z_oddali 09.09.10, 22:25 - moja kompletnie słaba. Walczyłam cały dzień i ... poległam. (Mniam!) W ważnych kwestiach raczej niezłomna, ale gdy mowa o słodyczach to przepadam z kretesem. A jak to jest u Was? Potraficie wytrwać w postanowieniach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Silna wola 09.09.10, 22:45 Zawsze potrafie wytrwac.Chyba ze chodzi o seks,piwo lub zarcie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Silna wola 10.09.10, 06:31 Słabuję. ale wiadomo jak z ta pokusą ulegać,ulegać to minie Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Silna wola 10.09.10, 21:44 W zasadzie, daję radę Za wyjątkiem dobrego piwa, orzeszków solonych i sushi....i jeszcze kilku rzeczy typu nowe szpileczki... Słodycze mogą nie istnieć Odpowiedz Link
leziox Re: Silna wola 10.09.10, 21:58 Szpileczki w zasadzie omijam obojetnie,no ale moze nie doroslem do tak wysublimowanego gustu obuwniczego Poza tym ciezko jest kupic nr.46 Odpowiedz Link
z_oddali Re: Silna wola 10.09.10, 22:08 Nie ma takiej silnej woli, która nie pozwoliłaby mi kupić nowej pary szpilek Odpowiedz Link