04.01.10, 06:12
Ding dong smile
Obserwuj wątek
    • kawaler_beauty Re: 6 i 1/5 04.01.10, 07:58
      Witaj Lezio, witam wszystkich Leziowianów. Czas mojej laby dobiegł końca i jak zwykle " w długą ". Nie będę sam. Towarzyszy mi mój pies Lepik. Na obecny czas to moja miłość i cała moja radość. Kocham go i bez słów rozumiemy się doskonale. Jest bardzo mądry, ale jeszcze pisać nie potrafi. Moją pasją są konie, ale to chyba każdy Cygan ma w krwi, tak jak muzykę, taniec i śpiew. Drodzy L e z i o w i a n i e, życzę Wam miłego dnia bez nerw i do napisania. O'le !

https://www.kalejakha.art.pl/images/P7100069.jpghttps://www.kalejakha.art.pl/images/P7100024.jpgTekst linka

https://www.e-gify.strefa.pl/gify/zwierzeta/konie/konie79.gif

"Moralne oburzenie - to w 2% moralność, w 48% oburzenie i w 50% zawiść."

SHREK.N
      • debi_bebi Re: 6 i 1/5 04.01.10, 09:32
        Szczęśliwej drogi, gdziekolwiek by Cie nie wiodła.
        Na tym zdjęciu Ty jesteś?
    • voker Re: 6 i 1/5 04.01.10, 09:05
      big_grin
      • debi_bebi Re: 6 i 1/5 04.01.10, 09:23
        Koniec laby. Do roboty! smile
    • iwoman Re: 6 i 1/5 04.01.10, 09:18
      czego tu wali tym "zygmuntem" w poniedziałki trzeba powoli się ruszać, bo kości
      się zastały i we łbie dzwoni bez tego ding dolenia
      • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 09:19
        Z kukulki zamienila sie w Quasimodo? smile
        • iwoman Re: 6 i 1/5 04.01.10, 09:49
          kukułka to przecież a kuku wrzeszczy, a nie din doli

https://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/016.gifhttps://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify11/017.gif
          • debi_bebi Re: 6 i 1/5 04.01.10, 09:53
            Już sama nie wiem, co ja jestem, raz kukułka, raz skowronek, innym
            razem Quasimodo. A co mi tam! smile
            • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 10:14
              usystematyzujmy:
              skowronek spiewa
              kukulka kuka
              pterodaktyl skrzeczy
              dzwonnik dzwoni

Sama wiec musisz wybrac tyb dzwiekow wydawany z ranca
              • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 10:33
                teletoobis napisał:

> usystematyzujmy:
                > skowronek spiewa
                > kukulka kuka
                > pterodaktyl skrzeczy
                > dzwonnik dzwoni

a gdzie jeszcze:
                kogut pieje/kura gdacze
                bociek klekocze
                kaczka kwacze
                pies szczeka a
                baba sie drze i marudzi? big_grin
                • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 10:40
                  Tych wcielen Debi nam jeszcze nie zaprezentowala. Mysle o forum smile
                  • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 10:45
                    teletoobis napisał:

> Tych wcielen Debi nam jeszcze nie zaprezentowala. Mysle o forum smile

Trzeba wybiegać myslami w przyszłość...być przygotowanym na
                    wszystko smile
                    • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 10:50
                      o kurde! A jak zacznie nam o 6 obwieszczac orgazm? smile
                      • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 10:58
                        teletoobis napisał:

> o kurde! A jak zacznie nam o 6 obwieszczac orgazm? smile

To tylko trzeba bedzie jaj zazdrościć big_grin...co mamy dziewczynie
                        żałować wink
                        • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 11:33
                          Nie o to idzie. Mysle o tym jaka onomatopeja nas wtedy uraczy smile
                • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 10:40
                  No dobra...kura nie gdacze tongue_out wink
                  • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 10:51
                    racja- gdacze kwoka smile
                    • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 11:54
                      Rozumiem.Wszak kwoka to nie kura.Nareszcie ktos cos odkrywczego napisal.
                      • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 12:05
                        Lezio nie rozumiesz. To tak jak ze spoiewaczkami: sa takie co
                        spiewaja, a sa takie co wyja. Maja podobne cipki i cycuchy, ale to
                        nie to samo
                      • debi_bebi Re: 6 i 1/5 04.01.10, 12:46
                        Pozostało jeszcze ustalić, czy orgazm mam eksterioryzować jako
                        kukułka, kwoka, skowronek, śpiewaczka nieoperowa czy może jako
                        Quasimodo?
                        big_grin
                        • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 14:43
                          A ja wam powiem tylko jedno,ze wszyscy od nowego roku jestescie jakos walnieci w
                          czache i w ogole nie mozna pojac o co wam chodzi.Moze jednak zmiencie wy dilera.
                          • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 15:53
                            Uważasz Lezio, że wszyscy są walnieći a Ty jeden normalny???
                            A może to Twój diler powinien się zmienić wink big_grin
                            • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 16:05
                              To niemozliwe.To wy,a nie ja.O!
                              • debi_bebi Re: 6 i 1/5 04.01.10, 16:10
                                Ja mogę być nawet nienormalna, tylko co komu z tego przyjdzie, tego
                                nie wiem smile
                                Poza tym odkąd pan Czesio wrąbał króliczka, czuję się taka bardziej
                                osowiała.
                              • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 16:11
                                leziox napisał:

> To niemozliwe.To wy,a nie ja.O!

To teraz dzielimy się na MY (czyli WY) i Ty( czyli JA) ??? wink
                                A ja myslałam, że gdzie jak gdzie, ale w melinie to jesteśmy tylko
                                MY tongue_out smile smile
                                • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 16:17
                                  Przeciez pisalem na wstepie ze tu dyktatura panuje i juz.Ale tak to bywa jak sie
                                  nie czyta drukowanego malymi literkami a potem pretensi kiedy za pozno juz.
                                  • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 16:31
                                    leziox napisał:

> Przeciez pisalem na wstepie ze tu dyktatura panuje i juz.Ale tak
                                    to bywa jak sie nie czyta drukowanego malymi literkami a potem
                                    pretensi kiedy za pozno juz.

Lezio...spróbuj z innym dilerem...nie zaszkodzi wink big_grin
                                    • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 16:39
                                      My jestesmy tu, a Lezio jako dyktator- tam gdzie stalo ZOMO smile
                                      • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 17:04
                                        teletoobis napisał:

> My jestesmy tu, a Lezio jako dyktator- tam gdzie stalo ZOMO smile

Dlatego on nie rozumie co piszemy? wink
                                        • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 17:07
                                          Moze nie chce zrozumiec...smile A moze za malo wypil? smile
                                          • kropeczka-b Re: 6 i 1/5 04.01.10, 17:11
                                            teletoobis napisał:

> Moze nie chce zrozumiec...smile A moze za malo wypil? smile

Stawiam na za małą ilość procentów wink
                                            • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 18:28
                                              Nie badzcie tacy kochani zatroskani bo ja sam sie o siebie martwic umiem.I nie
                                              sztuka to jaka powtarzanie po mnie tego co ja napisalem o waszych dilerach.
                                              A trzy,osoba co powinna byc najbardziej zainteresowana,w ogole odzywac sie
                                              przestala.Pewnie znowu poleciala na spacer.
                                              • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 19:30
                                                Pewnie tak. Ale nie dziw sie. Muiotla na ktorej sie nie lata-
                                                zaczyna sie psuc.
                                                • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 19:35
                                                  Bez zwiazku,ale skojarzylo mi sie z miotla.Cipka ktorej sie nie uzywa,zaczyna latac.
                                                  • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 19:42
                                                    Lezio, cipka lata tylko wtedy kiedy wlascicielka uzywa alweys ze
                                                    skrzydelkami smile
                                                  • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 19:47
                                                    Nieprawda.Cipka lata nawet bez always,za to razem z wlascicielka.
                                                  • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 20:03
                                                    No tak, ale bez miotly nie da rady...smile
                                                  • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 20:08
                                                    W ostatecznosci moze zawsze kupic bilet na samolot albo isc do wesolego
                                                    miasteczka zeby polatac na karuzeli.
                                                  • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 20:10
                                                    To prawda. Nawet kiedys Ci taki filmik ze skokiem spadochronowym
                                                    podeslalem smile
                                                  • leziox Re: 6 i 1/5 04.01.10, 20:12
                                                    No cos tam takiego bylo big_grin
                                                  • teletoobis Re: 6 i 1/5 04.01.10, 20:14
                                                    Teraz ide podoic, ale jutro dla przypomnienia przesle
                                                    zainteresowanym smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka