millka73 26.08.08, 17:45 Co sądzicie o roll masażu,jakie efekty i gdzie najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Roll masaż w legionowie 26.08.08, 18:57 sadze, ze lepiej sie troche poruszac :) taniej, zdrowiej a i efekt lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Roll masaż w legionowie 26.08.08, 20:13 zgadzam się z Tobą, rzeczywiście zdrowiej i taniej... spacerki po okolicy, tak pięknie jest... a jeszcze moment i śnieg się pokaże i tylko herbatka z rumem nam zostanie... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Roll masaż w legionowie 26.08.08, 21:08 na upartego rowerkiem mozna ganiac okragly rok a jak zima bedzie taka wiosenna jak zeszloroczna :) to te herbatke mozna bedzie wypic na tarasie pod kocykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Roll masaż w legionowie 26.08.08, 21:10 zejuz nie wspomne o tej szarlotc do herbatki co ja narewa ostatnio popelnila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Roll masaż w legionowie 26.08.08, 21:14 a ponieważ sezon na szrlotkę dopiero się zaczyna,to jeszcze niejedną upiekę..a moze zorganizujemy spotkanie przy mojej szarlotce??...naprawdę warto spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Roll masaż w legionowie 26.08.08, 21:18 a mialo byc o masazach odchudzajacych ;) szarlotce jednak trudno odmowic :) a juz takiej z beza to wrecz niemozliwe... sezon na szarlotke i leczo wegierskie to moja ulubiona pora roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: Roll masaż w legionowie 27.08.08, 08:16 Tyle, że w tym roku zapowiadają mega-zime, taką z trzaskającym mrozem, hałdami śniegu i nieustannie zaskakującą drogowców. No ale wszystko zależy od hartu ducha, jakości kocyka i ilości rumu w herbatce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Roll masaż w legionowie 27.08.08, 09:16 i oczywiście kogoś ciepłego przy boku... Odpowiedz Link Zgłoś
millka73 Re: Roll masaż w legionowie 27.08.08, 10:57 skończcie te dywagacje,a teraz czekam na konkrety odnośnie roll masażu Odpowiedz Link Zgłoś