poranna_smerfetka 23.06.10, 13:59 zimno ale może będzie jeszcze ciepło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z_oddali Re: Środa 23.06.10, 14:16 A propos zimna, coś się zepsuło w klimatyzacji i w pokoju mam +16. Zamarzam ! Odpowiedz Link
poranna_smerfetka Re: Środa 23.06.10, 14:17 Ja chce w tym tym bardziej że jadę w lipcu nad morze i chce eis opalić(papierosami opalam, się codziennie) Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Środa 23.06.10, 14:32 To zrób Smerfetko podkład z opalenizny w solarimu. Nad morzem łatwo o oparzenie (nawet przy lekkim słoneczku), a zresztą jak wystawisz ciałko na słońce, to już będziesz pięknie opalona. Odpowiedz Link
poranna_smerfetka Re: Środa 23.06.10, 14:38 Solarium odpada Ja jestem bardzo jasnej karnacji a na solarium nie mogę chodzić (zakaz lekarza) Tak że pozostaje mi tylko czekać na poprawę pogody Mam nadzieje ze nastąpi jak już tam będę Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Środa 23.06.10, 14:50 To możemy sobie podać rękę, też mam jasną karnację. Pogoda jest słoneczna, teraz świeci piękne słońce. Można się opalać nawet jak jest chłodno, wystarczy tylko zasłonić się odpowiednio. Nie ma co martwić się na zapas. Uśmiech na buziaka i już będzie lepiej. Ja nie przepadam za plażą i ostrym słońcem, wolę wykorzystywać ścieżki rowerowe przez las i wiatr we włosach. Kiedyś bym nieostrożnej wjechała między nogi i raz przytulałam się do drzewa, ale to było ze śmiechu. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Środa 23.06.10, 19:17 Jeszcze będzie tak ciepło, że zachce nam się do lodówki schować Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Środa 23.06.10, 20:29 Może jeszcze powiesz, że podczas upałów wcale się nie pocisz, a z zimna jak najbardziej? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Środa 23.06.10, 20:40 Im człowiek mniej pije w upały, tym też mniej się poci, bo nie ma czym Odpowiedz Link
z_oddali Re: Środa 23.06.10, 21:15 Zdecydowanie wolę jak jest ciepło. Nie znoszę zimy. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Środa 23.06.10, 21:29 I ja też, i ja też! Zdecydowanie przepadam za ciepłem i za latem Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Środa 23.06.10, 21:47 O tak, ciepełko jak najbardziej latem wtedy żyć się chce cudnie jakbyśmy były kwiatem Zielono, pachnąco, kwitnąco, rodośnie z pierwszym słońcem z pierwszym kwiatem z pierwszym makiem i każdym dniem latem. Pachnąco jak kasztany kwitną i maciejka, jak przez okno mawet chmurka zerka. A rano z pierwszym promieniem, przychodzi nowe orzeźwienie i nowy dzien się budzi, wtedy radośni wychodzimy do ludzi. Odpowiedz Link