Dodaj do ulubionych

Zdaniem eksperta

17.01.11, 20:53
O typach obsesyjno-kompulsywnych
" Freud uważał (...) że tacy ludzie są zafiksowani w fazie analnej, ponieważ odmowa siadania na nocniczek na żądanie była dla nich sposobem zdobywania kontroli nad zbyt wymagającym światem."

P.S. Inspirację dla mojego postu bez związku z czymkolwiek zawdzięczam kolonoskopii twardegocukierka big_grin
Obserwuj wątek
    • martuha Re: Zdaniem eksperta 17.01.11, 20:56
      lepsza kolonoskopia, niz hydrokolonoterapia.
      • debi_bebi Re: Zdaniem eksperta 17.01.11, 20:57
        O je.., to to drugie też istnieje?
        • debi_bebi Re: Zdaniem eksperta 17.01.11, 21:06
          Do diaska! Poczytałam o tym w internecie, wygląda na zabieg bardzo prozdrowotny. No, no...
          • martuha Re: Zdaniem eksperta 17.01.11, 21:14
            hehe, tylko mam wrazenie, ze to dla twardzieli. jakos dziwnie czulabym sie podczas takiego zabiegu, w szczegolnosci widzac wyplukiwana zawartosc, bleeeeeeeeeee.
            • debi_bebi Re: Zdaniem eksperta 17.01.11, 21:28
              Wcale byś jej nie musiała oglądać, jak sądzę. Zresztą kto by ryzykował skręcenie kręgosłupa w odcinku szyjnym tylko po to, żeby sobie popatrzeć, jak wygląda zawartość jelit? smile
              • leziox Re: Zdaniem eksperta 17.01.11, 21:59
                Kiedys robilo sie tylko lewatywe i tez dla zdrowia.I czy wy myslicie ze gówno da sie wyplukac na zawsze?Nie oszukujmy sie.Chyba ze przestaniecie jesc- i to na zawsze.
                • tropem_misia1 Re: Kiedyś to skutecznie leczono 18.01.11, 08:13
                  lewatywą i to potrójną.
                  • debi_bebi Re: Kiedyś to skutecznie leczono 18.01.11, 20:19
                    Oraz puszczaniem krwi, ale to tylko zacofani lekarze tę krew tak ludziom marnowali.
    • wzrokowski Re: Zdaniem eksperta 17.01.11, 23:01
      I tu się w pełnej rozciągłości z przedmówczynią zgodzę: Freud to był niezły dupek smile
    • twardycukierek Re: Zdaniem eksperta 18.01.11, 08:21
      A proszę bardzo ;D jak miło usłużyć, szczególnie jeśli samej kolonoskopii nawet nie miałam przyjemności mieć big_grin
      • debi_bebi Re: Zdaniem eksperta 18.01.11, 13:02
        Nic nie szkodzi, że brak doświadczeń. Liczy się KONCEPT!! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka