Dodaj do ulubionych

praca w urzędzie

11.05.12, 12:53
UMiG w Serocku poszukuje pracownika na stanowisko Kierownika Referatu Komunikacji Społecznej.
Zaciekawiły mnie niektóre zadania, którym będzie musiał stawić czoła:
- prowadzenie efektywnej komunikacji z lokalną społecznością,
- gromadzenie i przetwarzanie informacji dotyczących komunikacji społecznej,
- organizacja wydarzeń: debaty publiczne, konsultacje społeczne, seminaria i konferencje.

Drodzy Państwo, idzie ku dobremu...
Obserwuj wątek
    • serocczanka Re: praca w urzędzie 11.05.12, 16:15
      za taką pracę to chyba muszą oferować dobre wynagrodzenie wink
      • w.iwo Re: praca w urzędzie 11.05.12, 20:40
        taaa...
        chyba się zgłoszę ;]
        • mellaverde Re: praca w urzędzie 11.05.12, 20:41
          konieczniesmile
          • your-duzymisio Re: praca w urzędzie 12.05.12, 21:08
            Chyba ja się zgłoszę smile Chociaż nie, bo nie mam szans. Tam już chyba został ktoś na namaszczony. Dziewczyna o imieniu zaczynającym się na literę D. Mellaverde twierdzi, że jestem jasnowidzem, więc zobaczymysmile
            • fischi-kella Re: praca w urzędzie 12.05.12, 22:00
              Nie bądź tego taki pewien, pewniaki nie zawsze wygrywają. wink
              • your-duzymisio Re: praca w urzędzie 12.05.12, 22:23
                fischi-kella napisała:

> Nie bądź tego taki pewien, pewniaki nie zawsze wygrywają. wink

W Serocku często wygrywają pewniacy z drużyny BMW (bierni, mierni ale wierni).
                • mackowy1 Re: praca w urzędzie 12.05.12, 22:35
                  Your-duży-misio może zainstalujemy sobie gg bo muszę z Toba gdzieś na privie pogadać, gdzieś to juz pisałem ale nie wiem w ktorym wątku :p
                  • ser-ock Re: praca w urzędzie 13.05.12, 14:06
                    W Serocku wygrywają tylko pewniaki, tak jak z kierownikiem Referatu Ochrony Środowiska wszyscy wiedzieli kto wygra. Cała ta rekrutacja to tylko szopka.
                    • dee.dee.7 Re: praca w urzędzie 25.07.12, 09:48

Niestety z pewnością masz rację.
                      Czasami nawet wydaje się, że w urzędach stanowisko jest stworzone dla jakiejś osoby, którą trzeba zatrudnić.
                  • your-duzymisio Re: praca w urzędzie 13.05.12, 14:22
                    mackowy1 napisał:

> Your-duży-misio może zainstalujemy sobie gg bo muszę z Toba gdzieś na privie po
                    > gadać, gdzieś to juz pisałem ale nie wiem w ktorym wątku :p

Pisałeś, pisałeś, a ja Ci nawet odpowiedziałem. Cóż to za tajne sprawy masz do mnie ?
                    • your-duzymisio Re: praca w urzędzie 13.05.12, 14:47
                      Maćkowy, mówisz - masz. Pisz. Moje wielbicielki też mogą pisać smile
                      your-duzymisio@gazeta.pl
                      • mellaverde Re: praca w urzędzie 13.05.12, 16:41
                        hyhyyyy.... poczułam się wyzwana do tablicysmile
                        • mackowy1 Re: praca w urzędzie 15.05.12, 10:29
                          duzy misio - priv.
    • white.kornelka100.1 Re: praca w urzędzie 03.07.12, 09:23

Informacja o wyniku naboru na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze- Kierownik Referatu Komunikacji Społecznej
      W wyniku naboru na wolne kierownicze stanowisko urzędnicze- Kierownika Referatu Komunikacji Społecznej wybrana została Pani Anna Socha, zam. Jadwisin.
      Kandydatka spełniła wymagania formalne określone w ogłoszeniu o naborze oraz wykazała się wiedzą i umiejętnościami z zakresu zagadnień wymaganych przez pracodawcę.

Burmistrz Miasta i Gminy Serock

Sylwester Sokolnicki

www.bip.serock.pl/plik,400,ogloszenie-o-naborze-na-wolne-kierownicze-stanowisko-urzednicze-kierownik-referatu-komunikacji-spolecznej.pdf

• kankiki Re: praca w urzędzie 11.07.12, 23:20
      Pani Annie życzę powodzenia . Uważam że bardzo przyda się w gminie osoba odpowiedzialna za komunikację społeczna i promocję gminy. Jeżeli przy okazji Pani Socha będzie swoją osobą łączyła także działania rzecznika prasowego , moderatora dyskusji, wizerunku gminy, to może pociągnie to za sobą także rzetelną i nieograniczoną dyskusję na forach( może dlatego dotychczasowa komunikacja ograniczała się do komunikatów "departamentu propagandy "UMIG w serocku?). Trzymam kciuki za Panią Sochę- i chociaż nie jestem w stanie odnaleźć żadnych informacji na temat doświadczenia i referencji , WIERZĘ że da radę wyzwaniom przed nią postawionym.
      Chociaż tak po cichutku, analizując moje własne przejścia w gminie- myślę , że zapewne bardziej celowym i mniej obciążającym dla budżetu *, byłoby outsourcowanie tej funkcji. Są przecież WYBITNI SPECJALIŚCI, działający w formie zewnętrznych doradców wizerunku publicznego, moderacji dyskusji publicznej ,wizerunku osób/ instytucji- Tomasz Kammel, czy Piotr Tymochowicz- obydwaj prowadzący firmy szkoleniowe ...
      ( *moje przypuszczenia opieram wyłącznie na założeniach ustawy kominowej i wynikających z niej informacji na temat wynagrodzenia kierownika referatu )
    • white.kornelka100.1 Re: praca w urzędzie 27.07.12, 12:57
      Zastanawiałem się co Was tak dziwi.
      Aktualnie nie potrzeba (do pracy w urzędzie) posiadać, ani odpowiedniego wykształcenia,
      ani doświadczenia w danej materii. Wystarczy po prostu być opisanym w protokole komisji
      TAK - KOMISJA UZNAŁA, ŻE NAJLEPSZYM KANDYDATEM NA TO STANOWISKO JEST ....
      A nie trzeba chyba nikomu z Was tłumaczyć, że komisja wybrała najlepszego kandydata którego wcześniej wybrał Pan i Władca danej jednostki sam. ter.
      Komisja przecież istnieje tylko po to, żeby sprawić zadość ustawie (zachować pozory), a nie po to, żeby faktycznie wybierać osobę, zaś by formalnie ustalony wcześniej wybór przyklepać i ładnie opisać w uzasadnieniu, a przecież papier wszystko przyjmie.

Przykre, ale prawdziwe. Niestety żyjemy w takim kraju, a nie innym.

Miłego dnia Drodzy Forumowicze
    • white.kornelka100.1 Re: praca w urzędzie 12.09.12, 09:25
      PRACA W GMINIE W PROMOCJI DLA OSÓB PO STUDIACH NA POLITOLOGII,
      DZIENNIKARSTWIE, MARKETINGU, PUBLIC RELATIONS ITP.

www.bip.serock.pl/plik,790,ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-urzednicze-stanowisko-ds-promocji-i-wizerunku.pdf
      • verso.5 Re: praca w urzędzie 12.09.12, 10:48
        Brawo "your-duzymisio" miałeś rację co do wyniku naboru.
        www.bip.serock.pl/plik,898,informacja-o-wynikach-naboru-na-wolne-stanowisko-urzednicze-ds-promocji-i-wizerunku-w-urzedzie-miasta-i-gminy-w-serocku.pdf
        • mydlarzewski Re: praca w urzędzie 12.09.12, 17:58
          Też o tym pisałem jakiś czas temu w innym poście. I sugerowałem nie wysyłać CV bo szkoda czasu. wink

ps. Pisanie ogłoszeń o pracę pod urzędników jest nagminne w jednostkach samorządowych. ;]
          • mydlarzewski Re: praca w urzędzie 12.09.12, 18:01
            A tak dla przypomnienia. wink

Re: nowa strona urzędu
            mackowy1 18.08.12, 14:43 Odpowiedz
            www.bip.serock.pl/plik,790,ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-urzednicze-stanowisko-ds-promocji-i-wizerunku.pdf
            your-duzy-misio - wiesz pod kogo pisane to ogłoszenie? :]

Bo ja daję sobie rękę uciąć, że wiem, kto zostanie zatrudniony.

Znowu jakieś zmiany w promocji, przepraszam- komunikacji.
            mydlarzewski 19.08.12, 21:24 Odpowiedz
            Przecież wiadomo, że pod Panią Dominikę. Co to oznacza? W referacie nie będzie żadnych zmian.

Za to na pewno nasz wizerunek będzie coraz lepszy, zwłaszcza na Facebooku.

ps. Czyli jak ktoś złożył podanie na to stanowisko, to niech sobie daruje...
            your-duzymisio 20.08.12, 11:30 Odpowiedz
            Na stanowisku zostanie przyjęty ktoś kto będzie BMW (bierny, mierny ale wierny). Nazwiska ani imienia nie wymienię
            • verso.5 Re: praca w urzędzie 12.09.12, 19:26
              Przepraszam. Zgadza się. Pisałeś o tym w innym wątku i miałeś rację! Wasze prognozy się sprawdzają w 100 procentach!
              • white.kornelka100.1 Re: praca w urzędzie 13.09.12, 11:41
                Wtedy nabór był na Kierownika Referatu Mark. i Prom. i została zatrudniona jakaś inna osoba i nie była to ta Pani Sęczyk.
                Czy ktoś zna nowego kierownika ? Chodzi mi o wcześniejsze doswiadczenie w Promocji/ jak długie / i czy posiada odpowiednie wyksztacenie do tego typu stanowiska ?
    • white.kornelka100.1 Re: praca w urzędzie 03.12.12, 10:35
      Nowa oferta pracy w Urzędzie w Promocji idealna praca dla osób po studiach humanistycznych np. po POLITOLOGII, STOSUNKACH MIĘDZYNARODOWYCH, SOCJOLOGII, PUBLI RELATIONS ITP.

www.bip.serock.pl/plik,1108,ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-urzednicze-stanowisko-ds-promocji-i-wizerunku.pdf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka