszyk :)
                    w dniu dostawy jest naprawde niebezpiecznie ;)
                    • clakier Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 08:42
                      ja z tych mało agresywnych i o zdobycz się nie biję :)
                      co najwyżej patrzę wilkiem jak mi któraś spod rąk samych wybiera najlepsze kąski :):):)
                  • clakier Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 08:42
                    wszystko możliwe :) a gdzie bywacie najchętniej ?
                    • aretah Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 11:35
                      Ja mam taką jedną panią na targu, która nie ma rzeczy tanich, ale fajne
                      (używane). Poza tym widuję panią z ciuchami Esprit, ale to nie na moją
                      nieszczęsną figurę. Czasami przeglądam allegro, choc tam to ryzykowne, tak bez
                      przymierzania... ale przyznam, ze udało mi się tak "w ciemno" kilka rzeczy
                      kupic.
          • aretah Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 11:32
            W związku z tym, ze moje finanse są jakie są, a Arkadia i inne centra handlowe
            powodują ogromne stresy związane z brakiem zasobów finansowych jestem
            najczęstszym bywalcem sklepów z używaną odzieżą, targu i innych miejsc na które
            mnie stac.
            Madzia, a moze my się juz spotkałysmy w którymś ze sklepów?
            • madzia69 Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 20:49
              moj ulubiony to kiermasz odziezy przy rossmanie
              w dniu wymiany czy dostawy jak tam sie to zwie jest najniebezpieczniej :) ale
              mozna wyrwac niezle kaski :) mam odnich czekoladowa skorzana powycierana
              marynarke, dziwaczna kurtke DKNY (potwierdzonej orginalnosci:), piekne jasne
              bojowki BCBG MAX AZARIA... kilka zamszowych pieknych spodnic jakichnie mozna
              niegdzie kupic... ale troche zdrowia mnie kosztowaly :)
              wlasciwie z moda jestem na bakier, bo ponad wszytsko cenie sobie "dziwacznosc"
              orginalnosc...
              gdzies przy stacji pkp otworzyli nowy sklep, ale jeszcze nie bylam...

• clakier Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 21:19
                Fakt, w kiermaszu największy wybór - też do nich chętnie zaglądam.
                A przy dworcu "Przebieralnia", tak dokładniej to ona jest przy Piłsudskiego na rogu Koprenika - mają ładne rzeczy, zwłaszcza bezpośrednio po dostawach (środy i soboty)
                Ja osobiście od niedawna zaglądam też na rondko Husarska, choć mi nie po drodze..
                a jak nadal mam potrzebę szperania to jadę na rondo L-wo Przystanek :):):)
                • clakier Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 21:21
                  Ech... wątek o lumpkach nam się robi :):):)
                  • w.iwo ... 18.02.06, 23:22
                    Przy targu, przy Husarskiej, przy Rossmanie, na 3 maja koło Kropki 2, koło
                    sklepu hydraul., Jabłonna hurtownia obok hurtowni kosmetyków, Rejmonta,
                    Narutowicza, Przystanek...
                    szukałam materiałów na kostiumy karnawałowe dla dzieci w całej okolicy ;o) więc
                    zrobiłam dobry wywiad...
    • mike56 Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 20:32
      Tu możecie nie tylko porównać ceny poszukiwanych produktów w różnych sklepach
      internetowych, ale też w łatwy sposób zapoznać sią z parametrami sprzętu.
      • mike56 Re: linki do dobrych sklepów internetowych i nie 18.02.06, 20:33
        mike56 napisał:

> Tu możecie nie tylko porównać ceny poszukiwanych produktów w różnych sklepach
        > internetowych, ale też w łatwy sposób zapoznać sią z parametrami sprzętu.

No tak, zapomniałem wkleić link:

www.skapiec.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka