sylwii32 06.04.06, 15:57 Interesuje mnie profesjonalna duza strona www Ale potrzebuje kogos kto to zrobi dobrze,z sensem i pomysłami Propozycje na: sylwia.kobylas@gmail.com Najchetniej propozycje z cena pozdrawiam Sylwii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gre Re: zrobienie stronki www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:17 ale ty głupia jestes :p kup sobie stronkę na allegro za 300 zł akurat dla takiej idiotki Odpowiedz Link Zgłoś
sylwii32 Re: zrobienie stronki www 06.04.06, 16:27 idiota jest ten kto uzywa takiego jezyka -:)))) a rozumie ze doczenia mam z klaunem,szkoda ze i zyciowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digital1 Re: zrobienie stronki www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 16:55 > -:)))) a rozumie ze doczenia mam z klaunem,szkoda ze i zyciowym Pisze się "rozumiem" i "do czynienia". Znajdź sobie profesjonalną firmę lub agencję interaktywną, która zrobi dla Ciebie wymarzoną "dużą stronkę". Określ na początek do czego ma służyć ta "stronka" (np. sklep internetowy, strona korporacyjna), z czego ma się składać (baza danych, forum)... "Duża, nowoczesna i dobra stronka" to wydatek około 20-40 tysięcy zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offtza Re: zrobienie stronki www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:54 tpnets.com offtza.pl e-email: offtza<at>offtza<dot>pl / web<at>mnc<dot>pl Jeśli Pani nadal jest zainteresowana stroną internetową - zapraszam do współpracy Odpowiedz Link Zgłoś
tmq pytanie z gatunku... 06.04.06, 17:09 klient: ile kosztuje wyprodukowanie filmu? producent: tyle ile samochod klient: jaki samochod? producent: jaki film? Odpowiedz Link Zgłoś