jootro2010 04.07.10, 06:24 Dzień dobry...ciepłolubnym w niedzielny czas. Za oknem nieba błękit....w świetlisty ranek wita. Uwaga,uwaga i oto mamy kolejny dzień lata z "piekarnikiem" w tle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 06:44 Witam skowronka. Czasem i sowa wstać musi, na dodatek zimnolubna. Co nie przeszkadza sie dyg,ładnie przywitać i życzyć miłego dnia... Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 06:52 Dzień dobry,dzień dobry,witam uprzejmie, pozwolę sobie na nieśmiały dyg. A ta sowa to skoligacona ze skowronkiem, ot takie "cosik" powstało;sowo-skowronka... anomalio dziwatłowate mniej pospolte -.- Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:01 no...anomalia są wyjątkowe Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:15 Tiaaa a szczególnie,kiedy rankiem zerkając nieśmiałym okiem...następuje "piorunujące" przebudzenie z zastanowieniem-właściwie to ja sprzątam,czy odlatuję spozierając na "zaaneksowaną" przez inne "siły" mietłę... -.- Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:26 Cześć, Dziewczyny! O rany, czeka mnie cały stos do prasowania. Ale wszystko w swoim czasie. Najpierw wyłowię część myślącą z formaliny, potem zobaczę, co dalej Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:51 Witam Debi Prasowanie to jedna z czynności za którymi nie przepadam -.- Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:59 Ja niby też nie, ale zawsze mnie zachwyca, kiedy przejeżdżam żelazkiem po załamaniach, a one się prostują Czasem prasuję w ciszy i myślę, czasem oglądam coś w TV. Jedno i drugie jest przyjemne, a sterta rzeczy uprasowanych rośnie Odpowiedz Link
lidka_77 w imię walki o 04.07.10, 11:52 ekosystem, nie używamy żelazka, chodzimy w koszulach non-ajron lub po prostu w bikini. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: w imię walki o 04.07.10, 12:32 Zaraz to powiem mojemu synowi, niech natychmiast zakłada bikini, może być nawet moje Odpowiedz Link
lidka_77 brawo 04.07.10, 12:45 niech uwolni swą kobiecą cząstkę i zobaczy jak to jest byc kobietą, o! bikini to konieczość depilacji, rolkowanie pośladków i ud, bo przecież pomarańczowa skórka, pilnowanie sylwetki - brzuch wciągnięty, łopatki razem, prosto ma być, prosto, broda do góry (najlepiej paradowac z książką na głowie), nie wiem co tam jeszcze, bo bikini nie noszę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: brawo 04.07.10, 19:52 Tak jest! Bowiem każdy mężczyzna powinien odkryć i pielęgnować w sobie to, co ma najlepszego. A jest to - UWAGA!! UWAGA WSZYSCY PANOWIE!!- pierwiastek kobiecy. To on odpowiada za piękno i inspiracje w WASZYM, PANOWIE samczym życiu Odpowiedz Link
jootro2010 Re: brawo 04.07.10, 20:30 Tylko czy młodzi Panowie nie przesadzą odrobinkę z tym pierwiastkiem... Przez czysty przypadek wysłuchałam audydcji,podczas której Pan profesor opowiadał o modzie codziennej młodych Panów na pełen makeup. Wedle jego słów nie są oni z odmiennymi upodobaniami. Zastanawiam się czy "umówiłabym" się na randkę z cienami na powiekach,kreskamy,wytuszowanymi "głębiami ucz" oraz różem policzkowym i pomadką na ustach..., Hmmm...a jakby miał lepsze kosmetyki niż nie-jedna z Pań? Baaa a gdyby jeszcze OKAZAŁ SIĘ znawcą trędo-obuwniczym... Noooo nie wiem....nie wiem...taki dajmy na to Pudzian z różowymi lub winno czrwonymi ustami oraz z błękitem na powiekami... -.- Odpowiedz Link
debi_bebi Re: brawo 04.07.10, 21:03 Ja bym się prędzej umówiła z takim malowanym, ale czystym lalem, niż z jakimś takim, co pot z koszuli usuwa za pomocą wietrzenia jej na balkonie Odpowiedz Link
lidka_77 brutal 04.07.10, 21:55 > Ja bym się prędzej umówiła z takim malowanym, ale czystym lalem, niż z jakimś > takim, co pot z koszuli usuwa za pomocą wietrzenia jej na balkonie "Brutal" zabija... pot a jakby taki lal nosił siatkowy koszulek na ramiączku to by nawet nie musiał wietrzyć go na balkonie Odpowiedz Link
jootro2010 Re: brutal 04.07.10, 22:25 Wietrzący "się" z niechęcią do wody,to insza inszość. Drzewiej bywało,że tacy w rajstopach już byli, to mogą być i w kabaretkach...a czemu nie może będzie ciekawie -.- Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 07:27 należe do tej grupy anomalistek co to potykają się o miotłę, i tyle Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 08:01 Hej, nawet nie zaglądając tu rano, wiem, że i tak tu ktoś radośnie ćwierka, jak ten mój wróbelek za oknem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 08:13 Cześć, Mylutka Poranne wesołe ćwierkanie może sprawić, że cały dzień będzie ćwierkający, czego sobie i wszystkim z uśmiechem życzę Odpowiedz Link
etobileto Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 08:48 Dzien dobri wszystkim w niedziele. Odpowiedz Link
exman Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 08:59 Get up stand up ... dzisiaj Gdynia i www.youtube.com/watch?v=M7QSkI6My1g&feature=related Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:02 Exman, takie pytanie mam do Ciebie : kto Ci zeżarł święte jabłuszka? Odpowiedz Link
exman Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:15 debi_bebi napisała: > Exman, takie pytanie mam do Ciebie : kto Ci zeżarł święte jabłuszka? debi, to sprawka innych czynnych szatanów Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:18 A to małpy dopiero! Zeżarli Ci jabłuszka złośliwie, czy do czegoś były im potrzebne? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:00 O, witaj, bardzo mi miło widzieć Cię znowu Mam nadzieję, że będziesz stałym bywalcem Melyny Odpowiedz Link
etobileto Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:10 Witaj ja bede czensto ale tylko jak przyjadem do Polski bo na Bialorusi ja niemam interneta a ja w Polsce jestem tak co trzy cztery dni. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:17 Aa, no to wszystko rozumiem Witaj, sąsiedzie zza wschodniej granicy i odwiedzaj nas, jak tylko będziesz miał okazję i ochotę. Bardzo ładnie piszesz po polsku Odpowiedz Link
etobileto Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:25 A ja mam tu dom i ja Polak jestem i na Bialorusi tesz mam dom tylko mam takom prace ze tylko jezdzem tak caly czas.Ja brdzo slabo piszem po Polsku a ja mam malo czasu by sje dobrze nauczyc. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 09:39 W każdym razie z pisaniem radzisz sobie, na moje oko, lepiej, niż nieźle, a jak wiadomo- trening czyni mistrza, więc tym bardziej zapraszam do pisania z nami Czy Białoruś dopuszcza posiadanie dwóch obywatelstw, np. polskiego i białoruskiego? Wiem, że osobom narodowości polskiej wydawane są karty Polaka. Trochę to ułatwia otrzymanie wizy wjazdowej, ale nie wiem, czy coś więcej Odpowiedz Link
leziox Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 11:24 W kazdym razie zaczyna sie robic slicznie miedzynarodowo,a Bialorus jest mi znana z dzieciecych tam wyjazdow wiec w sumie wszystko w rodzinie zostaje,hehe.No i dostawy spirtu bedziemy miec ludziska,z pewnoscia nieco taniej Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 11:35 Nie łudź się co do tego spirytu - prawdopodobnie można wwieźć tylko litr jednorazowo, tak juk z Ukrainy, i to polskie przepisy celne są takie restrykcyjne, a nie ichnie Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 11:39 Spiritus mobiles, odrzut będzie jak trzeba, by dolecieć do wysokiego nieba, być w locie z ptakami, mieć błękitne chmury pod stopami, dostąpić olśnienia gdy słońce wstaje, stąpać przez niezmierzone równiny przez gaje, a jak już wszystko za nami będzie, natchnienie znowu do nas przybędzie i razem, popłyniemy do kraju naszych wyobrażeń, tam wszystko jest na skinienie i noc tam w dzień znów zamienię, rozbłyśnie Nową na niebie, poleci do mnie do Ciebie. Miłego dnia Spiritus też w dużych ilościach. Zawsze można wykorzystać do ogrzewania, obkładów, jako paliwo, nie tylko do picia.) Odpowiedz Link
leziox Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 11:42 A ty naturalnie Milkus,z samego rana tez trzezwa,jak widac ... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 12:33 Mikuś jest zawsze pijana - życiem, co niektórym nie udaje się nawet po wypiciu hektolitrów spirytu lub nafaszerowaniu się po dziurki od nosa grzybkami-halunkami Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Jutrzenki blask... przywitania czas 04.07.10, 17:07 Leziu, trzeźwa zawsze. Jedynie jak mnie kto wkurzy to gorzej jakbym się nagrzała. Teraz mogę przytulać. Zmęczona jestem ufff i to po blisko czterdziestu kilometrach w nogach i dlatego jestem happy.) Ściskać nie będę, browarkiem się stukam. Odpowiedz Link
leziox Re: i czego 04.07.10, 11:57 To trzeba kupic laptopa z prawdziwego zdarzenia a nie z czekolady,wtedy sie topic nie bedzie. Odpowiedz Link
lidka_77 mozna by też 04.07.10, 12:42 - przeprowadzić się na antarktydę - zamieszkać w lochu - odpalać laptopa w centrum handlowym, gdzie zawsze chłód klimy - nie włączać lapa jeszcze jakies cenne rady? Odpowiedz Link
leziox Re: mozna by też 04.07.10, 12:46 Kupic sobie wieksza lodówke i tam urzadzic swoje tymczasowe biuro. Odpowiedz Link
leziox Re: albo 04.07.10, 12:54 No ta,jak ci sie laptop zagrzeje to zawsze mozna go schlodzic o czyjs zimny policzek np.Dobry pomysl,godny melyny Odpowiedz Link
lidka_77 uhm 04.07.10, 12:59 krzesło mi sie też nagrzewa, więc może lepiej schłodzić kogoś krzesłem? albo sztachetą od razu Odpowiedz Link
leziox Re: uhm 04.07.10, 13:20 Ty masz Lidzia dzisiaj jakies wyjatkowo ekstremalne pomysly. Znowu nie miala orgazmu? Odpowiedz Link
lidka_77 Re: uhm 04.07.10, 13:24 to był cios poniżej pasa, ale wybaczam, chociaż orgazm to chyba nie zawsze z ciosu poniżej pasa, kobiety potrafia go osiągnąć między półkami sklepowymi (najlepiej półkami z batonikami) Odpowiedz Link
leziox Re: uhm 04.07.10, 13:24 Nie wiem w takim razie czy wlasciwie uprawiasz seks i we wlasciwych miejscach,hehehe. Odpowiedz Link
lidka_77 może 04.07.10, 13:30 powinno się zrobić ankietę dla wszystkich - czy uprawiają seks i w jakich miejscach. Jeśli to faktycznie wpływa na charakter postów.. wtedy nie trzeba by pisać "ocho, znowu nie miala orgazmu", ale z góry byłoby wiadomo, że post będzie gorzki, bo nie ma jej kto pieprzyć. Odpowiedz Link
leziox Re: może 04.07.10, 13:40 To nie jest to samo.Brak orgazmu nie musi zaraz oznaczac ze nie ma jej kto pieprzyc tylko np.wystapienie szeregu skomplikowanych czynnikow wplywajacych na tego orgazmu brak.Brak pieprzacego moze byc powodem braku orgazmu,ale tez nie zawsze. Odpowiedz Link
jootro2010 Re: mozna by też 04.07.10, 14:25 Zawsze można powachlować jego, aaaa i wachlować siebie -.- Odpowiedz Link
lidka_77 oczyścić chłodnię z 04.07.10, 13:01 z cytrusów, posiekać je na kawałki i wrzucić do wody z lodem, chłodnię zamienić w tymczasową jaskinię. Odpowiedz Link
lidka_77 nie-eee 04.07.10, 13:09 celem jest ochłodzenie, a gorzałka podgrzewa krew w zyłach, nawet ta schłodzona no i nie wiem co na to lezio...eksluzywny (tfu) barek w samym sercu melyny.. to pachnie przewrotem Odpowiedz Link
leziox Re: nie-eee 04.07.10, 21:28 Czemu,dziwakow nie brakuje,czasem sie jaki zesnobowany menel trafi no to jak kce to niech placi 3 razy wiecej za to samo tylko z cytrynkom.A co tam,ja dla kasy wszystko zrobie Odpowiedz Link