Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia od tej znad morza

19.12.09, 21:04
Upowazniono mnie zebym osobiscie przekazal dla pana Tuboleslawa specjalne
pozdrowienia od Sz.P tej znad morza z poradami nie wycierania sobie fizjonomii
tejze osoby nickiem,poniewaz ona nietradycyjna jezd i czuje sie z tego powodu
nieusatysfakcjonowana.
Innymi slowy pan Tuboleslaw moze sie walic w kolano.

Z wyrazami szacunku

zarzad w/m
Obserwuj wątek
    • teletoobis Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:10
      nickiej w/w moglbym co najwyzej sie podetrzec. I to tylko w chwili
      desperacji smile
      • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:13
        To by trzeba bylo nicka najpierw wydrukowac na papierze mysle tak sobie...
        • teletoobis Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:15
          A nie wystarczy 5 Euro....? smile
          • iwoman Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:24
            5 Euro do podtarcia pupy? mnie by było szkoda
            • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:39
              Mnie tez by bylo szkoda bo za to mozna kupic juz flaszke 0,7 l
              • teletoobis Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 09:28
                Masz racje, flaszka wazniejsza i przyjemniejsza niz chwilowa
                satysfakcja smile
    • debi_bebi Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:42
      O, Lezio w roli rzecznika. W takiej go jeszcze nie widziałam, ale to całkiem
      sympatyczny widok smile
      • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:49
        Dobra dobra.Do tego rzecznika o ktorym wszyscy myslicie,wcale nie jezdem podobny!
        • debi_bebi Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:53
          Kiedy miałam na myśli rolę rzecznika spersonalizowanego w Tobie, a nie w jakimś
          bubku smile
          • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 21:55
            No nie wiem,jakos tak sobie wierze w szczerosc twoich intencji suspicious
            • debi_bebi Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 22:03
              I tu jesteś w błędzie, bo oto właśnie wyobraziłam sobie Ciebie jako dzielnego
              obrońcę smile
              • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 22:18
                Nie moge niestety zajrzec w twoje mysli...
                • debi_bebi Re: Pozdrowienia od tej znad morza 19.12.09, 22:21
                  Nic się nie martw, nie tylko Ty tak masz smile
                  • marijola1 Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 09:24
                    A ja go nie lubie,bo wczoraj probowal zepsuc mi romantyczny wieczor
                    przy muzyce i swiecach gadaniem o jakims owczym pedzie smile
                    • teletoobis Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 09:27
                      Czy mnie sie jakies watki nie wyswietlaja? smile
                      • marijola1 Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 09:31
                        A nie,nie denerwuj sie. Na gg to bylo smile
                    • debi_bebi Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 09:37
                      W istocie, owczy pęd to zagadnienie warte głębszej analizy, ale nie podczas
                      romantycznego wieczoru!
                      Doskonale Cię rozumiem smile
                      • marijola1 Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 09:38
                        Uffffff, jak milo byc zrozumianym smile
                        • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 11:57
                          Tak to jest,najpierw udawana solidarnosc jajnikow a potem wyrywanie sobie piorek
                          podczas rzeczowej dyskusji kiedy braknie argumentów.My nie damy sobie zamydlic
                          oczu wasza rzekoma,takudana wspolpraca.
                          A co do owczego pedu,chodzilo o STRASZNIE ROMANTYCZNE SWIETA,koledy i takie tam
                          rzeczy,nalezace do owczego pedu,uskutecznianego wlasnie przez oglupiala
                          koscielna propaganda ludnosc.
                          • debi_bebi Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 12:13
                            Ojej, od kiedy to Święta Bożego Narodzenia są romantyczne? Chyba co najwyżej
                            mogą być, kiedy człowiek nawieje w tym czasie ze stada w jakieś romantycznie
                            odludne miejsce smile
                            • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 12:15
                              No.Na ten przyklad do cichego o tej porze szwarcwaldu np.
                              • debi_bebi Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 12:37
                                Jest to propozycja do poważnego przemyślenia smile
                                • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 13:17
                                  Nic mnie nie mow na temat przemyslenia,nic a nic...
                                  Bo jakos tak widze wlasnie czerwona plachte przed oczami i mam ochote rzucic sie
                                  z kopytami i rogami i tratowac...
                                  • debi_bebi Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 14:05
                                    No dobra, to lepiej przemyślę, czy by sobie nie uciąć krótkiej drzemki, bo coś
                                    czuję, jak mi się mózg głębiej w formalinę zaczyna opuszczać smile
                            • marijola1 Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 15:04
                              Zmysla,nawet slowa nie wspomnialam o swietach.Mowilam tylko ze w
                              radio taka fajna muzyka,niektore utwory swiateczne,ale nie
                              koledy.Raczej z rodzaju "niech snieg sobie pada".No i osniezone
                              wierzcholki drzew za oknem.To co,nieromantycznie moze???????
                              • leziox Re: Pozdrowienia od tej znad morza 20.12.09, 15:35
                                A utwory swiatecznie niby to nie wspomnienie o swietach,he?Zwlaszcza ze wszyscy
                                i tak wiedza ze swieta za pasem i nic innego w radio leciec nie moze przeciez.
                                Meee,meee,meeeeee,beeeeeeee!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka