tropem_misia1 25.08.10, 05:42 nas dzisiaj obudzi??? Jakby co to w.w.cytata. cd.?: Obudzi nas tu ptaszyna... no to miłego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re:Kuku 25.08.10, 05:50 Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, żeby stamtąd wyskakiwał zając, choć możliwe, że robiłby to szybciej, niż kukułka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:Kuku 25.08.10, 06:06 Drzwiczki w zegarze otwierają się z określoną częstotliwością. Zajączek mókłby zarobić guza.) Odpowiedz Link
debi_bebi Re:Zdecydowanie!Chocby dlatego,że 25.08.10, 06:12 Struśki też. Czy Ty wiesz? One ze strachu potrafią rozbić się o ścianę, albo dostać zawału serca. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:O!Nie wiedziałam. 25.08.10, 06:15 Myślałam,że nie nadają się do tej pracy, bo one chowają głowę , a nie wystawiają. Odpowiedz Link
debi_bebi Re:O!Nie wiedziałam. 25.08.10, 07:08 Na pewno nie nadają się do hodowli w zamkniętych pomieszczeniach. Kuzyn próbował, i nic mu nie wyszło. Na szczęście dla jego kolejnych, ewentualnych strusich ofiar. Właśnie on poczynił obserwacje, które wyżej przytoczyłam. Niestety, struśki maja pecha - poza tym, że ich mięso jest bardzo dobre, to i cała reszta nadaje się do wykorzystania, łącznie z rzęsami. Czy to nie okropne? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:O!Nie wiedziałam. 25.08.10, 09:01 Na poważnie, to straszne. Rzęsy ma rzeczywiście niesamowite. Strusie muszą mieć wybieg.Lubia zapie...lać. Jak się brać za coś o czym nie ma się pojęcia?Podejrzewam, że kuzyn miał za mało hektarów.Dobrze , że z tym skończył. Strusia nie jadłam i chyba nie zjem.mam zmieszane uczucia co do tego. Odpowiedz Link
debi_bebi Re:O!Nie wiedziałam. 25.08.10, 19:35 Pewnie, że miał za mało hektarów. Ogólnie jego pomysł zaliczył wielką klapę, i kuzyn zaniechał kolejnych prób. I dobrze. Przynajmniej o jednego mniej. Odpowiedz Link
debi_bebi Re:O!Nie wiedziałam. 25.08.10, 20:00 Ole! Mam nadzieje, że z corridą tez da się coś zrobić. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A kto 25.08.10, 05:47 Zdążyłam kuknąć za kwadrans, a teraz już mogę normalnie gadać. Cześć, Tropciu. Niezmiennie się cieszę, że Cię widzę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A kto 25.08.10, 06:07 Ja również się cieszę ,że mogę cie zobaczyć , poglądy wymienić , ważkie sprawy omówić.Od razu lepiej jak się dzień od suszenia ząbków zaczyna. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ale co Ci powiem , to powiem: 25.08.10, 06:08 myślałam ,że kukniesz o szóstej )) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ale co Ci powiem , to powiem: 25.08.10, 06:15 Może bym i doczekała, ale mnie zmotywowałaś wcześniej pojawieniem się swym Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ale co Ci powiem , to powiem: 25.08.10, 06:29 No!!!Kuk 5:45, to kuk 6:00 Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Moj dzień:) 25.08.10, 06:38 Wstawszy porwana kukaniem, leciutko na palcach krokiem wstawionej baletnicy ruszam na podbój dnia.Pełna obietnic , przedsięwzięć, natchnień...spotykam codzienność.Przytłacza do ziemi.To nie tak!Czemu?Dlaczego?Po co?...Ale co za radość...dzień się kończy , o witaj nocy , przyprowadź sen, który ma kieszenie wypchane zapomnieniem.Przyszedł....miał tylko do zaproponowania koszmar. Odpowiedz Link
teletoobis Re: A kto 25.08.10, 08:29 pterodaktylizm jest zarazliwy. Nie wiem, czy to jeszcze choroba czy juz zboczenie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 08:53 Nie zdejmuj pątlika!Nawet mysz się nie przeciśnie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 09:54 oczywiscie ze zarazliwy.... chorobliwie wrecz Tez usilowalem przed dojenie wlaczac kompa i cos napisac, ale to bez sensu. O tej porze to jedynie Lezio od czasu do czasu czuwal, ale pewnie poimprezowy. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 11:01 Nie chciałabym przekroczyć progu intymności i nachalnością się wykazać, ale...cóżeś Ty doił ? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 11:25 coz... dziennie mam do dojenia krowy i owieczki ( sztuk ok 1200) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 11:40 Chyba nie rencami.Naciskasz taki guziczek( oczywiście nie czerwony) i maszyny puszczasz w ruch? Tak sobie to wyobrażam.Choć wiem , że rzeczywistość przekracza wyobraźnię. Trzeba chyba nadziać takie kapturki, a potem zlać mleko i takie tam.Roboty moc.Fakt. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 12:51 oczywiscie ze rencami. Nie ma dojarek elektrycznych dla owiec. Zreszta na halach gorskich nie dalo by sie ich zamontowac Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 19:37 Tropcia, jak znam Tubisia, to on ma takie zdolności, że nawet cały świat gotów by wydoić w niespełna dobę Odpowiedz Link
teletoobis Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 19:53 popatrz jak pamieta Teraz wiem, dlaczego wtedy czas mierzylas Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 19:57 zakonotowałam :krowy...potem najszły owieczki mi na oczy a krowy doi się instrumentalnie ale jak góry, to góry rencami mam nadzieje ,że dużo tych rąk do dojenia - tak zdecydowanie łatwiej A ,że Tubi doi cos tam jeszcze to juz insza inszość Odpowiedz Link
teletoobis Re: Zaraźliwe? 25.08.10, 20:01 No jest glownodowadzacy baca, 7 juhasow i ja do pomocy, wiec wystarcza Od czasu do czasu doje za sklepem GS- prosto z butelki Odpowiedz Link
z_oddali Re: A kto 25.08.10, 10:12 Stanowczo zgłaszam sprzeciw. Wprowadzacie mnie w depresję tymi rozmowami w środku nocy. Kto to widział wstawać o tak nieprzyzwoitej godzinie. Dzień dobry. Przyjechałam do pracy, ale najchętniej bym stąd wyszła, bo mam mordercze instynkty. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A kto 25.08.10, 11:02 Widzę ,że wszyscy radośnie wkur.....i. Tuptam do pracy na 13:00.Może dołączę do szacownego grona. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: A kto 25.08.10, 14:08 A mnie sie przypomniala piosenka jak to harcerz z harcerka wedrowal i zawedrowali w ciemny las i kto ich rano obudzi kiedy to tak daleko od ludzi, ech. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A kto 25.08.10, 20:01 dunajec1 napisał: > A mnie sie przypomniala piosenka jak to harcerz z harcerka wedrowal > i zawedrowali w ciemny las i kto ich rano obudzi kiedy to tak daleko > od ludzi, ech. Ano zaznaczyłam, że to cytata i zakończyłam ptaszyną. Bo parkę obudzi właśnie ptaszyna! Odpowiedz Link
z_oddali Re: A kto 25.08.10, 15:00 Tropcia, oszczędź sobie. Energię warto spożytkować inaczej Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A kto 25.08.10, 19:59 z_oddali napisała: > Tropcia, oszczędź sobie. Energię warto spożytkować inaczej Wróciłam niespożyta no... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A kto 25.08.10, 19:39 Ja się dopiero teraz mogę przywitać z nieprzywitanymi o poranku. Dobry wieczór i taki wielki BUZIAK Odpowiedz Link