jrejniak 09.05.06, 22:59 W przyszlym roku zaczynam budowe domu w Chotomowie i zamierzam otworzyc prywatne przedszkole dla dzieci w wieku 6 mies - 6 lat. Czekam na wasze wypowiedzi na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena1996 Re: prywatne przedszkole w Chotomowie co sadzicie 18.05.06, 10:45 Witam, jestem z Chotomowa i myślę że nie tu powinnaś pytać tylko na www.chotomow.nazwa.pl/phpBB2/ Moje dzieci chodzą do obecnego przedszkola w Chotomowie i do przedszkola nie mam zastrzeżeń, do Pań które zajmują się dziećmi też nie ale do Dyrekcji TAK. Pozdrawiam na powyższym forum znajdziesz Mnie pod MIKA. Odpowiedz Link Zgłoś
damka3 Re: prywatne przedszkole w Chotomowie co sadzicie 18.05.06, 12:23 do Chotomowa sprowadziło się dożo młodych ludzi, myślę że znajda się chętni by oddać swoje pociechy do takiego przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
lizkak Re: prywatne przedszkole w Chotomowie co sadzicie 29.05.06, 22:56 witam i polecam stronkę www.chotomow.pl i forum tam dowiesz się co rodzice sadzą o przedszkolu w Chotomowie a właściwie o pani dyrektor bo wychowawczynie są ok. wnioski nasuną się same Odpowiedz Link Zgłoś