Dodaj do ulubionych

zima - zima

18.12.09, 11:46
a ciepłych gaci ani czapek nie ma

Wczoraj spotkałam sąsiadkę stała na przystanku zmarznięta, bez czapki, w krótkiej kurteczce i prawie z gołą dupą. Pytam jej się a dlaczego pani czapki nie włozyła, na to ona - bo brzydko w czapce wyglądam i teraz nie wiem czy nie byłam złośliwa? bo nie powiedziałam jej, że bez czapki z czerwonym kulfonem i taka pokurczona wygląda okropniej niż w czapce?
Obserwuj wątek
    • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 11:58
      Tyyyy,to bywa jeszcze gorzej.Przy -6 stopni czesto widac malolaty w kusych
      kurteczkach i z golym brzuszkiem.Patrzac na to nie mysle jaka to ona jest
      sexy,tylko marzne od samego widoku.A potem mysle czy trafi nastepnego dnia do
      szpitala czy tylko zaziebi sie normalnie.
      • teletoobis Re: zima - zima 18.12.09, 13:37
        Eh ta dzisiejsza mlodziez. Chociaz ii ja nie naleze do fanow czapki
        i szalika. reklawiczek nie nosze wcale. Ale kurtka musi byc ciepla smile
    • debi_bebi Re: zima - zima 18.12.09, 15:49
      Jednak niektóre panie mają nierówno pod kopułką, żeby na taki mróz wychodzić
      rozgogolone. Ale co tam, zacznie nawalać przeziębiony pęcherz, zatoki i co tam
      jeszcze, to pójdą po rozum do głowy.
      A że nie powiedziałaś jej tego, co pomyślałaś? Pewnie i tak by to nic nie dało.
      • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 16:24
        Oj tam,a ona jedna z druga to niby mozg wylaczony ma ze nie rozumie ze jej
        zimno?A potem jajniki,przydatki,komplikacje ginekologiczne,nerki
        itd.Bezplodnosc,trauma,alkoholizm,marskosc watroby.
        Nowe wcielenie.
        • debi_bebi Re: zima - zima 18.12.09, 16:30
          Ona rozumie, że jej brzydko w czapce, bo się przejrzała w lustrze, i w nim to
          zrozumiała. Bo to kobieta która musi czuć się piękną za wszelką cenę.
          • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 16:34
            Sasiadka Iwomanki znaczy co taka zmarznieta na przystanku stala?
            Ciekawe notabene czy sasiadka czyta to forum,moze by jej tak linka podeslac big_grin?
            • debi_bebi Re: zima - zima 18.12.09, 16:37
              To by jej zapewne nie zaszkodziło, za to Iwomance z wdzięczności juz w życiu nie
              pożyczyłaby nawet jednego jajka, nawet szklanki cukru smile
              • teletoobis Re: zima - zima 18.12.09, 16:44
                lepiej miec nocnik na glowie niz dac sie chorobie smile
                • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 16:45
                  Jasna sprawa,dlatego mniej facetow marznie na przystankach.
                  • debi_bebi Re: zima - zima 18.12.09, 16:47
                    Bo więcej ich jeździ samochodem tongue_out
                  • teletoobis Re: zima - zima 18.12.09, 16:47
                    no... faceta z nocnikiem na glowie to ja jeszcze nie widzialem smile
                    • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 16:58
                      Nie szkodzi,jeszcze nie wszystko czlowiek widzial w zyciu.
                      • teletoobis Re: zima - zima 18.12.09, 17:00
                        byc moze smile Ale kobiete z nocnikiem widzialem smile
                        • martuha Re: zima - zima 18.12.09, 17:48
                          a co Lezio, na widok takiej zamarzasz wlacznie ze swoim przyrodzeniem?
                          ja tez nie nosze czapki, ale zakladam kaptur. a dzisiaj dowiedzialam sie o
                          fajnej firmie produkujacej odziez zimowa dla alpinistow i mam zamiar po swietach
                          sie do nich wybrac, zeby szyli mi kurtke. widzialam taka jedna, wypchana puchem,
                          ciepla, ale zarabiscie lekka i mozna ja zgniesc do wielkosci duzego grapefruita,
                          gdy sie ja chce wlozyc do walizki czy plecaka. troche kosztuje, ale to wydatek,
                          ktory sie oplaca, bo te kurtki podobno sa nie do zdarcia. zaraz bede szukala
                          namiary na ten sklep.
                          • teletoobis Re: zima - zima 18.12.09, 17:51
                            Najlepsze i najtansze maja tu:
                            www.alpinus.pl/
                            • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 17:57
                              Kurtka,tez mi cos.Sprobuj zrobic cos takiego z wibratorem.
                          • nawrotka1 Re: zima - zima 18.12.09, 17:55
                            Jak znajdziesz, to pochwal się na forum i podaj namiary, bo z Twojego opisu
                            wygląda to bardzo atrakcyjnie smile
                            • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 17:59
                              Dobra,jak znajde taki wibrator big_grin
                            • martuha Re: zima - zima 18.12.09, 18:01
                              jasne. dzisiaj mialam okazje wlasnie taka kurtke (szyta na miare na zamowienie)
                              widziec. bardzo ciepla i zaskakujaco lekka. do tego mozna ja prac w pralce w
                              domu, bez koniecznosci noszenia do pralni. do tego, jesli kiedys bedziesz
                              potrzebowala kolejna nowa kurtke, to zaplacisz na nia taniej, gdyz ci, co je
                              szyja wykorzystaja pierze ze starej kurtki.
                              firma nazywa sie yeti.
                              • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 18:03
                                Aaa,to wam chodzilo o kuuuurtkie?
                                • martuha namiary na firme yeti 18.12.09, 18:07
                                  Sierakowskiego 4, 03-712 Warszawa. Województwo: mazowieckie. Tel. stacjonarny:
                                  0048 22 6184868. WWW: Yeti S.C.
                                  • nawrotka1 Re: namiary na firme yeti 18.12.09, 18:33
                                    Dzięki bardzo, co prawda alpinistką nie zostanę, ale taki sprzęt zawsze może się
                                    przydać, mimo medialnych bajek o ociepleniu klimatu smile))
                                • martuha Re: zima - zima 18.12.09, 18:08
                                  no a o co? o pokrowiec na fajfusa?
                                  • leziox Re: zima - zima 18.12.09, 18:12
                                    Tego nam nie potrzeba,nosimy nasze kutasy zawsze przy sobie,nie odkladajac ich
                                    nigdy na polke,zeby jaka zachwycona nimi nimfomanka nie podpieprzyla nam ich.
                                    • teletoobis Re: zima - zima 18.12.09, 18:14
                                      My nie kobiety. Nie chowamy tak jak one pisiorow w szufladzie szafki
                                      nocnej smile
                                      • martuha Re: zima - zima 18.12.09, 18:41
                                        kobiety przynajmniej czasem uzywaja tych pisiorow, w przeciwienstwie do
                                        niektorych mezczyzn wink
                                        • teletoobis Re: zima - zima 18.12.09, 18:45
                                          ja uzywam kilka razy dziennie. Do sikania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka