vizjonerka 18.04.10, 23:30 Czy kobitki mogom żyć z mencziznami w zgodzie? Czy to jednak inne gatunki homo sapiensa? Tiaaaa....problem podniesionej klapy od kibelka, vel porozrzucanych skarpetek........... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka.a Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:33 vizjonerka napisała: > Czy kobitki mogom żyć z mencziznami w zgodzie? MOGĄ!!!! Bez względu na klapy, skarpetki, łupież i diabli wiedzą co jeszcze Odpowiedz Link
leziox Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:38 Przynajmniej w ciagu 10 minut,czyli tak dlugo jak trwa przecietne dymanko Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:38 To chyba te święte.....ze świętą cierpliwością Ileż razy można prosić o wyrzucenie śmieci...? Odpowiedz Link
leziox Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:42 Latwiej wyrzucic proszácá o wyrzucenie a smieci przez okno jesli leci mecz. Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:52 Mecz to tylko 90 minut. Chyba, że dogrywka A jakby tak obiadku nie podać...? Ani piwa z lodówki na czas nie dostarczyć? Rankiem czystej koszuli z szafy nie podać? No, który jest gotowy na taką okoliczność ? Odpowiedz Link
leziox Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:45 To ze ty mialas szczescie,nie oznacza ze inna tez Odpowiedz Link
rudka.a Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:46 Wysłać za wodę i tez powróci szczęście Odpowiedz Link
leziox Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:54 Obiad zrobie sobie sam,piwko kupie i doniose a potem wyjme z lodowki,koszul nie nosze na melynie... Jeszcze ktora jakie problemy ma? Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Pytanie problemowe! 18.04.10, 23:57 Ma Odkręcona pasta do zębów porzucona w łazience.... Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pytanie problemowe! 19.04.10, 08:19 Ja mogę z każdym życ w zgodzie, kto mnie niewkur..a Odpowiedz Link
leziox Re: Pytanie problemowe! 19.04.10, 09:47 Paste grzecznie zakrecam i odstawiam zwyczajowo na jej stale miejsce.Zaden problem. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pytanie problemowe! 19.04.10, 10:35 Pies drapal tą paste Kołdre kradniesz? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Pytanie problemowe! 19.04.10, 10:14 Eeee tam, niektóre z pewnością nie maja z tym wielkich problemów - znam nawet kilka takich)) Odpowiedz Link
leziox Re: Pytanie problemowe! 19.04.10, 13:54 Koldry nie kradne bo moja koldra ma gigantyczne rozmiary-2,20 x 1,56. Mysle ze trojkacik moglby sie pod nia spoko wyspac ,niczego sobie nie kradnac naturalnie. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Pytanie problemowe! 19.04.10, 14:34 Co te kobietki takie nerwowe... Zawsze coś przeszkadza. Jak będziecie dbać o swoich panów, to będziecie mieć jak w raju. Jak czytam o jakich nieporządkach piszecie, to aż mi włos się jerzy na głowie. Teraz panowie kochani niezwuważają tego co będzie napisane...))) Z mężczyznami trzeba umieć postępować, pogłaskać i wogóle i w szczególe, popieścić czasem itd. Wychować sobie jak weźmiemy pod swoje skrzydełka Czytając o Twojej kołdrze Lezio, przyznam mam większą... 2.20x2.00. Wszystko przykryje, nie ma możliwości, że coś wystaje, a wogóle to ma być tak wszytko duże, że się trzeba szukać i szukać, bo jak się już znajdzie to cała w tym radość. Miłego dnia i wieczora teraz uśmiechu pora, radości bez liku, miłości bez krzyku, w zaroślach siedzenia, dobrego jedzenia, przystawki z ogóków, ziemniaków w mundurku, miłego klikania, dobrego kochania, wieczorem uroku z księżycem u boku, nawet gwiazdki z nieba jeśli będzie trzeba.))) Odpowiedz Link
leziox Re: Pytanie problemowe! 19.04.10, 14:44 O.I takie cieplutenkie teksciory bardzo lubie.Niestety nic lepszego nie umiem akurat wymyslic,moze to dlatego ze jestem calkowicie trzezwy i taki mam zamiar pozostac przez najblizszych dni pare Odpowiedz Link
anus-hka Re: Pytanie problemowe! 19.04.10, 14:48 A jakie tam "gigantyczne rozmiary" phi...normale...gigantyczne to są :200x220 lub 210x250 P.... Odpowiedz Link
hermina26 I weż tu z Wami gadaj!!! 19.04.10, 15:27 Ja tu o poważnych sprawach a Wy o rozmiarach kołder Ważne jest to czy facet dzieli sie kołdrą - znaczy dba czy nie masz odkrytej dupci, a jak masz to Cię przykrywa, nawet w srodku nocy. Proste czy nie? Jak przykrywa to znaczy, ze jest troskliwy, opiekuńczy i czuły i Twoja dupcia jest dla niego ważna!!! I wtedy można sobie odpuscic naczynia, skarpetki, paste i inne pierdoły Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: I weż tu z Wami gadaj!!! 19.04.10, 16:50 Rozmiar kołdry też jest ważny Herminko, to normalne. Jeśli okrąglutka pupcia jest na wierzchu, nie bój nic, każdy zauważy i troskliwie przykryje, jak nie kołderką to dłonią i ogrzeje. Właściwie to zależy kogo w życiu szukasz, czy partnera życiowego(lub męża), czy ojca, bo właśnie to jest najważniejsze, a nie co innego. Samo świadomość i to czego pragniemy w życiu. Wychodzę z założenia, że więcej daję niż otrzymuję i jest mi z tym dobrze, a o panów też należy się troszczyć, bo niekiedy( sorki ), to duże dzieci. Inne rzeczy też są ważne bo to jest samo życie. Inaczej patrzą na to młode osoby a inaczej z doświadczeniem życiowym z rodziną. Kiedy jest zabawa, to zabawa, a kiedy prawdziwe życie Cię dorwie to wtedy trzeba poważne decyzje podejmować. Właściwie bardzo ważne są wszystkie rocznice i czy pamiętamy o nich. Kupił Ci kiedyś Twój mężczyzna pierścionek z brylancikiem certyfikowanym na rocznicę czego tam... Jest jeszcze wiele takich niby mało znaczących sytuacji i zagadnień z których składa się życie, i to jest ważne, ale należy zaczynać od miłości i zrozumienia , bo bez tego nic ze związku. Zawsze przedkładam dobro mojego mężczyzny nad swoje.Za poważny temat na Melynę, Lezio nas wyklnie, nie wyklinaj nas Leziu Tamara & Lucky Peterson - Sometimes Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: I weż tu z Wami gadaj!!! 20.04.10, 13:11 Zgodny jesteś bardzo jak widzę... Zaprawdę powiadam Ci Leśny_człowieku znajdę sposób na te śwatłowody, tylko wtedy nie wiem, które z nas będzie bardziej biedne. Celine Dion - Then You Look At Me Odpowiedz Link
hermina26 Re: I weż tu z Wami gadaj!!! 20.04.10, 14:32 czlowiek_lesny napisał: > Bardzo ważna jest pupcia... przykrywam, a jakże > Bardzo Ci sie to zapewne chwali i opłaca Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: I weż tu z Wami gadaj!!! 20.04.10, 14:42 Leśny rozbrajasz mnie szczerością. Bądź poważny choć chwilkę. Piosenka, a czmu by nie, jak lubię bardzo słuchać. Phil Collins - Look Through My Eyes Odpowiedz Link
kolczasty_nemo Re: Pytanie problemowe! 20.04.10, 16:31 > Czy kobitki mogom żyć z mencziznami w zgodzie? Mogą ale od czasu do czasu jakieś małe nieporozumienie jest baaaardzo wskazane.. Odpowiedz Link