pklegionowo 26.05.09, 11:46 Witam. Chciałbym wykonać własne kolumny głośnikowe i w związku z tym mam pytanie. Gdzie w Legionowie można wykonać stolarkę na zamówienie mając podane bardzo dokładne wymiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_szwarc Re: Wycinanie drewna CNC 26.05.09, 19:48 na Warszawskiej jest taki sklep (nie znam dokładnie numeru.) Jest on zaraz przy granicy z Jabłonną. Sklep jest na rogu po prawej stronie (jadąc od Jabłonny) i o ile dobrze pamiętam w tym samym budynku jest również kebab. pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: Wycinanie drewna CNC 26.05.09, 21:25 byłam tam niedawno. W środku siedziało 2 panów którzy zaprezentowali kulture sprzedaży godną lat 70tych w sklepie GS ;) gdy w końcu wydusiłam z nich że robią to czego potrzebowałam bo wyduszeniem nazywam uzyskanie odpowiedzi na pytanie, kiedy sprzedawca odpowiada monosylabami Tak i Nie, bez rozszerzenia wypowiedzi podali cenę z księżyca żeby odstraszyć klientkę, żeby wreszcie sobie poszła i dała im spokój. Żeby nie było - pytałam tylko o parapety drewniane..., nic strasznego wg mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: Wycinanie drewna CNC 29.05.09, 22:47 Niestety tak często bywa. Faktycznie czasami miałem już ochotę od nich wyjść zanim się dowiedziałem co i jak... Niedaleko obok jest hurtownia/stolarnia na Szarych Szeregów. Ale tam chyba raczej tylko większe zamówiania z płyty meblowej, blaty. Drewna nie mają, za to chyba najtaniej w okolicy. W Warszawie na Modlińskiej, przed Obrazkową jest Mimar ale podobnie tylko płyta meblowa i blaty. Byłem też kiedyś u stolarza na Kazimierza Wielkiego, ale było drogo. Odpowiedz Link Zgłoś