Dodaj do ulubionych

Jutrzenki blask... przywitania czas

04.07.10, 06:24
Dzień dobry...ciepłolubnym w niedzielny czas.
Za oknem nieba błękit....w świetlisty ranek wita.
Uwaga,uwaga i oto mamy kolejny dzień lata
z "piekarnikiem" w tle big_grin
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 06:44
      Witam skowronka.

Czasem i sowa wstać musi, na dodatek zimnolubna.

Co nie przeszkadza sie dyg,ładnie przywitać i życzyć miłego dnia...
      • jootro2010 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 06:52
        big_grin

Dzień dobry,dzień dobry,witam uprzejmie,
        pozwolę sobie na nieśmiały dyg.
        A ta sowa to skoligacona ze skowronkiem,
        ot takie "cosik" powstało;sowo-skowronka...
        anomalio dziwatłowate mniej pospolte big_grin
        -.-
        • tropem_misia1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:01
          no...anomalia są wyjątkowe big_grin
          • jootro2010 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:15
            big_grin big_grin big_grin

Tiaaa a szczególnie,kiedy rankiem zerkając
            nieśmiałym okiem...następuje "piorunujące" przebudzenie
            z zastanowieniem-właściwie to ja sprzątam,czy odlatuję
            spozierając na "zaaneksowaną" przez inne "siły" mietłę...wink
            -.-
            • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:26
              Cześć, Dziewczyny!
              O rany, czeka mnie cały stos do prasowania. Ale wszystko w swoim czasie.
              Najpierw wyłowię część myślącą z formaliny, potem zobaczę, co dalej smile
              • jootro2010 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:51
                Witam Debi
                Prasowanie to jedna z czynności
                za którymi nie przepadam big_grin
                -.-
                • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:59
                  Ja niby też nie, ale zawsze mnie zachwyca, kiedy przejeżdżam żelazkiem po
                  załamaniach, a one się prostują smile
                  Czasem prasuję w ciszy i myślę, czasem oglądam coś w TV. Jedno i drugie jest
                  przyjemne, a sterta rzeczy uprasowanych rośnie smile
              • lidka_77 w imię walki o 04.07.10, 11:52
                ekosystem, nie używamy żelazka, chodzimy w koszulach non-ajron lub
                po prostu w bikini.
                • debi_bebi Re: w imię walki o 04.07.10, 12:32
                  Zaraz to powiem mojemu synowi, niech natychmiast zakłada bikini, może być nawet
                  moje wink
                  • lidka_77 brawo 04.07.10, 12:45
                    niech uwolni swą kobiecą cząstkę i zobaczy jak to jest byc kobietą,
                    o!
                    bikini to konieczość depilacji, rolkowanie pośladków i ud, bo
                    przecież pomarańczowa skórka, pilnowanie sylwetki - brzuch
                    wciągnięty, łopatki razem, prosto ma być, prosto, broda do góry
                    (najlepiej paradowac z książką na głowie), nie wiem co tam jeszcze,
                    bo bikini nie noszę tongue_out
                    • debi_bebi Re: brawo 04.07.10, 19:52
                      Tak jest! Bowiem każdy mężczyzna powinien odkryć i pielęgnować w sobie to, co ma
                      najlepszego. A jest to - UWAGA!! UWAGA WSZYSCY PANOWIE!!- pierwiastek kobiecy.
                      To on odpowiada za piękno i inspiracje w WASZYM, PANOWIE samczym życiu big_grin
                      • jootro2010 Re: brawo 04.07.10, 20:30

Tylko czy młodzi Panowie
                        nie przesadzą odrobinkę z tym pierwiastkiem...
                        Przez czysty przypadek wysłuchałam audydcji,podczas której
                        Pan profesor opowiadał o modzie codziennej młodych Panów
                        na pełen makeup.
                        Wedle jego słów nie są oni z odmiennymi upodobaniami.
                        Zastanawiam się czy "umówiłabym" się na randkę z cienami
                        na powiekach,kreskamy,wytuszowanymi "głębiami ucz"
                        oraz różem policzkowym i pomadką na ustach...,
                        Hmmm...a jakby miał lepsze kosmetyki niż nie-jedna z Pań?
                        Baaa a gdyby jeszcze OKAZAŁ SIĘ znawcą trędo-obuwniczym...
                        Noooo nie wiem....nie wiem...taki dajmy na to Pudzian
                        z różowymi lub winno czrwonymi ustami oraz z błękitem na powiekami...

big_grin
                        -.-
                        • debi_bebi Re: brawo 04.07.10, 21:03
                          Ja bym się prędzej umówiła z takim malowanym, ale czystym lalem, niż z jakimś
                          takim, co pot z koszuli usuwa za pomocą wietrzenia jej na balkonie smile
                          • lidka_77 brutal 04.07.10, 21:55
                            > Ja bym się prędzej umówiła z takim malowanym, ale czystym lalem,
                            niż z jakimś
                            > takim, co pot z koszuli usuwa za pomocą wietrzenia jej na
                            balkonie smile

"Brutal" zabija... pot wink

a jakby taki lal nosił siatkowy koszulek na ramiączku to by nawet
                            nie musiał wietrzyć go na balkonie big_grin

• jootro2010 Re: brutal 04.07.10, 22:25
                              big_grin
                              Wietrzący "się" z niechęcią do wody,to insza inszość.
                              Drzewiej bywało,że tacy w rajstopach już byli,
                              to mogą być i w kabaretkach...a czemu nie może będzie ciekawiewink
                              -.-
            • tropem_misia1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:27
              należe do tej grupy anomalistek co to potykają się o miotłę, i tyle smile
              • mylutka7 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 08:01
                Hej, nawet nie zaglądając tu rano, wiem, że i tak tu ktoś radośnie ćwierka, jak
                ten mój wróbelek za oknem wink big_grin
                • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 08:13
                  Cześć, Mylutka smile
                  Poranne wesołe ćwierkanie może sprawić, że cały dzień będzie ćwierkający, czego
                  sobie i wszystkim z uśmiechem życzę smile
                  • etobileto Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 08:48
                    Dzien dobri wszystkim w niedziele.
                    • exman Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 08:59
                      Get up stand up ...

dzisiaj Gdynia i

www.youtube.com/watch?v=M7QSkI6My1g&feature=related
                      • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:02
                        Exman, takie pytanie mam do Ciebie : kto Ci zeżarł święte jabłuszka?
                        • exman Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:15
                          debi_bebi napisała:

> Exman, takie pytanie mam do Ciebie : kto Ci zeżarł święte jabłuszka?

debi, to sprawka innych czynnych szatanów smile
                          • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:18
                            A to małpy dopiero! Zeżarli Ci jabłuszka złośliwie, czy do czegoś były im potrzebne?
                    • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:00
                      O, witaj, bardzo mi miło widzieć Cię znowu smile
                      Mam nadzieję, że będziesz stałym bywalcem Melyny smile
                      • etobileto Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:10
                        Witaj ja bede czensto ale tylko jak przyjadem do Polski bo na Bialorusi ja
                        niemam interneta a ja w Polsce jestem tak co trzy cztery dni.
                        • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:17
                          Aa, no to wszystko rozumiem smile
                          Witaj, sąsiedzie zza wschodniej granicy i odwiedzaj nas, jak tylko będziesz miał
                          okazję i ochotę.
                          Bardzo ładnie piszesz po polsku smile
                          • etobileto Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:25
                            A ja mam tu dom i ja Polak jestem i na Bialorusi tesz mam dom tylko mam takom
                            prace ze tylko jezdzem tak caly czas.Ja brdzo slabo piszem po Polsku a ja mam
                            malo czasu by sje dobrze nauczyc.
                            • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:39
                              W każdym razie z pisaniem radzisz sobie, na moje oko, lepiej, niż nieźle, a jak
                              wiadomo- trening czyni mistrza, więc tym bardziej zapraszam do pisania z nami smile
                              Czy Białoruś dopuszcza posiadanie dwóch obywatelstw, np. polskiego i
                              białoruskiego?
                              Wiem, że osobom narodowości polskiej wydawane są karty Polaka. Trochę to ułatwia
                              otrzymanie wizy wjazdowej, ale nie wiem, czy coś więcej smile
                              • leziox Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 11:24
                                W kazdym razie zaczyna sie robic slicznie miedzynarodowo,a Bialorus jest mi
                                znana z dzieciecych tam wyjazdow wiec w sumie wszystko w rodzinie
                                zostaje,hehe.No i dostawy spirtu bedziemy miec ludziska,z pewnoscia nieco taniej big_grin
                                • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 11:35
                                  Nie łudź się co do tego spirytu - prawdopodobnie można wwieźć tylko litr
                                  jednorazowo, tak juk z Ukrainy, i to polskie przepisy celne są takie
                                  restrykcyjne, a nie ichnie smile
                                • milky_way_1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 11:39
                                  Spiritus mobiles, odrzut będzie jak trzeba, by dolecieć do wysokiego nieba,
                                  być w locie z ptakami, mieć błękitne chmury pod stopami, dostąpić olśnienia
                                  gdy słońce wstaje, stąpać przez niezmierzone równiny przez gaje, a jak już
                                  wszystko za nami będzie, natchnienie znowu do nas przybędzie i razem,
                                  popłyniemy do kraju naszych wyobrażeń, tam wszystko jest na skinienie i noc
                                  tam w dzień znów zamienię, rozbłyśnie Nową na niebie, poleci do mnie do
                                  Ciebie. Miłego dniasmile Spiritus też w dużych ilościach. Zawsze można
                                  wykorzystać do ogrzewania, obkładów, jako paliwo, nie tylko do picia.smile)
                                  • leziox Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 11:42
                                    A ty naturalnie Milkus,z samego rana tez trzezwa,jak widac ...
                                    • debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 12:33
                                      Mikuś jest zawsze pijana - życiem, co niektórym nie udaje się nawet po wypiciu
                                      hektolitrów spirytu lub nafaszerowaniu się po dziurki od nosa grzybkami-halunkami smile
                                    • milky_way_1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 17:07
                                      Leziu, trzeźwa zawsze. Jedynie jak mnie kto wkurzy to gorzej jakbym się
                                      nagrzała. Teraz mogę przytulać. Zmęczona jestem ufff i to po blisko
                                      czterdziestu kilometrach w nogach i dlatego jestem happy.smile) Ściskać nie będę,
                                      browarkiem się stukam.piwo
    • lidka_77 i czego 04.07.10, 11:49
      się cieszy? Laptopy sie topią cholera jasna.
      • leziox Re: i czego 04.07.10, 11:57
        To trzeba kupic laptopa z prawdziwego zdarzenia a nie z czekolady,wtedy sie
        topic nie bedzie.
        • lidka_77 mozna by też 04.07.10, 12:42
          - przeprowadzić się na antarktydę
          - zamieszkać w lochu
          - odpalać laptopa w centrum handlowym, gdzie zawsze chłód klimy
          - nie włączać lapa

jeszcze jakies cenne rady?
          • leziox Re: mozna by też 04.07.10, 12:46
            Kupic sobie wieksza lodówke i tam urzadzic swoje tymczasowe biuro.
            • lidka_77 albo 04.07.10, 12:51
              pracować w kostnicy tongue_out
              • leziox Re: albo 04.07.10, 12:54
                No ta,jak ci sie laptop zagrzeje to zawsze mozna go schlodzic o czyjs zimny
                policzek np.Dobry pomysl,godny melyny big_grin
                • lidka_77 uhm 04.07.10, 12:59
                  krzesło mi sie też nagrzewa, więc może lepiej schłodzić kogoś
                  krzesłem? albo sztachetą od razu big_grin
                  • leziox Re: uhm 04.07.10, 13:20
                    Ty masz Lidzia dzisiaj jakies wyjatkowo ekstremalne pomysly.
                    Znowu nie miala orgazmu? big_grin
                    • lidka_77 que? 04.07.10, 13:22
                      a co to orgazm? mówisz o tym micie? świętym graalu tongue_out
                    • lidka_77 Re: uhm 04.07.10, 13:24
                      to był cios poniżej pasa, ale wybaczam, chociaż orgazm to chyba nie
                      zawsze z ciosu poniżej pasa, kobiety potrafia go osiągnąć między
                      półkami sklepowymi (najlepiej półkami z batonikamitongue_out)
                      • leziox Re: uhm 04.07.10, 13:24
                        Nie wiem w takim razie czy wlasciwie uprawiasz seks i we wlasciwych
                        miejscach,hehehe.
                        • lidka_77 może 04.07.10, 13:30
                          powinno się zrobić ankietę dla wszystkich - czy uprawiają seks i w
                          jakich miejscach.
                          Jeśli to faktycznie wpływa na charakter postów.. wtedy nie trzeba by
                          pisać "ocho, znowu nie miala orgazmu", ale z góry byłoby wiadomo, że
                          post będzie gorzki, bo nie ma jej kto pieprzyć.
                          • leziox Re: może 04.07.10, 13:40
                            To nie jest to samo.Brak orgazmu nie musi zaraz oznaczac ze nie ma jej kto
                            pieprzyc tylko np.wystapienie szeregu skomplikowanych czynnikow wplywajacych na
                            tego orgazmu brak.Brak pieprzacego moze byc powodem braku orgazmu,ale tez nie
                            zawsze.
          • jootro2010 Re: mozna by też 04.07.10, 14:25

Zawsze można powachlować jego,
            aaaa i wachlować siebie wink
            -.-
    • lidka_77 oczyścić chłodnię z 04.07.10, 13:01
      z cytrusów, posiekać je na kawałki i wrzucić do wody z lodem,
      chłodnię zamienić w tymczasową jaskinię.
    • lidka_77 nie-eee 04.07.10, 13:09
      celem jest ochłodzenie, a gorzałka podgrzewa krew w zyłach, nawet ta
      schłodzona
      no i nie wiem co na to lezio...eksluzywny (tfu) barek w samym sercu
      melyny.. to pachnie przewrotem
      • leziox Re: nie-eee 04.07.10, 21:28
        Czemu,dziwakow nie brakuje,czasem sie jaki zesnobowany menel trafi no to jak kce
        to niech placi 3 razy wiecej za to samo tylko z cytrynkom.A co tam,ja dla kasy
        wszystko zrobie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka