z_oddali Re: Burza 12.05.10, 16:50 Lezio, jest Twoja, burza oczywiście Jeszcze te błyskawice? Jak mam pojechać do domu? Odpowiedz Link
leziox Re: Burza 12.05.10, 16:59 Dla odmiany mozesz teraz burzy napisac ze nie ma racji.Moze poslucha. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Burza 12.05.10, 17:04 A gdzie pomoc? Gdzie męskie dłonie wyciągnięte, by ochronić? Grzmi, leje, okropnie. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Burza 12.05.10, 17:40 Z_oddali, u mnie też przeszła burza już dzisiaj druga. Lubię burzę a po niej słońce i tęczę. Do posłuchania, subtelne. Lubię jej piosenki. Jestem blisko, nie zawsze w danej chwili na miejscu Anna Maria Jopek - Szepty i łzy Anna Maria Jopek - Ale Jestem Odpowiedz Link
leziox Re: Burza 12.05.10, 19:25 Na kazda okazje muzyka.No i Muzy.Te sa najlepsze.Nie tylko do posluchania,ale to sie tez rymuje Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Burza 12.05.10, 20:48 do uściskania, miłego wspominania, do kochania, nad ranem spotkania, w chmurach bujania, opowiadania, na wodach żeglowania, upolowania (jak się da)), placykach noszenia, w domu panoszenia, miłego słuchania, także do kochania, w ustach przymilania, w nocy do budzenia, we dnie do zjedzenia, aby dobrze było z miłym się ziściło... Jak zaczną wymieniać, to Leziu odpuścisz takiej muzie, choć to wcale nie za duże to rymować też potrafi i Cię nieźle znów przyłapi, lecz jak widzę dajesz rady, nawet w dzień i w nocy zwiady. Jest ich dużo, same muzy...nawet podczas groźnej burzy. Zebyś wiedział jak to fajnie wszystko brzmi Mustang z dzikiej doliny-wiatr zna imie me Odpowiedz Link
hermina26 Re: Burza 12.05.10, 21:47 A ja uwielbiam burze! Siadam w oknie i patrze jak pada i błyska! Super Odpowiedz Link
leziox Re: Burza 12.05.10, 22:14 Hehehe no ja mam tak samo,tylko jeszcze otwieram drzwi na taras i siedze jak pierd.niety psychopata cieszac sie nie wiadomo z czego. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Burza 12.05.10, 22:24 Mi tez na widok burzy paszcza się cieszy - tak mają zjoby Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Burza 12.05.10, 22:18 Też lubię Herminko, a najbardziej po burzy usiąść na balkonie i patrzeć na tęczę, która jest często u mnie, nawet podwójna i wdychać ozon. Maciej Silski Tęcza Odpowiedz Link
z_oddali Re: Burza 12.05.10, 22:43 Chciałam tylko nieśmiało napisać, że przeżyłam burzę Burza jest fajna, gdy można się schronić, w razie czego, w silnych męskich ramionach, inaczej to średnio. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Burza 12.05.10, 23:00 Jak widać żyje łobuzie, przecież biegałeś z parasolem i ochraniałeś mocnymi męskimi romionami, to jak mogła nie wrócić cało i bezpiecznie. Wezmę Cię pod kuratelę, brykasz zawzięcie coś ostatnio braciszku Odpowiedz Link
leziox Re: Burza 12.05.10, 23:13 No to sie cieszymy razem z toba ze wszystko minelo szczesliwie. Odpowiedz Link