black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 20.07.11, 13:19 www.youtube.com/watch?v=3WWwuA6twKI Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 22.07.11, 20:47 www.youtube.com/watch?v=7Boc1QdBSh0&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re:Za wcześnie by iść spać 22.07.11, 21:30 bider123.wrzuta.pl/film/1unzPgbtPKe/agnes_-_i_need_you_now Odpowiedz Link
black-sandra Re: Z wyrazami miłości dla Lezia na dobranoc 25.07.11, 00:15 herbenitoz.wrzuta.pl/film/7jlJQ5dzHjC/sumptuastic_-_kolysanka Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 28.07.11, 00:15 www.youtube.com/watch?v=L0pAcwJt84E Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 28.07.11, 21:30 www.youtube.com/watch?v=01WHl_ERo-E&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 29.07.11, 00:11 www.youtube.com/watch?v=14PkwYe-NNM Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 30.07.11, 15:03 w332.wrzuta.pl/film/7NYlYxv0KBo/arash_-_broken_angel_official_video__ Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 30.07.11, 15:05 givemenovacaine.wrzuta.pl/film/0nz3CEupOSF/green_day_-_boulevard_of_broken_dreams Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka 10.08.11, 22:47 Ja tylko przypominam ten skarb w postaci nagranek tu zawartych. Coby nie przepadl. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka 11.09.11, 00:14 I jeszcze raz podrzuce dla milosników samotnych wieczorów przy etanolu Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka 20.10.11, 23:40 I znowu podrzucam w gore,cobyscie mogli znowu tego samego posluchac Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka 21.10.11, 00:39 Co jak co ale tego nagrania na melynie nie moglo zabraknac. Tekst linka Odpowiedz Link
leziox I o ciszy bedzie tez... 25.10.11, 23:05 Czerwony Tulipan-song o ciszy Czerwony Tulipan - Song o ciszy Wy mnie słuchacie, a ja śpiewam tekst z muzyką. Taka konwencja, taki moment, więc tak jest. Zaufaliśmy obyczajom i nawykom, już nie pytamy czy w tym wszystkim jakiś sens. A ja zaśpiewać dzisiaj chcę w obronie ciszy , choć wiem: nie pora, nie miejsce i nie czas Lecz gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy na poezję, co być może drzemie w nas Bo gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy na poezję, co być może drzemie w nas Przecież dosyć już mamy huku i jazgotu. Ale gdy cicho, to źle i głupio nam, jakby się zepsuł życia niezawodny motor, coś nie w porządku jakbyś był już nie ten sam. Cisza zagłusza, sam już nie wiesz jaki jesteś, więc szybko włączasz wszystko co pod ręką masz. Bo gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy na poezję, co być może drzemie w nas Bo gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy na poezję, co być może drzemie w nas Gdy kiedyś nagle łomot umrze w dyskotekach, do siebie nam dalej będzie niż do gwiazd. Zanim coś powiesz tak jak człowiek do człowieka, cisza zgruchocze i wykrwawi wszystkich nas. Dlatego uczmy się ciszy i milczenia. To siostry myśli świadomości przednia straż. Bo gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy na poezję, co być może drzemie w nas Bo gdy się milczy, milczy, milczy to apetyt rośnie wilczy na poezję, co być może drzemie w nas ( 2x) Odpowiedz Link
black-sandra Re: I o podrózach... 26.10.11, 20:20 girl_32 napisała: > kiedy mogę słuchać na full > ] Gerla ! Za tą melodię luubię Cię coraz bardziej , strzał w dziesiątkę Odpowiedz Link
girl_32 Re: I o podrózach... 26.10.11, 20:40 No widzisz jaka ja jestem dobra dla Ciebie Odpowiedz Link
black-sandra Re: I o podrózach... 26.10.11, 20:51 No bez przesady , po prostu wstrzeliłaś się niepostrzeżenie w mój gust Odpowiedz Link
girl_32 Re: I o podrózach... 26.10.11, 21:50 Oj tam oj tam....,zrobiłam to specjalnie,żeby Ci zrobić przyjemność Odpowiedz Link
leziox Dedykacja dla mlodziezy 15.12.11, 05:33 Która na szczescie nie zna tych czasów.A moze niestety... Perfect-nie moge ci wiele dac Odpowiedz Link
leziox Re: Dedykacja dla mlodziezy 15.12.11, 05:44 Tez.Tej starszej. Robert Plant-moonlight in Samosa Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leziowa dyskoteka 19.12.11, 22:47 Belinda Carlisle The Ballad of Lucy Jordan.wmv Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leziowa dyskoteka 19.12.11, 23:16 Ciekawostka. Piosenka Edyty Górniak "Perfect Moment" z 1997 r. nagrana przez Martine Kimberley Sherri Ponting na singlu wydanym w 1999r. osiągnął statut platynowej płyty oraz zdobył pierwsze miejsca list przebojów w Wielkiej Brytanii i we Włoszech Martine McCutcheon Perfect Moment Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 20.12.11, 17:05 Berlin - Take my breath away (Top Gun soundtrack) www.youtube.com/watch?v=NEOem7U2LPE Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 20.12.11, 17:30 Toni Braxton - Un-Break My Heart www.youtube.com/watch?v=p2Rch6WvPJE&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 20.12.11, 22:20 ATB feat. JanSoon - Move On (Official Video HD) www.youtube.com/watch?v=uirFYDaMhYU Odpowiedz Link
1milky_way Re: Gdy swiat byl jeszcze ok... 21.12.11, 22:29 Starsailor - Poor Misguided Fool Way to Fall Starsailor Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 21.12.11, 22:47 A niech bedzie romantycznie Barbra Streisand - WOMAN IN LOVE - Guilty 1980 www.youtube.com/watch?v=iIH4k2hXyXY Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 21.12.11, 22:50 Jedna z moich ulubionych lat temu kilka Nothing Gonna Change My Love For You www.youtube.com/watch?v=kybeq2dWBf8&feature=related Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leziowa dyskoteka 21.12.11, 23:09 Scorpions - When You came into My Life Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 26.12.11, 22:21 I Believe In You (Lion King) www.youtube.com/watch?v=zt_7s-Nv2W4 Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 26.12.11, 22:23 Enya - Only Time (video) www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI&ob=av2n Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 26.12.11, 22:31 AYSEL & ARASH- Always Official Video (Short Version) ESC 2009 www.youtube.com/watch?v=6dKQR2m-Xfs&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 26.12.11, 22:37 O-Zone - Numa Numa www.youtube.com/watch?v=cP-YuIJx2Nw Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 26.12.11, 22:39 O-Zone - Fiesta De La Noche www.youtube.com/watch?v=cA2_IS2_PSk&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 26.12.11, 22:47 Rammstein - Reise Reise z Volkerball (napisy pl) www.youtube.com/watch?v=kuYu_lWvijA&feature=related Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leziowa dyskoteka 27.12.11, 16:09 13 year old heroin addict in tv land - one way ride Ostatnia piosenka z tej płyty Miłego do zaś Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leziowa dyskoteka 27.12.11, 18:12 Maria Lawson - Sleepwalking Wiatr… mój świat i płatki róż które niesie tu w tych płatkach czerwień tkwi smak gorzkiej czekolady Ty ile słów a w nich treści zamkniętych w wersach naszej powieści Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leziowa dyskoteka 28.12.11, 00:51 The Moody Blues - Nights in White Satin Odpowiedz Link
pyskata.1 Dla Lezia od Pyskatki :) 28.12.11, 19:16 www.youtube.com/watch?vIh3nO6-V_A&feature=related Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka 15.03.12, 17:23 I wyciagamy na wierzch czesc pierwsza dyskoteki,za która co niektórzy i co niektóre bardzo tesknili. Dla ozywienia wiosennego lenistwa cos do poskakania,jak zwykle. Günther-ding dong song Odpowiedz Link
rudka-a Re: Leziowa dyskoteka 15.03.12, 18:30 Eva Cassidy - Somewhere Over the Rainbow Odpowiedz Link
leziox Dla tych co wstaja rano 21.06.12, 03:46 Hanna Banaszak - Pogoda ducha Juz dawno trzeba bylo to powiedziec-leziowa dyskoteka nr.1 tez nie byla taka zla,nie? Odpowiedz Link
leziox Na rozgrzanie atmosfery 21.06.12, 04:19 Manian - Ravers in the UK (Official Video HD Version) Odpowiedz Link
leziox Re: Na rozgrzanie atmosfery 21.06.12, 04:21 Jak bede rencista to bede jezdzil tylko do takich myjni. Odpowiedz Link
leziox W raju leziowym 21.06.12, 04:27 Dziewice niepozádane. Benny Benassi & Public Enemy - Bring The Noise (Pump-kin Remix) Odpowiedz Link
leziox Plazowe zabawy 21.06.12, 04:47 Sasha Lopez feat. Broono Ale Blake - Weekend (OFFICIAL NEW VIDEO).flv Odpowiedz Link
leziox Dedykacja... dla siebie? 25.06.12, 23:37 Nightcrawlers feat. Taio Cruz - Cryin' Over You (Official Video HD) Nightcrawlers – Cryin’ Over You Lyrics (ft. Taio Cruz) And I don’t know if I can carry on without you, hey, hey And I don’t know if I can carry on without you, hey, hey What more can I say, what more can I do? I’m living a lie when I say I’m over you Still falling apart, I’m broken at heart Can’t make a new start after all that we’ve been through I can’t let go, I don’t know why Lord knows I’ve tried Still I’m broken inside Here we are, once again, How can these tears still be rolling down my face again? Here we are, once again, How can these tears still be rolling down my face again? And I can’t believe I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you Don’t tell me you care, don’t say you’ll be there We’ve been here before and I can’t take it anymore I know when you’re lying, without even trying You’re back in my life and I’m back against the wall I can’t let go, I don’t know why Lord knows I’ve tried Still I’m broken inside Here we are, once again, How can these tears still be rolling down my face again? Here we are, once again, How can these tears still be rolling down my face again? And I can’t believe I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you And I don’t know if I can carry on without you, hey, hey And I don’t know if I can carry on without you, hey, hey And I don’t know if I can carry on without you, hey, hey And I don’t know if I can carry on without you, hey, hey Here we are, once again, How can these tears still be rolling down my face again? Here we are, once again, How can these tears still be rolling down my face again? And I can’t believe I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying, I’m, I’m still crying over you I’m still crying over you Odpowiedz Link
leziox Jestesmy swiatem,wyrzynamy sie demokratycznie 28.06.12, 23:58 USA for Africa-we are the world Odpowiedz Link
leziox Nadal bardzo aktualne 29.06.12, 03:55 Lady Pank-fabryka malp LADY PANK - FABRYKA MAŁP Ktoś łapie mnie i zaciska palce Na gardle tak, że aż tracę dech Zabijam go po morderczej walce Budzę się i gdzie już jestem wiem Fabryka małp, fabryka psów Rezerwat dzikich stworzeń Zajadłych ta, że nawet Bóg I Bóg im nie pomoże Miliony głów, łap w pazury zbrojnych Gotowych do walk o byle co Dookoła wre stan totalnej wojny Zabijac się to jedyny sport Fabryka małp, fabryka psów Rezerwat dzikich stworzeń Zajadłych ta, że nawet Bóg I Bóg im nie pomoże Nie pomoże Nie pomoże Gdzie spojrzę dookoła dżungla Gdzie spojrzę dookoła dżungla Dżungla, dżungla Otwieram drzwi i znów dzień jak co dzień Donośny huk stu i więcej dział Coś dzieje się wciąż na bliskim wschodzie Za progiem znów mój normalny świat Fabryka małp, fabryka psów Rezerwat dzikich stworzeń Zajadłych ta, że nawet Bóg I Bóg im nie pomoże Fabryka małp, fabryka psów Rezerwat dzikich stworzeń Zajadłych ta, że nawet Bóg I Bóg im nie pomoże Odpowiedz Link
leziox Duzo slonca i... 01.07.12, 22:55 R.I.O. feat. Nicco - Party Shaker (Official Video HD) Odpowiedz Link
suczka78 Re: ...I stary dobry Rod... 02.07.12, 00:18 Hazel feat. Lunar - Give me the stars (Official HD Video) Odpowiedz Link
suczka78 Re: ...I stary dobry Rod... 02.07.12, 00:29 Gossip - Move In The Right Direction Odpowiedz Link
leziox Bialy Bal tym razem z tekstem 02.07.12, 23:02 Mozna spiewac Andrzej Rosiewicz-bialy bal Bialy Bal Biały frak, biały znak, lancet błysnął jak ptak Gołąb skrzydłem jak w pierś białej ciszy. Biały tren białych plam, białych okien i bram Biały film wyświetlany na kliszy. Cichy szept białych warg, biała podróż przez park, Biały gołąb ściszone rozmowy, Biały rząd pięknych pań, białe konie u sań, Biały park, biały Pałac Zimowy. mmmmm....... na na na na na na na na na na, ..... Biały wąs, biały pląs, biały uśmiech i dąs, Biały walc zawirował na cztery Bialy lis, biały plis, biały kiss małej miss W białych klapach dzwoniły ordery. Biały bal białych sal, biały walc w białą dal, Biały kniaź, biały paź, długa lista, Biały rząd pięknych pań, białe konie u sań A wodzirej był biało- gwardzista. Da, da, na trzy pa, eto liubow maja, tańcujut pary, damy bojary i ty so mnoj odna. En dehors, en dedans, c'est la grande valse brillante, Grand battement, grand jete pour les dammes. Tyle figur i póz, c'est la Champagne Russe, Et allez, s'il vous plajt piruette! Isabelle, Isabelle, Isabelle, Isabelle, Isabelle, podaj mi rączkę białą. Co za biel Isabelle, Isabelle, Isabelle, Isabelle, wciąż nam walca za mało. Da, da, dla tiebia, eto liubow maja. Tancujut pary, damy, bojary i ty so mnoj odna. na na na ... Biały bal, biały sen, biały walc, siostro tlen! Jeszce dyszę pod białym całunem. Biały walc, siostro tlen! Siostro bandaż i o- patrunek. Biały bal, biały sen, biały walc, siostro tlen! Jeszcze chwila, ta chwila, nic więcej. Opanować rąk drżenie, kiedy spada ciśnienie, Niech mi siostra nie patrzy na ręce! Da, da, dla tiebia, eto liubow maja. Bojus psubraty wozmut w sołdaty za biełowo caria. na, na .... Jak przeżyję, to cud, igła tępa jak drut, biała sowa ruszyła na łowy. Operacja skończona, pacjent znów będzie zdrowy, Bo to tylko woreczek żółciowy. Da, da ... Odpowiedz Link
leziox I z dedykacja dla zachodnich bankierów 02.07.12, 23:08 Andrzej Rosiewicz-piesn o zachodnich bankierach Odpowiedz Link
leziox Re: I z dedykacja dla zachodnich bankierów 15.12.12, 20:43 Przypominam tylko ze istnieje jeszcze inna leziowa dyskoteka Odpowiedz Link
leziox Re: ...I stary dobry Rod... 07.05.14, 23:34 I podrzucajem coby sie nie marnowalo. Odpowiedz Link
anus-hka Re: deko niemieckiego 23.10.14, 10:14 leziox napisał: > Matthais reim-verdammt ich lieb > e dich Blackmore's Night - Wish you were here Blackmore's Night - Wish you were here Odpowiedz Link
anus-hka Re: deko niemieckiego 23.10.14, 11:24 Sophie B. Hawkins - Damn I Wish I Was Your Lover Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 08.07.12, 00:58 EDWARD MAYA presents Violet Light - LOVE STORY (Tribute to Mexico | New song 2012) www.youtube.com/watch?v=sM6emA3JMJ4&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 08.07.12, 00:59 Liviu Hodor feat. Mona - Sweet Love www.youtube.com/watch?v=rs_gbgqNZMc&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 08.07.12, 01:08 Dj Robert Georgescu & Lara - I Can Feel www.youtube.com/watch?v=SALal5XbvO0&feature=related Odpowiedz Link
leziox Dla przypomnienia 09.07.12, 00:53 Procol Harum-a whiter shade of pale I macie tekst tez,zeby nie bylo ze was nie rozpieszczam Procol Harum-a whiter shade of pale We skipped the light fandango turned cartwheels 'cross the floor I was feeling kinda' seasick the crowd called out for more the room was humming harder as the ceiling flew away when we called out for another drink the waiter brought a tray and so it was that later as a mirror told its tale that her face at first just ghostly turned a whiter shade of pale She said: "There is no reason and the truth is plain to see" but I wandered through my playing cards would not let her be one of sixteen vestal virgins who were leaving for the coast and although my eyes were open they might just as well've been closed and so it was that later as the miller told his tale that her face at first just ghostly turned a whiter shade of pale Odpowiedz Link
leziox Rod Steward 09.07.12, 01:03 Rod Steward-rhythm of my heart Across the street the river runs. Down in the guter life is slipping away. Let me still exist in another place, Running down under cover Of a helicopter blade. The flames are getting higher In effigy. Burning down the bridges of my memory. Love may still alive somewhere someday where they're downing only deer a hundred steel towns away. Oh, rhythm of my heart is beating like a drum with the words "I Love you" rolling off my tongue. No never will I roam, for I know my place is home. Where the ocean meets the sky, I'll be sailing. Photographs and kerosene light up my darkness, light it up, light it up. I can still feel the touch of your thin blue jeans. Running down the alley, I've got my eyes all over you, baby. Oh, baby. Oh, the rhythm of my heart is beating like a drum with the words "I Love you" rolling off my tongue. No never will I roam, for I know my place is home. Where the ocean meets the sky, I'll be sailing. Oh, yeah. Oh, I've got lightning in my veins, shifting like the handle of a slot machine. Love may still exist in another place. I'm just yanking back the handle, no expression on my face. Oh, the rhythm of my heart is beating like a drum with the words "I Love you" rolling off my tongue. No never will I roam, for I know my place is home. Where the ocean meets the sky, I'll be sailing. Oh, the rhythm of my heart is beating like a drum with the words "I Love you" rolling off my tongue. No never will I roam, for I know my place is home. Where the ocean meets the sky, I'll be sailing. The rhythm of my heart is beating like a drum with the words "I Love you" rolling off my tongue. No never will I roam, for I know my place is home. Where the ocean meets the sky, I'll be sailing Odpowiedz Link
leziox Noo doobra,kolezanek sie nie wybiera 09.07.12, 02:26 Lucky Man Project-party starter Odpowiedz Link
leziox Koniec swiata?No to co z tego? 09.07.12, 03:00 Mike candys-if the world would end Nie ma co sie przejmowac. Nawet jesli to robimy party na rynku glównym. A po nas nawet potop.Albo tsunami. Odpowiedz Link
leziox Re: Koniec swiata?No to co z tego? 14.07.12, 00:42 Claudia feat. Fatman Scoop - Just A Little Bit (Spencer & Hill Airplay Edit) (Official Video HD) Odpowiedz Link
m.maska Re: Czy ktos ma takie kolezanki? 14.07.12, 01:33 co za pytanie? jasne, ze mam.... Odpowiedz Link
suczka78 Re: No to jadziem dalej z tym koksem 14.07.12, 01:08 Lloyd - Dedication To My Ex (Miss That) ft. Andre 3000 Odpowiedz Link
leziox I w jezyku totalnie niezrozumialym ale ok ! 14.07.12, 01:37 House Rockerz-Herzrasen Odpowiedz Link
leziox Kotki i kociaki 15.07.12, 01:06 EDWARD MAYA presents Violet Light - LOVE STORY (Tribute to Mexico | New song 2012) Odpowiedz Link
leziox Momencik! 15.07.12, 01:37 Inna feat.J.Magan-un momento Laski z temperamentem.Czyli to co lubiá Lezie. Odpowiedz Link
leziox Equilibrium 17.07.12, 02:07 I jeden z pierwszych utworków techno ktory mnie oczarowal. Od tej pory nie bylo wyjscia,musialem pokochac i techno i dance i ten caly szajs do tego nalezacy. Hypertraxx-the dark side Odpowiedz Link
torado czerwony kapturek ;-P 17.07.12, 19:13 meg28.wrzuta.pl/audio/9RuDApptpI6/anna_serafinska_-_czerwony_kapturek Odpowiedz Link
leziox Bradiaga 20.07.12, 02:21 Ja wiem ze dla wielu z was to egzotyka.Ale swiat sie nie skonczy,jesli to przesluchacie. Tekst linka Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 20.07.12, 22:32 Myslovitz | My www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwrel&v=u5sHldnP6NU Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 20.07.12, 22:37 Ira - Nie daj mi odejść www.youtube.com/watch?v=6WZLNOx-jtM&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 20.07.12, 22:45 Ira - Bez Ciebie znikam www.youtube.com/watch?v=yworZOSALck&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 20.07.12, 23:08 Sumptuastic - Mow mi szeptem www.youtube.com/watch?v=y8USMP89d0g&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 21.07.12, 23:31 Anna Maria Jopek Na Dloni www.youtube.com/watch?v=TEL_7vqhOu0 Odpowiedz Link
leziox Laski rzádzá 24.07.12, 00:12 Vicky Green feat. Kelly Rowland & Trina - Here We Go Again (Official Video HD) Odpowiedz Link
leziox Re: Laski rzádzá 24.07.12, 02:34 Eric Destler feat. Franka - On Fire (Official Video HD) Odpowiedz Link
suczka78 Re: Laski rzádzá 24.07.12, 09:11 [p ...a to dlatego że zamiast oczu mam szprki takie jak u chinczyka!!!! to mozeby sie tak obudzić a nie snuć hmmmmm Odpowiedz Link
pyskata.1 Upał, słońce, lato ...... ufff jak gorąco 26.07.12, 20:32 Vivaldi Four Seasons Summer Theme Cover GH1 Odpowiedz Link
leziox Cos super na lato 28.07.12, 23:39 Peter Gabriel-mercy street I tekscik do wycia w takt: Peter Gabriel-mercy street Looking down on empty streets, all she can see Are the dreams all made solid Are the dreams all made real All of the buildings, all of those cars Were once just a dream In somebody's head She pictures the broken glass, she pictures the steam She pictures a soul With no leak at the seam Lets take the boat out Wait until darkness Let's take the boat out Wait until darkness comes Nowhere in the corridors of pale green and grey Nowhere in the suburbs In the cold light of day There in the midst of it so alive and alone Words support like bone Dreaming of mercy st. Wear your inside out Dreaming of mercy In your daddy('s arms again Dreaming of mercy st. 'swear they moved that sign Dreaming of mercy In your daddy's arms Pulling out the papers from the drawers that slide smooth Tugging at the darkness, word upon word Confessing all the secret things in the warm velvet box To the priest-he's the doctor He can handle the shocks Dreaming of the tenderness-the tremble in the hips Of kissing Mary's lips Dreaming of mercy st. Wear your insides out Dreaming of mercy In your daddy's arms again Dreaming of mercy st. 'swear they moved that sign Looking for mercy In your daddy's arms Mercy, mercy, looking for mercy Mercy, mercy, looking for mercy Anne, with her father is out in the boat Riding the water Riding the waves on the sea Odpowiedz Link
leziox Czas pograc cos 05.08.12, 00:09 Zamiast nadawac piramidalne glupoty. Jerome-starts Odpowiedz Link
leziox Re: Czas pograc cos 05.08.12, 00:14 Spencer & Hill feat. Ari - Surrender (Official Video HD) Odpowiedz Link
leziox Re: Czas pograc cos 05.08.12, 00:37 Azuro Feat. Elly - Je Ne Sais Pas (R.I.O. Video Edit) (Official Video HD) Odpowiedz Link
suczka78 Re: Czas pograc cos 05.08.12, 00:47 Avicii - Levels [;Official Freedom Video]; 2011 Odpowiedz Link
1milky.way Re: Ballada 07.08.12, 13:36 Przeboje zawsze młode. Mary McGregor Torn between two lovers R.Kelly - I believe I can fly + lyrics Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 09.08.12, 22:29 Lara Fabian - I will love again Napisy PL Tłumaczenie Polskie www.youtube.com/watch?v=ReX_qg_P5R8 Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 09.08.12, 22:35 Lara Fabian Je T'aime www.youtube.com/watch?v=Gm5S43YC2uo Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 09.08.12, 22:48 Lara Fabian - Adagio (Lyrics) www.youtube.com/watch?v=J6hDd3_ezCk&feature=endscreen&NR=1 Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 09.08.12, 23:12 Celine Dion & Il Divo - I believe in you www.youtube.com/watch?v=y1uAVm8rVCk&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Specjalnie dla Lezia od Sandruni 09.08.12, 23:29 Jeff Buckley - Hallelujah (Original Studio Version) www.youtube.com/watch?v=WIF4_Sm-rgQ Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 10.08.12, 01:03 Scorpions - Woman www.youtube.com/watch?v=fKqxB5w4ukg&feature=related Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 10.08.12, 01:14 Lenny Kravitz - I belong to you www.youtube.com/watch?v=EkJ2LJa-Prk&feature=related Odpowiedz Link
rudka-a Re: Leziowa dyskoteka 12.08.12, 23:45 Bracia i Edyta Bartosiewicz - Nad przepaścią Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 15.08.12, 13:35 Gusttavo lima - ballada boa (official video) 3D www.youtube.com/watch?v=Ko_JU-maX2E Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 18.08.12, 00:51 Ben E. King - Stand by me www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0 Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leziowa dyskoteka 18.08.12, 01:03 Imagine - The Beatles - John Lennon www.youtube.com/watch?v=DCX3ZNDZAwY Odpowiedz Link
mala200333 Re: Leziowa dyskoteka 18.08.12, 17:12 Podobnoz muzyka lagodzi obyczaje, wiec.. Odpowiedz Link
1milky.way Re: Leziowa dyskoteka 20.08.12, 20:31 Toni Braxton -" Unbreak my heart " Toni Braxton -" Unbreak my heart " ( not official ) Odpowiedz Link