17lipiec1976 15.06.10, 19:23 uprasza sie o składanie Lipcowej zyczeń w 6 rocznicę pisania pod Lipcowym nickiem Nie można tkwić uparcie w swoim kącie Lasu, czekając, aż inni do nas przyjdą. Czasem trzeba pójść do nich. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delkos Re: jutro od samego rana 15.06.10, 19:31 Kurczę... to już jest lipiec???? Kosmici mnie dzisiaj porwali... czy co????? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: jutro od samego rana 15.06.10, 19:35 delkos napisał: > Kurczę... to już jest lipiec???? > > Kosmici mnie dzisiaj porwali... czy co????? Delkos nie znam Cię, kim jetes? Odpowiedz Link
leziox Re: jutro od samego rana 15.06.10, 19:31 Socjalizm sie na nowo odradza czy jak? Juz mnie tu nie straszta tymi manifestami moze... Bedzie co do wychlania?Lipcowa,stawiaj gorzalé. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: jutro od samego rana 15.06.10, 20:50 Czyli... hmmm jutro z samego rana głowa ma być wyspana cali zwarci i gotowi czekać na drinki i dobrobyt Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: jutro od samego rana 15.06.10, 19:34 no wlasnie, swój. a ja Ciebie nie mam w znajomych. zaprosisz mnie? Odpowiedz Link
delkos Re: jutro od samego rana 15.06.10, 20:06 Witaj 17 lipcu 1976roku. Kim jestem? Zadajesz mi trudne pytanie. Sam...Chciałbym wiedzieć kim jestem naprawdę. Prawdopodobnie (prawdopodobieństwo nie znane)... jestem człowiekiem Nie jestem łysy! Ale przecież mogę być. Lubię zwierzaki. Lubię sobie poklikać... choć czasem to nie mam kiedy tego robić. Mam wielu znajomych na tym forum... i w ten sposób tu się znalazłem. Nie wiem czy ta ilość wiedzy na mój temat ... jest wystarczająca... czy jeszcze nie... Jeśli miałbyś jakieś dokładniejsze pytania... ... to proszę zadaj je... i zobaczymy... jaka będzie odpowiedź Odpowiedz Link
delkos Re: jutro od samego rana 15.06.10, 20:11 Zapomniałem o ważnej sprawie. można do mnie mówić KOS-iu... albo coś w tym stylu... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: jutro od samego rana 15.06.10, 21:02 Kosiu, ślicznie siebie opisałeś. Brakuje parę danych... numer konta bankowego rozmiar buta wysokość dokładne wymiary oczywiście waga czy wchodzisz na stojąco pod stół czy oddali Cię Kosmici, czy sam przyleciałeś skoro nie jesteś łysy/a, a możesz być, to czy masz długie włosy, czy raczej jeżyka, a może warkoczyki, lub nosisz dredy czy pijesz alkochol mieszkasz w domu czy w bloku masz ogróek czy działkę czy nosisz brodę czy raczej chodzisz bez brody poklikać, czyli klik, klik, klik, hop, hop, hops... a wogóle, to lepiej całą ilość...po co się rozdrabniać... to jest to coś w tym stylu, bo innego styla nie dawali... Bo nie wiem kim naprawdę jesteś Odpowiedz Link
delkos Re: jutro od samego rana 15.06.10, 22:38 Nawrotko1... Czy my się znamy? Bardzo bym się ucieszył Milky_way... Kurczę... zadałaś pytania niemalże egzystencjalne... i filozoficzne... to co mi przyszło do głowy... to następne pytanie... Kim będę, jeśli utyję/ schudnę,zmienię uczesani, wyłysieję, zmienię miejsce zamieszkania, zmienię bank i konto,wczołgam się pod stół i będę pod nim SIEDZIEĆ, zacznę chodzić bez butów, zapuszczę brodę....itd... Czy nadal będę sobą czy kimś zupełnie innym? Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: jutro od samego rana 15.06.10, 22:56 delkos napisał: > Nawrotko1... Czy my się znamy? > Bardzo bym się ucieszył Niestety.... Ale ja mam w ogóle mało znajomych, mimo, ze piszę... A można mieć wielu znajomych, zaczynając dopiero pisanie...kwestia talentu Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: jutro od samego rana 15.06.10, 23:18 Będziesz tą samą osobą. Wygląd nie ma znaczenia, a reszta to tylko otoczka, to coś jest w środku. Nie umiem tego wyjaśnić w tej chwili, zresztą to bez znaczenia. Z pod stołu bym Cię wyciągnęła osobiście. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: jutro od samego rana 15.06.10, 20:54 > Mam wielu znajomych na tym forum... i w ten sposób tu się znalazłem. Dzień dobry Zawsze mnie ciekawi, jakie ludzie mają problemy z tym, aby pisać pod nickiem, pod którym są znani. To nie jest trudne pytanie, wiem.., To jest po prostu głupie pytanie, jak na realia forumowe. Ja już tak mam, że ciągle je sobie i innym) zadaję Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: jutro od samego rana 15.06.10, 21:00 To ja składam dzisiaj, bo nie wiem, czy jutro znowu real mnie nie wciągnie Lipcusiu szczęścia i radosci zarówno w forumowym zyciu, jak i (zwłaszcza) pozaforumowym. Z tego drugiego chcemy mieć zawsze świeże relacje Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: jutro od samego rana 16.06.10, 09:06 dziękuję. smutna ta moja forumowa przygoda z gazetą... zaczęla sie od forum niepolodnosc, a skonczyla na samotnych.. ps. zalegla butelka Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: jutro od samego rana 16.06.10, 10:02 Lipcuś w życiu tak bywa, żeby zaczęła się wspaniała przygoda, byśmy mogły wypłynąć na ocean, musi coś wydarzyć się (nieraz nieprzewidzianego). Może właśnie to co napisałaś, jest początkiem samych słonecznych dni. Tego Ci życzę szczerze, tak od serca. W nowy wymiar życia W moje włosy pachnące nad ranem zaplątałeś swe dłonie kochany Twarz wtuliłeś w me ramię jak serce raz gorące, raz zimne tak wielce Tylko wtedy Ty dla mnie istniałeś we dnie, w nocy mnie bardzo kochałeś Otulona nie chciałam nic więcej tak kochało szczęśliwe me serce Choć świat cały szybko przebiegał wtedy nie miał żadnego znaczenia Twoje serce, twe oczy, twe dłonie były we mnie słodko wtulone Gdy nad ranem blady świat zastał we mnie, w tobie miłością narastał Świat nasz wspólny, nasze marzenia w kolorowej tęczy spełnienia Już po latach wracam myślami obraz nieco zamazał ślad tych dni Teraz sama w swe ręce ster wzięłam płynę łódką na wielki ocean Zaplątałeś swe życie raz z moim by zatrzymać w miłości upojeń Lecz powieki twój obraz nie znają teraz inny me oczy kochają Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: jutro od samego rana 16.06.10, 10:05 17lipiec1976 napisała: > dziękuję. > > smutna ta moja forumowa przygoda z gazetą... zaczęla sie od forum niepolodnosc, > a skonczyla na samotnych.. > > ps. zalegla butelka > > Ja wlazłam na gazetę za namową kolegi."Lubisz pisać, zajrzyj".No to wlazłam i chyba juz z dwa siedzę.Żech nie pamiętam dokładnie kiedy to było(: nici z rocznic. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: jutro od samego rana 16.06.10, 14:05 po burzy zawsze swieci słońce dziękuję, w środku znalazłam dokładnie to, czego oczekiwalam Odpowiedz Link