z_oddali 06.04.10, 13:50 Ktoś stąd zabierze i to szybko !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Niech mnie 06.04.10, 13:54 A czemu,a po co,a dlaczego ma cie kto zabrac stad? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Niech mnie 06.04.10, 14:02 A po co, a na co? hihi A tak, dla przyjemności, najlepiej na plażę, albo gdzieś, gdzie miło, gdzie przyjemnie, gdzie ciepło... Czy potrzebny powód? Odpowiedz Link
leziox Re: Niech mnie 06.04.10, 14:09 Aaaaa,no to mow tak od razu ze chcesz aby ktos fajny cie uprowadzil w jakies fajne miejsce i trzymajac w ramionkach wcale nie chcial z nich wypuszczac Odpowiedz Link
z_oddali Re: Niech mnie 06.04.10, 14:15 No no, ta opcja wcale nie jest taka zła Oki, to wracam do rzeczywistości. Miłego popołudnia Odpowiedz Link
hermina26 Re: Niech mnie 06.04.10, 14:48 Leziu! Marne Twoje awanse - z oddali chce do mnie nad morze Odpowiedz Link
z_oddali Re: Niech mnie 06.04.10, 20:30 No, no nie pchać się Będzie czas, by wszystkich odwiedzić Herminia, a słońce to będzie nad tym morzem? Zamówione? Lezio, jak tam wieczorna rzeczywistość? Odpowiedz Link
leziox Re: Niech mnie 06.04.10, 20:41 Rzeczywistosc jeszcze niedawno skrzeczala ale dostala w ryj i jest na razie spokoj.Czekamy na stripa ale jakos nikt nie chce zrobic. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Niech mnie 06.04.10, 20:43 Przemoc? No, pięknie Zimno jest, można się przeziębić Odpowiedz Link
leziox Re: Niech mnie 06.04.10, 20:55 Poza tym gdzie tu komu zimno?Napalone jest.Papierochy kurza ze az nic nie widac.No to co ma byc zimno? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Niech mnie 06.04.10, 21:06 Kominka nie ma Skóry z niedźwiedzia przy kominku brak.... Deszcz za oknem... To jak ma być ciepło? Odpowiedz Link
leziox Re: Niech mnie 06.04.10, 21:22 Kominek jest tylko troche zapchany drewienkiem co to je pan Czesio znosi na zapas zeby znowu nie marznac w zimie.Bo on mysli ze jak ma delire to moze sie ogrzac w kominku choc to niemozliwe wszak.Skory z niedziedzia ni mo,ktos sie nie bal i zaj.bal.Deszcz nam nie przeszkadza,smieci splukuje z ulic do wlasciwego ich miejsca.A poza tym w gromadce rzeczywisie razniej. Odpowiedz Link