mike56 25.05.07, 13:44 czy wam też przydarza się jeszcze, że nie możecie znaleźć w sklepach jakiegoś konkretnego produktu; szukałem w internecie Jaguar Mark II EDT i AS - znalazłem jedynie w Bułgarii za lewa; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: to ci feler 25.05.07, 18:38 nie wiem czy bez napisu "Mark II" ten Jaguar juz nie jest tym samym Jaguarem, ktorego szuka mike56. znalazlem cos takiego: www.dolce.pl/jaguar/?m=b&kat_id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: to ci feler 25.05.07, 18:52 nie jestem specem od tej marki zdaje sie, ze prawidlowa nazwa tej wody to Jaguar Mark Ii. faktycznie nigdzie jej nima. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: to ci feler 25.05.07, 21:48 pewnikiem zapach tej wody wiąże się z jakimiś bardzo przyjemnymi rzeczami, skoro MIKI tak intensywnie jej szuka... pewnikiem ma to związek z kobietą... ale jak to mówią starożytni Czechosłowacy: nie wchodzi się do tej samej wody... więc kup "bonda" za dychę i spróbuj czegoś innego ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: to ci feler 26.05.07, 17:19 jedna pani co ją zna cale forum powiedziala onegdaj, ze najbardziej pociąga ją zapach męskiego portfela. kobita ma rację. portfel to filar na ktorym opierają się stosunki damsko-męskie. tak a propos...gdzie trzymacie pieniądze?..bo jednemu panu co go zna cala Polska wymsknęlo się, ze w tych sprawach ufa tylko mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: to ci feler 26.05.07, 23:30 A to: en.wikipedia.org/wiki/Fender_Jaguar Se moge na zdjęciach tylko pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 dzięki za próby pomocy 28.05.07, 08:27 zdaje się, że tylko ja jestem poszukiwaczem jakiś ulubionych staroci, które w cywilizowanym świecie trudno odnaleźć nawet na stronach internetowych; - tak, to woda toaletowa i po goleniu ale koniecznie mark 2; - no to zostałem zdemaskowany, bo faktycznie ma to związek, ale wcale nowy i w dodatku pojedynczy w odróżnieniu od reklamowanego działania współczesnych wynalazków jak bond czy axe; Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: dzięki za próby pomocy 29.05.07, 07:57 niezupełnie, a właściwie chodziło mi o coś znacznie mniej skutecznego - bo kto by przeżył taką dawkę kłopotów; Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 epitafium 31.05.07, 19:17 oto link do jednego z produktów, których poszukiwałem: www.donna.bg/product.php?id=630 Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: epitafium 04.06.07, 17:02 niejeden chciałby mieć choć raz jeden takie kłopoty.... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: epitafium 04.06.07, 18:38 w.iwo napisała: > niejeden chciałby mieć choć raz jeden takie kłopoty.... ;o) - tak, gdyby dałoby się to rozłożyć na jakieś 10 lat to można by było i żyć i przeżyć;) Odpowiedz Link Zgłoś