Gość: jad IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 24.02.06, 15:48 wymienię lub oddam męża, bo mój mnie bardzo denerwuje, na mniej denerwującego(oczywiście mnie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: wymiana IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.02.06, 15:57 Good luck;) Przeczytaj ksiazke: Dożywotni Kochankowie napisana przez Piotra Pietuchę A moze bedziesz mogla z tym zyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: wymiana IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 24.02.06, 16:00 w chwili obecnej nie wierzę ,że coś mi może pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: wymiana IP: *.klik.net.pl / 83.18.7.* 24.02.06, 16:19 Mój mnie też strasznie drażni. Ale oni już tak mają. Nie warto zastanawiać się nad wymianą. wszyscy są jednakowi czyli poprostu BEZNADZIEJNI. Jak tak patrzę na innych facetów to tylko z pozoru wydają się inni a tak naprawdę to to samo co mam w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:11 takie myslenie to pojscie na latwizje, poprostu nie trzeba było brać pierwszego lepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: wymiana 24.02.06, 17:19 Gość portalu: olek napisał(a): > takie myslenie to pojscie na latwizje, poprostu nie trzeba było brać pierwszego > > lepszego :) oho znalazł się ideał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiama Re: wymiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:52 Bardzo dobrze wiem o co ci chodzi i co czujesz , mój mąż też mnie wkurza ale co zrobić i tak go kocham. pomyśl, że nie jesteś sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen tak to jest!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:49 W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża. Miał sześć pięter a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro nie mogła zejść niżej, no chyba, ze prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam sobie pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża. Na PIERWSZYM piętrze wisiała tabliczka: "Mężczyźni tutaj maja pracę" -To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej. Na DRUGIM piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy co jest wyżej. Na TRZECIM piętrze widniała tabliczka: "Mężczyźni tutaj maja pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" -No coraz lepiej- myślała - ale wyżej to musi być obłędnie. Na CZWARTYM piętrze przeczytała: "Mężczyźni tutaj maja pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... ale chyba wejdę piętro wyżej. PIATE piętro : "Mężczyźni tutaj maja pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?! Na SZÓSTYM piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym piętrze nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam babom za cholerę nie można dogodzić..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: tak to jest!!! IP: *.klik.net.pl / 83.18.7.* 24.02.06, 19:53 święta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmen teraz poważnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 07:54 oglądałem film "Serce nie sługa" i polecam go wszytskim bardzo gorąco. jest to film o relacji pomiedzy kobietą 37 letnią i facetem 23 letnim. Świetnie pokazano potrzeby młokosa zakochanego w dojrzałej emocjonalnie kobiecie. To jakby w dużym powiększeniu problem róznicy lat pomiedzy małzonkami. Popatrzcie dziewczyny na Waszą róznice lat do męża. Moze tu jest problem.... Facet szukał namiastki opiekuńczej mamy a nie partnerki. Powiedz <JAD> jak to jest u Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: teraz poważnie IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 27.02.06, 08:40 U nas niema tak wielkij różnicy wiekowej nawet to ja jstem młodsza o 2 lata,ale faktycznie czasem mam wrażenie ,że chc ze mnie zrobić kopię swojej mamusi.Jeśli mu się to uda to strzeżci się moi przyszli zięciowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długostażowa Re: wymiana IP: *.crowley.pl 27.02.06, 10:12 Mój mnie tak denerwuje ,jak żaden inny.Całą sobotę i niedziele musiałam się znim męczyć.I tak sobie mysle, że najgorszy dzień to ten, w którym wyszłam za mąż.( zaznaczam ,że ani nie pije ani nie bije!)Popieram wszystkie dziewczyny które liczą na siebie.Dziewuchy dacie rade same!, a do łózka zawsze kogoś zajdziecie, bez konieczności prania, gotowania i wszystkich tych dupereli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: wymiana IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 27.02.06, 10:59 Zgadzam się z Tobą długostażystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: wymiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:41 Poklachały ???.... To teraz do garów, cholera beckham im się marzy albo co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długostażowa Re: wymiana IP: *.crowley.pl 28.02.06, 07:28 no właśnie,typowe.A kto to Beckham? Wiadomo ty wiesz ,bo piwko, telewizorek, eurosport.Nie, nie marzy nam się goguś tylko zwykły fajny chłop, co to czasami zobaczy cos innego niż czubek własnego nos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:56 Jadziu czy Ci nie wstyd tu na Forum wynosić nasze domowe problemy... Czy ja mam napisać, że Ty od tygodni unikasz zbliżenia ponieważ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wymiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 23:15 Już mam dosyć, przez pół godziny na spokojnie mówiłam , tłumaczyłam o co mi chodzi bez agresji, powolo kolejno aby tylko było dobrze, już, już myślałam, że jest ok i nic. Wróciłam do punktu wyjścia bo książe został "urażony" 2 trygodnie temu i niema odwrotu. A gdzie partnerstwo, to przecież my jesteśmy pamiętliwe, tkliwe iplotkujące i beznadziejne. Jestem matką dla mojego dziecka ale nie dla tzw. męża ile można wytrzymać dla tzw. dobra rodziny już chyba powinnam się leczyć, tylko na co??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator dojrzałej Re: wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:15 Aniu to nie Ty powinnas się leczyć! Jesteś fajną kobietą. Powinnaś meza zostawić samemu, niech pozna smak Twego braku. A Ty powinnas natychmiast się do mnie przeprowadzić. Czekam z szeroko otwartymi oczyma i ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: wymiana 28.02.06, 08:41 Gość portalu: amator dojrzałej napisał(a): > Aniu to nie Ty powinnas się leczyć! Jesteś fajną kobietą. > Powinnaś meza zostawić samemu, niech pozna smak Twego braku. > A Ty powinnas natychmiast się do mnie przeprowadzić. > Czekam z szeroko otwartymi oczyma i ramionami. oho patrzcie jaki gościnny :) Wszystkich przymujesz czy tylko po selekcji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator dojrzałej Re: wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 10:10 Odpowiadam Ci <kasjopea_1> jedyne kryterium : wzajemna akceptacja i chęć poznania życia z innym. Takie doswiadczenie życiowe.. Zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: wymiana 28.02.06, 10:11 Gość portalu: amator dojrzałej napisał(a): > Odpowiadam Ci <kasjopea_1> > jedyne kryterium : wzajemna akceptacja i chęć poznania życia z innym. > Takie doswiadczenie życiowe.. > Zapraszam... Hmm Uważaj, bo się skuszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator dojrzałej Re: wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 13:46 uważam zawsze! wiec może spotkanie dla weryfikacji? adres dla korespondencji: profil3@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wymiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:00 I co znaczy dojrzała? Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: wymiana 28.02.06, 21:31 Gość portalu: Ania napisał(a): > I co znaczy dojrzała? To co zawsze czyli w odpowiednim wieku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wymiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:54 To znaczy, odpowiedni wiek do czego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopea_1 Re: wymiana 28.02.06, 22:11 Gość portalu: Ania napisał(a): > To znaczy, odpowiedni wiek do czego??? Nie do czego, tylko dla kogo... w końcu to sprawa indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wymiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:21 I właśnie o to chodzi , że indywidualna. Ale pisząc to zastanawiam się, chyba już jeztem albo raczej czuje sie staro skoro takie stwierdzenie mnie zastanawia a nawet denerwuje i dlaczego kojarzy się ze starością przecież można być na tyle dojrzałym żeby....... chyba muszę przestać się zastanawiać a poprostu zmienić coś w sobie, taka refleksja, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś