17lipiec1976 Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 18:10 17lipiec1976 napisała: > czyli przechodzi, oby nie na mnie ale na Lezia może hehehheheh żartowałam, nie obrażaj sie tylko ok? (jak zwykle) Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 18:13 hehehhe to Ty badz ostrożny i tak nie kichaj na nas Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 18:17 to jeszcze lepiej a leki jeszcze bierzesz? Odpowiedz Link
lounger Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 19:04 Debi a Ty czapeczkę czy skarpetki dziergasz? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 19:19 Jeszcze nie wiem, co mi wyjdzie, ale ścieg to podwójny ryż Odpowiedz Link
debi_bebi Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 19:35 Niezły pomysł. Dwa kawałki robótki przeznaczę na dół, i jeden na górę. Będzie trochę dziwaczne, bo umiem dziergać tylko na prosto Odpowiedz Link
debi_bebi Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 19:45 Brzmi całkiem nieźle, jak na moje szydełkowe wytwory Odpowiedz Link
leziox Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 20:24 W zasadzie ja tez umiem dziergac tylko prosto,chociaz czasami probuje takze troche na strony,nieraz sie udaje... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 20:39 Lezio, ja Cię proszę, nie opowiadaj takich rzeczy, bo mnie się natychmiast kojarzy Odpowiedz Link
hardy1 Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 21:17 Debi, mówisz że dwie części na dół? Hmmm...jedna dla Ciebie, to roozumiem...a ta druga? Aha...no dobra, prewencja przede wszystkim, to rozumiem Tylko to "drugie" nie zapomnij zrobić jak najgęstszym ściegiem...i nim podarujesz to sprawdź czy nie przecieka... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 21:21 Tak wykombinowałam z tym dołem, że jedna części pójdzie w poprzek, a druga wzdłuż, co by TO i OWO zabezpieczyć przed ciekawskim okiem Na górę zaż pójdzie trzecia, ta najszersza Odpowiedz Link
hardy1 Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 21:40 Aha...lubisz sama sobie popatrywać ciekawskim okiem? Ciekawe...i jakby było mało to jeszcze...sama przed sobą się chcesz zabezpieczać? To już baaaardzo ciekawe... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 21:43 Normalnie prześwietliłeś mnie na wylot! Teraz to nawet rumieńcem nie bardzo mogę się oblać, heh Odpowiedz Link
hardy1 Re: udanego weekendu;) 12.02.10, 22:16 Nie mówi tego tak głośno...lubię prześwietlać w zaciszu ale nie w tłumie Odpowiedz Link
marijola1 Re: udanego weekendu;) 13.02.10, 08:17 Przeswietlanie w tlumie zagraza przeswietleniem osobnikow pozostalych co w efekcie moze przyniesc glupawke totalna i niemoznosc odnalezienia sie w tym wszystkim,co daje ogromne prawdopodobienstwo choroby psychicznej Odpowiedz Link
debi_bebi Re: udanego weekendu;) 13.02.10, 08:22 Na szczęście, człowiek jako zwierzę drapieżne znajdujące się na szczycie łańcucha pokarmowego, ma oczy osadzone blisko siebie, co ogranicza kąt widzenia Odpowiedz Link
marijola1 Re: udanego weekendu;) 13.02.10, 08:31 Zgadzam sie ze wszystkim oprocz tego zwierzecia drapieznego.Przynajmniej jesli o przecietnego czlowieka chodzi.Co mozna bowiem zdzialac z taka zwinnoscia,szybkoscia i zebami????? Odpowiedz Link
hardy1 Re: udanego weekendu;) 13.02.10, 10:01 Prześwietlanie wzajemne w tłumie nie grozi odchyłkami psychicznymi...najwyżej chwilowymi fizycznymi Jeżeli wszyscy robią to samo to nikt nie zwraca uwagi co robią ci obok...wśród jednookich jednooki jest normalny...wśród pokrytych tylko własną naturalną, ekologiczną skórą...takoż sam osobnik/czka (właściwe wybrać) takoże pokryty...nie rzuca się w oczy...nawet trudno się na nią rzucić bo niczym wyróżniającym w tłumie nie przyciąga Odpowiedz Link
hardy1 Re: udanego weekendu;) 13.02.10, 10:07 marijola1 napisała: > Zgadzam sie ze wszystkim oprocz tego zwierzecia > drapieznego.Przynajmniej jesli o przecietnego czlowieka chodzi.Co > mozna bowiem zdzialac z taka zwinnoscia,szybkoscia i zebami????? Można wiele...wystarczy być ciut ciut zwinniejszym, szybszym i mieć dłuższe zęby...w tłumie sobie podobnych To podstawa walki o przywództwo w stadzie...i dużo się nie zmieniło mimo garniturów od Armaniego...to tylko ozdobna pochwa ukrywająca sztylet... -- Idę na swoje blogi. Tam mam spokój błogi... Hardy Odpowiedz Link
debi_bebi Re: udanego weekendu;) 13.02.10, 11:28 Otóż to. W dodatku tzw. przeciętny człowiek potrafi być zdecydowanie bardziej drapieżny i okrutny niż jakiekolwiek zwierzę. One zabijają z głodu, w ochronie stada, by utrzymać terytorium lub w obronie własnej, ale wszystko to robią to instynktownie, a ich pobudki są czyste i naturalne. Nie znają czegoś takiego, jak premedytacja, zła wola itp. Odpowiedz Link
hardy1 Re: udanego weekendu;) 13.02.10, 12:34 Prawda, samiuteńka prawda, Debi. Zwierzę drapieżne zabija tylko tyle aby przeżyć. Człek drapieżny zabija tyle ile tylko zdoła, dla samej "przyjemności"... Odpowiedz Link
marijola1 Re: udanego weekendu;) 13.02.10, 13:01 Mialam na mysli drapieznika w sensie doslownym.Jesli zas o "drapieznosc" ludzka chodzi,to oczywiscie nie mamy sobie rownych Odpowiedz Link