Gość: sloopy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:07 snuję sie to po Wawrze czy to ktoś zna nazywają to dumała albo dumaniak kto to taki, podobno niektórzy mają jak to widzą na rzadko w majtkach ze strachu? jak to co zobaczą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wavelka Re: Dumał dumał a ... 23.10.03, 22:10 Gość portalu: sloopy napisał(a): > snuję sie to po Wawrze czy to ktoś zna nazywają to dumała albo dumaniak kto > to taki, podobno niektórzy mają jak to widzą na rzadko w majtkach ze strachu? > jak to co zobaczą jesteś bardzo tajemniczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloopy Re: Dumał dumał a ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:23 ja szukam kogoś kto zna tę zjawę wiem tylko, że jest to osoba z kręgów prawicowych albo ze środka i coś mąci i miesza proszę o informację Panią lub innych forumowiczów bardzo mi zalezy. Dziki Odpowiedz Link Zgłoś
wavelka Re: Dumał dumał a ... 23.10.03, 22:45 to mnie zaciekawiło, co to za "emisariusz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloopy Re: Dumał dumał a ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 09:57 emisariusz lub nie wiem czy się jej trzeba obawiać czy może przysposobić ale widzę że tylko jeden korespondent przejawia zainteresowanie w takim razie oznacza to, że reszcie nic nie wiadomo na temat tej osoby. Sądzę z tego,że jeszcze się nie wykazała niczym szczególnym i trzeba poczekać. Niemniej dziekuję za zainteresowanie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Dumał dumał a ... 25.10.03, 11:51 Gość portalu: sloopy napisał(a): > emisariusz lub nie wiem czy się jej trzeba obawiać czy może przysposobić ale > widzę że tylko jeden korespondent przejawia zainteresowanie w takim razie > oznacza to, że reszcie nic nie wiadomo na temat tej osoby. Sądzę z tego,że > jeszcze się nie wykazała niczym szczególnym i trzeba poczekać. Niemniej > dziekuję za zainteresowanie i pozdrawiam. Wawerczycy, poradzą sobie z każdym, najlepiej wychodzi nam samounicestwianie. - "Nigdy nie gardzę ludźmi myślącymi inaczej pod warunkiem, że są myślący" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binokjo Re: Dumał dumał a ... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 10:30 co racja to racja jak ktos coś chce zroibić u nas dobrego to zaraz podejrzany sloopy ty musisz poprosić o info CIA albo coś w podobie zanm kogoś o tym nazwisku Dumania ale to stara stetryczła jędza i nie sądze aby jej się chciało nawet wałęsać po urzędzie zbyt leniwa. skłon Odpowiedz Link Zgłoś