Dodaj do ulubionych

Trochę kotów ????????

20.06.15, 20:42
O polityce nie mam chęci,
kłócić też mi się z nikim nie chce,
to Wam trochę powklejam ( można mnie ignorować)
wink)
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 20:42
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/mLb3QeuBiO2EuEIcvB.jpg
      • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 20:44
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/lSBOgL8xe19Wj4ucLB.jpg
        • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 20:44
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/KxfmQYCa6bBmhjlh1B.jpg
          • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 20:45
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/j4rKsuczOrbsudkslB.jpg
            • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 20:47
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/sbp7jWBrRGDmVF3nIB.jpg
              • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 20:48
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/yHYnyHbeBtuAAbULIB.jpg
                • tropem_misia1 Re: Jak 20.06.15, 20:56
                  można ignorować tak piękne koty.
                  Pięknościowe ,że hej.
                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 20:58
                    Kiedy to one mnie ignorują wink)
                    • tropem_misia1 Re: Jak 20.06.15, 21:01
                      Nawet nie wiesz jakie mają ważne sprawy i czynnoścismile)
                      a to trzeba futro wylizać, a to boczek wygrzać na słońcu , a to zapatrzyć się w tajemny punkt w przestrzeni ....
                      • zegor Re: Jak 20.06.15, 21:04
                        Wyobrażasz sobie,że ktoś potrafił oddać je do schroniska ?
                        • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 21:29
                          Cudne, szczęśliwe futrzaki. miały farta, że trafiły do dobrego domu, gdzie mają pełną michę, ciepły kącik i kochających ludzi obok smile)
                          • zegor Re: Jak 20.06.15, 21:32
                            Co do futrzaków-masz rację !
                            Dywanów doczyścić nie mogę wink)
                            • zegor Re: Jak 20.06.15, 21:32
                              Dzisiaj minęły cztery tygodnie,jak są u mnie !
                              • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 21:34
                                Dywany rzecz do nabycia wink ale ile radości wnoszą smile)
                                4 tygodnie już...czas pędzi, jak szalony...
                                za szybko! wink)
                                • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 21:36
                                  A ten za stołem /blatem/ czeka na coś dobrego? wink czy tylko tak sie rozmarzył? wink)
                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 21:39
                                    To kocica wink Asystuje mi przy porannej kawie wink
                                    • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 21:45
                                      Liczy Ci łyki kawy? big_grin
                                      kiedyś w końcu sama spróbuje, jak kawa smakuje wink))
                                      • zegor Re: Jak 20.06.15, 21:46
                                        Tak,jak odejdę od stołu wink
                                        • zegor Re: Jak 20.06.15, 21:48
                                          Dobrze,że się za mojego drinka nie biorą big_grin
                                        • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 21:50
                                          Docenisz ich obecność jeszcze bardziej, kiedy zimą zaczną grzać Ci nerki wink big_grin
                                          • zegor Re: Jak 20.06.15, 21:53
                                            Wolę kolana wink
                                            • zegor Re: Jak 20.06.15, 21:54
                                              A mój poprzedni kot.....co do drinków big_grin

https://img3.garnek.pl/a.garnek.pl/027/239/27239652_800.0.jpg/zdjecie.jpg
                                              • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:02
                                                O, kumpel na całego smile) wysłucha, nie trzeba mu nalewać..idealny kompan big_grin
                                                • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:03
                                                  A i za poduszkę może robić big_grin
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:05
                                                    Pod warunkiem, że nie będziesz za głośno chrapał big_grin
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:07
                                                    Można dostać w chrapiący pysk kocim ogonem wink)
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:09
                                                    Kiedy jest się znieczulonym, to mniej boli wink)))
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:13
                                                    Nie gniewam się na zwierzaki wink
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:16
                                                    Dopóki nie zaczną 'ostrzyć' pazurów na tapicerce krzesła suspicious smile))))))
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:18
                                                    Mają drapak i regularnie przycinane pazury
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:20
                                                    To dlatego nie masz rys big_grin
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:21
                                                    Nawet jak mają pazury,to mają schowane !
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:24
                                                    Miałam kiedyś koty i byłam wiecznie ryśnieta. Do dzisiaj wiem, jak bolało, gdy końcówka pazura wbiła sie w skórę smile)
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:25
                                                    Zwłaszcza w opuszek palca sad
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:27
                                                    ...czasem łapska tak piekły, że obiecywałam sobie, że to ostatni raz! smile
                                                    i....za pare dni od nowa zabawa wink
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:29
                                                    Dzieci kiedyś dawno przyniosły kota z piwnicy.....można się z nim było bawić tylko w rękawicach big_grin
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:31
                                                    ..ale zabawa była wink)) szkoda mi takich piwniczych kotów..cóż to za los sad
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:53
                                                    Ale kotek i tak wybrał wolność.
                                                    mieszkałem na piątym piętrze,blok łączył się z czteropiętrowym,
                                                    kot z balkonu przeskoczył na dach czteropiętrowego i dachami powędrował dalej
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 23:12
                                                    Stare przyzwyczajenia dały znac o sobie smile)
                                                    ciężko takiego luzaka ujarzmić smile)
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 23:16
                                                    Wolność zapisana w genach wink
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 23:18
                                                    Taki mały zew dzikości smile
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 23:21
                                                    Natury nie można oszukać wink
                                                  • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 23:25
                                                    Brzydko tak oszukiwać, prawda? wink))
                                                  • zegor Re: Jak 21.06.15, 00:06
                                                    no pewnie,lepiej się przyznać co ciągnie i nęci big_grin
                                            • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 21:55
                                              Są dwa, więc jeden na kolana, drugi na nerki wink
                                              i jeszcze mruczanko w gratisie smile)
                                              • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:00
                                                To ja też im będę mruczał big_grin
                                                • rudka-a Re: Jak 20.06.15, 22:04
                                                  Kiedy za długo będziesz mruczał licz się z rysami na rekach wink)
                                                  koci pazur potrafi....wink)
                                                  • zegor Re: Jak 20.06.15, 22:06
                                                    A wiesz,przez miesiąc ani jednego drapnięcia !
                                                    Nawet przy zabawie!
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:08
                                                    To wdzięczność smile za to, ze odmieniłes ich los smile
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:11
                                                    Jest nas jednocześnie za dużo,pięć osób,to ciężko im ulokować uczucia ( we mnie big_grin )
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:15
                                                    Wszyscy rozpieszczają? wink
                                                    może wiecej z nimi rozmawiaj big_grin
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:17
                                                    Z tymi co rozpieszczają ???????
                                                    wink)
                                                    Damy radę wink
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:19
                                                    zegor napisał:

> Z tymi co rozpieszczają ???????
                                                    > wink)
                                                    > Damy radę wink

Pewnie, że tak smile) cztery tygodnie mineły, kociska już sie ładnie przyzwyczaiły...
                                                    jeszcze tylko pieska obronnego, by chałupy pilnował i masz właściwie komplet wink)
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:20
                                                    Nie chcę psa.......
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:22
                                                    Moge wiedzieć dlaczego? smile
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:23
                                                    Bo psa nie potrafiłbym trzymać na dworze,a w domu wiem co duży pies potrafi zrobić z "kolorkiem" ścian,a ja mam......czysto big_grin
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:26
                                                    To fakt, troche niszczy smile
                                                    ale ja czuję sie bezpieczniej smile
                                                    u mnie pies nigdy nie był wiązany i nie spał na zewnątrz...chyba, że latem, gdy było gorąco smile
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:27
                                                    "A co masz na swoją obronę?
                                                    Dwa granaty w świątecznym garniturze"

big_grin
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:29
                                                    To chyba z filmu "Sami swoi"?! wink))))
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:30
                                                    Sąd sądem,a sprawiedliwość musi być po naszej stronie big_grin
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:33
                                                    Czyli dobrze skojarzyłam smile))
                                                    poczekamy do Wielkanocy, to znów nam tv zaserwuje ten film, jak Kevina w Boże Narodzenie wink)))
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 22:50
                                                    Dobrze skojarzyłaś,
                                                    a ja przepraszam za przerwę,
                                                    ale byliśmy coś zjeść wink
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 23:11
                                                    Też udałam się w strone lodówki wink)
                                                    co prawda o tej porze najbardziej idzie w boczki, ale cóż zrobić wink
                                                    nie lubię tak na ssaniu być wink))
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 23:17
                                                    Na ssaniu nie można ! ! !
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 23:20
                                                    No, naprawdę suspicious takie uczucie rozprasza mi...sen smile))))))))))
                                                  • rudka-a Re: Trochę kotów ???????? 20.06.15, 23:34
                                                    Dobrej nocy, Grześ smile)
                                                    robi sie juz sennie...czas w strone sypialni udać się smile)
                                                    Kolorowych smile
                                                  • zegor Re: Trochę kotów ???????? 21.06.15, 00:07
                                                    I Tobie Ewcia,
                                                    miłych,kolorowych,spokojnych snów big_grin
                                                  • anus-hka Re: Jakie pięęękneee :-))) 20.06.15, 22:17
                                                    Mrrrr nic tylko głaskac smile Cudne smile
                                                  • zegor Re: Jakie pięęękneee :-))) 20.06.15, 22:19
                                                    Taaaa,głaskać aż sierść w nosie kręci big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka