z_oddali 19.06.10, 21:44 kretyn porysował mi autko. Nie byłoby mi żal, gdybym sama zahaczyła, ale tak. Normalnie płakać mi się chce A najgorsze, że nie wiem, kto i nie mogę mu powiedzieć, co o nim myślę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milky_way_1 Re: Jakiś 19.06.10, 22:59 Nie będę pisać, co mój wymyślił, ale jak wiadomo podaj dłoń, a wezmą całą rękę. Wydaje mi się, że grzeczność jest do pewnego stopnia, później zaczyna się prawdziwe życie... Odpowiedz Link
leziox Re: Jakiś 19.06.10, 23:38 Bezinteresowna zlosliwosc ludzka ma w naszym kraju glebokie korzenie.Oraz dlugoletnia tradycje. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Jakiś 19.06.10, 23:57 Może i masz rację. Wiesz jak jest najcudowniej... Walcz o czyjeś dobro w bloku, rób nawet to co Ci niepotrzebne, choć bezinteresownie za podpisami, przekonuj gdzie się da, bo trzeba, tak przecież pomagać należy bezinteresownie, a On za parę dni Cię wystawi do wiatru i jeszcze powie, jak tak chcesz, a zrobił coś niedopuszczalnego w budownictwie. Nasikać na wycieraczkę, przecież nie. Odpowiedz Link
leziox Re: Jakiś 20.06.10, 00:01 No a po co byc nadgorliwym?Chrystusowi sie nie udalo zbawic swiata a co dopiero mowic o normalnych ludziach... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Jakiś 20.06.10, 00:11 Trzeba być człowiekiem i pomóc bliźniemu jak potrzebuje. Odpowiedz Link
leziox Re: Jakiś 20.06.10, 00:36 No jasne,ale po ktoryms razie z kolei juz sie przestaje chciec jak cie kto opluje po tym jak mu pomoglas. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Jakiś 20.06.10, 00:59 To prawda, ale tak, to tylko raz. Później już ostrożnie się podchodzi do takich pomocy. Pewnie nieraz też tak się przejechałeś, ale całe życie się uczymy. Mam przynajmniej satysfakcję, że zrobiłam wszystko by pomóc, a reszta nic to. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Jakiś 20.06.10, 00:52 Moje małe maleństwo takie porysowane Też lubię mieć nowe, moje, i idealne, a jak popsuć to samej. I nie ma to nic wspólnego z przywiązaniem do rzeczy. Odpowiedz Link