Dodaj do ulubionych

Dumał dumał a ...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:07
snuję sie to po Wawrze czy to ktoś zna nazywają to dumała albo dumaniak kto
to taki, podobno niektórzy mają jak to widzą na rzadko w majtkach ze strachu?
jak to co zobaczą
Obserwuj wątek
    • wavelka Re: Dumał dumał a ... 23.10.03, 22:10
      Gość portalu: sloopy napisał(a):

> snuję sie to po Wawrze czy to ktoś zna nazywają to dumała albo dumaniak kto
      > to taki, podobno niektórzy mają jak to widzą na rzadko w majtkach ze strachu?
      > jak to co zobaczą

jesteś bardzo tajemniczy?
      • Gość: sloopy Re: Dumał dumał a ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:23
        ja szukam kogoś kto zna tę zjawę wiem tylko, że jest to osoba z kręgów
        prawicowych albo ze środka i coś mąci i miesza proszę o informację Panią lub
        innych forumowiczów bardzo mi zalezy. Dziki
        • wavelka Re: Dumał dumał a ... 23.10.03, 22:45
          to mnie zaciekawiło, co to za "emisariusz".
          • Gość: sloopy Re: Dumał dumał a ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 09:57
            emisariusz lub nie wiem czy się jej trzeba obawiać czy może przysposobić ale
            widzę że tylko jeden korespondent przejawia zainteresowanie w takim razie
            oznacza to, że reszcie nic nie wiadomo na temat tej osoby. Sądzę z tego,że
            jeszcze się nie wykazała niczym szczególnym i trzeba poczekać. Niemniej
            dziekuję za zainteresowanie i pozdrawiam.
            • wawerka_vel_wawerka Re: Dumał dumał a ... 25.10.03, 11:51
              Gość portalu: sloopy napisał(a):

> emisariusz lub nie wiem czy się jej trzeba obawiać czy może przysposobić ale
              > widzę że tylko jeden korespondent przejawia zainteresowanie w takim razie
              > oznacza to, że reszcie nic nie wiadomo na temat tej osoby. Sądzę z tego,że
              > jeszcze się nie wykazała niczym szczególnym i trzeba poczekać. Niemniej
              > dziekuję za zainteresowanie i pozdrawiam.

Wawerczycy, poradzą sobie z każdym, najlepiej wychodzi nam samounicestwianie.
              -
              "Nigdy nie gardzę ludźmi myślącymi inaczej pod warunkiem, że są myślący"
    • Gość: binokjo Re: Dumał dumał a ... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 10:30
      co racja to racja jak ktos coś chce zroibić u nas dobrego to zaraz podejrzany
      sloopy ty musisz poprosić o info CIA albo coś w podobie zanm kogoś o tym
      nazwisku Dumania ale to stara stetryczła jędza i nie sądze aby jej się chciało
      nawet wałęsać po urzędzie zbyt leniwa. skłon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka