debi_bebi 19.01.11, 05:58 Weź na kolana kota, Weź lupę popatrz - pchła, Daj spokój, pchła to też istota. Za oknem zasadź bluszcz, Niech się gadzina wije, A kiedy ciemno już i wszyscy śpią, Matka śpi, ciotka śpi, wujek śpi Zapylaj georginie. Tak tytułem przypomnienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 08:51 No nie wiem, nie wiem... Dziś w nocy zaistniał konflikt interesów między Ryjkiem, a Majką.Ledwo łebek w pionie trzymam z niewyspania. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 11:05 Zazdrość objawiła się terytorialna, czy o osobę łączącą obie panie? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 08:58 chmurno, durno nieprzyjemnie luzna plomba dzwoni w zebie... Tez przypominam Niestety nie znam ani jednej Georginii by ja zapylic Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 11:31 Tez nie potrafie sobie wyobrazic tego rodzaju mutacji Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 11:33 A sam akt jestes sobie w stanie wyobrazic? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 13:10 Ja już sobie wyobraziłam i nadałam wizji tytuł " Tubi Fallus in Fiores" Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 14:11 Nie uwazalas na botanice. To normalne ze kazdy kwiat ma pracika Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 11:40 Buziuchna Tubisia otoczona chmarą płatków . To by była pierwsza na świecie georginia podlewana przez otwór w kwiecie Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 11:43 Akt?Znaczy pieprzenie georginii przez Tubisia?Noooo,niekoniecznie ale przyznam,ze calkiem durny usmiech wypelzl mnie wlasnie na ryja... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 11:47 Ty jako czlowiek o wielkiej potencji powinienes pieprzyc stokrokke Odpowiedz Link
marijola1 Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 11:58 i tak z zapylania georginii zrobilo sie pieprzenie stokrotki........ Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 12:55 To wcale nie jest uprzedzenie tylko nieustajace uwielbienie.O czym Marycha nawet nie wie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 13:01 patrz pan jaka nieuswiadomiona Postaraj sie Leziu Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 13:07 Uwielbienie Lezia może się objawiać odwrotnie do objawów uwielbienia, co może być mylące Odpowiedz Link
marijola1 Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 13:26 Teraz na pewno juz nikt sie nie zorientuje,co tu uwielbienie a co objawy No i kazdy objaw da sie w sumie wytlumaczyc! Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 13:29 W ten sposób juz nigdy nie bede mogl przekonac nikogo o prawdziwosci swoich intencji.Bo zawsze bedzie sie je tlumaczyc na opak i wyjde na jeszcze wiekszego paranoika niz jestem nim w istocie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 13:41 I pomyśleć, że starałam się tylko opisać objawy uwielbienia w stosunku do Lezia zaobserwowane na przykładzie Marijoli! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 13:49 Bo Ty zawsze wszystko w krzywym lustrze widzisz. Albo przez rozowe okulary Odpowiedz Link
marijola1 Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 14:41 ale kiedy ja uwazam ze swietnie Ci poszlo moja Debusiu Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 14:54 Musiala bardzo sie pomylic , albo miala w tym swe ukryte cele Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 16:43 Dziękuję Ci, Marijolko kochana! Przynajmniej Ty jedna nie widzisz we mnie obsesyjnie obsesyjnej intrygantki sklerotyczki Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 18:59 Jasne. Zaraz jeszcze może dodasz, że tylko dlatego, że chora jest Odpowiedz Link
marijola1 Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 19:03 Jestem chora,ale nie na umysle.I temperatura tez mi juz spadla Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 19:14 Ehm...Nooo,tak sobie chrzakne tu niewyraznie calkiem... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 19:22 No chora to nie.... ale masz powiekszone przestrzenie Robina Odpowiedz Link
marijola1 Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 19:57 Ale za to Leziox ja cie TRZACHNE i to calkiem wyraznie!!!!!!!! A co to sa te przestrzenie???????? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 20:08 To atrybut naszej Debusi, ktorym zawsze mnie szchuje Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 20:52 A ma to cos wspolnego z rabowaniem inteligencji lub wampirem energetycznym,Krzysztofem J.? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 20:54 To są takie coś, co się ma między zwojami mózgu, ale moje przestrzenie są powiększone i Tubiś jeździ na tym, odkąd wie, czyli parę dobrych lat. Myślę , że on sobie w ten sposób tłumaczy, dlaczego jestem taka, jaka jestem, czyli nie taka, jak on by chciał. Zresztą nie tylko on ma z tym problem Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 20:58 Ja tam nie wiem,osobiscie uwazam ze jestes taki fajny slodziak z drobnymi tylko odchyleniami Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:01 Wam obu chyba dziś odbiło. Skonsultuję to z Głosem Rozsądku, jak wylezie spod pierzyny na kolejna sesję internetową. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 20:58 Jaki problem? jakie chcial? Badz sobie Debusiu jaka chcesz i na ile pozwalaja Ci owe przestrzenie Co mi do tego? Ja moge Cie jedynie akceptowac Cie, albo nie i to niezaleznie od wplywu owych przesterzeni na Ciebie, otoczenie, czy miesiaczkowanie pingwinow Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:07 Na kazde ojojojo bede pisal cos takiego, ze bedziesz musiala kopac po kostkach, zobaczysz Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:09 Byle mnie znowu sie rykoszetem nie dostalo,bo za slodziaka to omal nie bylo po ryju,a tak bardzo sie staralem,ze sobie cicho zanucé... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:19 I właśnie to mi się zdało wielce podejrzane. Chyba, że...dotąd nie widziałam, żebyś się jakkolwiek starał, i dlatego mnie zaskoczyło. Tak też może być. Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:21 Ze tak zacytuje siebie samego z góry: "W ten sposób juz nigdy nie bede mogl przekonac nikogo o prawdziwosci swoich intencji.Bo zawsze bedzie sie je tlumaczyc na opak i wyjde na jeszcze wiekszego paranoika niz jestem nim w istocie." I znowu wyszlo na to ze jak zwykle,mam racje. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:23 To ja już od tych Twoich intencji wolę, żebyś się starał. Kiziu-miziu Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:20 teletoobis napisał: A to se pisz, tylko nie rób przy tym błędów Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:24 Kochani, oświećcie mnie...czy kazdy powinien badać sobie te przestrzenie? bo poczułam jakis niepokój Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:26 To zalezt Nawrotko. Jesli nie chcesz zle skonczyc, to lepiej sobie zbadaj Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:34 Nawrotka, wcale nie słuchaj Tubisia! On tak gada, żeby i po Tobie móc sobie ewentualnie pojeździć. Mnie one wyszły przy okazji rezonansu magnetycznego głowy, który nie wiem, czemu miał służyć Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:36 Debulinko, czy ja po Tobie jezdze??? Z cala sympatia wyrazam sie o Twoich przestrzeniach Chociaz zachodze w glowe, po co mialas rezonans glowy.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:44 Bo mnie bolała kilka miesięcy z rzędu, ale nie tam, gdzie oni mi zrobili rezonans Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:48 no tak- Bolala Cie na Saskiej Kepie, a rezonans robili na Woli, wiec nie tam, gdzie bolala. Ale gópki Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:55 Może niedokładnie, ale idea jest mniej więcej taka. Bo na rezonansie wyszły mi np. oczodoły, ale już to, na czym są zawieszone, to nie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 22:02 Ojej, to doszla nam zagadka anatomiczna.... zawieszenie oczodolow.... hmmmm Powiedz jak mozna zawiesci dziure? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 22:15 Tubek, a Ty uważasz, że dziura wisi w powietrzu? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 22:57 a jest gdziekolwiek zawieszona? Bo na rezonansie wyszły mi np. oczodoły, ale już to, na czym są zawieszone, to nie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 20.01.11, 05:46 No właśnie o to chodzi, że jest, ale on pokazał to, co miękkie, ale kosteczek to już nie. I teraz nie wiem, jak wygląda moja przegroda zatokowa, o! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 20.01.11, 09:39 Oj Bebulinko. Zeby zobaczyc przegrode zatokowa trzeba zrobic zdjecie Roentgenem. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 20.01.11, 18:55 Na razie sobie odpuszczę, bo w sumie nic mnie aż tak nie boli. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 20.01.11, 19:26 To dobrze. Czasem lepiej nie wiedziec co za taka przegroda siedzi i jak sa zawieszone oczodoly Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:42 Alez takie przestrzenie Robina to doskonala sprawa i trzeba sie cieszyc ze sie takie co ma. Bo-jak ma sie pelna glowe to zawsze czesc informacji mozna przesunac ze spuchnietych zwojow w przestrzenie Robina i od razu glowa robi sie bardziej swobodna. No dobra.Z pewnoscia trzeba to przesuwanie troche pocwiczyc.Ale nie znaczy to ze nie jest to niemozliwe. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:47 To one służą do lokowania tego, co się w głowie nie mieści? w takim razie ja też chcę mieć tam nadmetraż, w tych przestrzeniach... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:50 Czyli że te przestrzenie, to taki śmietnik umysłowy ma być? W sumie czemu nie - a do usuwania śmieci spokojnie można wykorzystać Krzysztofa J. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 21:54 To tlumaczy powiekszenie tych przestrzeni u niektorych Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 22:03 Jasne, bo u innych niektórych pchają się do przepukliny Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 22:05 To moze wzorem niektorych daj sobie je wyciac pozbywajac sie glupich mysli raz na zawsze Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 22:10 Panie i Panowie,nie ma co sie zrec Bo to wycinanie zadna glupia rzecz Tylko ze natura wszak nie lubi prózni Gdy wytépiá madrych,czym sie glob zaludni? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 22:13 Ja tam nie wiem, ale Tubiś wie na pewno, bo już mu usunęli przepuklinę razem z głupimi myślami Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 22:11 A skąd mam wiedzieć, które są głupie? Odpowiedz Link
leziox Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 23:00 A Tubis o tej porze nie spi?Cos sie stalo? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Do serca przytul psa, 19.01.11, 23:05 Ta, kmonczylem bigos przyprawiac Klade sie- do jutra Odpowiedz Link