leziox 02.08.11, 06:07 Wy tam róbta co chceta,ja robie kawuche. Chetni moga sie zalapac pod warunkiem ze sie odezwa. I tez dzien topry. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: Czas kawowy 02.08.11, 06:19 Ja po proszę, czarną bez cukru. W końcu słońce od rana... Odpowiedz Link
leziox Re: Czas kawowy 02.08.11, 06:36 No co,a nie bylo zajrzec wczesniej? A poza tym mozna wypic i drugá przed wskoczeniem do niebieskiego autobusu. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czas kawowy 02.08.11, 08:38 Heeeeehejjj...no i znowu jak codzień od kilkunastu dni echo mi odpowiada....mać mać mać... no bo gzie to słońce k......a mać!!!!?????????? witaj lesiu ....poproszem byle mocna coby mnie z dna niemocy i rozpaczy podniosła Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czas kawowy 02.08.11, 12:15 Na pierwsza kawke sie nie załapałam ale może na druga się znajdzie ktos do towarzystwa ? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czas kawowy 02.08.11, 12:23 Hej mogę to być ja - właśnie paruje mi aromatycznie pod nosem Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czas kawowy 02.08.11, 12:36 A to miło , że ktos tutaj w ogóle jest no moja nieco wyparowała juz ale jeszcze pysznie smakuje Odpowiedz Link
leziox Re: Czas kawowy 02.08.11, 12:40 Niektorzy to tu o dziwnych calkiem porach wstaja. Zaprawde,powiadam wam,o wátpiacy,ze sloneczko zostalo juz wyslane do was w droge. Jeszcze troche i juz bedzie nawet u Anushki swiecic a echo sie zmyje i przestanie odpowiadac. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czas kawowy 02.08.11, 12:44 No tak to juz jest - jeden wstaje wcześniej inny pózniej ,w sumie jak na melynę przystało U mnie podobno ma od jutra przestac padac na dwa dni , potem znowu powtórka z rozrywki Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czas kawowy 02.08.11, 12:48 u mnie panuje barowa pogoda - melyna pełną gębą Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czas kawowy 02.08.11, 12:53 Ja w sumie do tej pogody jakby przywykłam , bo juz rano nie wstaję z wrzaskiem tylko się usmiecham jak widzę , że jak zwykle wita mnie deszczyk Odpowiedz Link
leziox Re: Czas kawowy 02.08.11, 13:38 Teraz bedziesz wrzeszczec jak slonce przyjdzie. Normalka. Kobiecy nastroj tez sie zmienia jak pogoda. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czas kawowy 02.08.11, 13:49 Nie , teraz bede się usmiechac najpiekniej jak potrafie , do momentu kiedy bede juz miała dość tego słonka Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czas kawowy 02.08.11, 14:05 No normalnie ani wyschnąć nie ma kiedy , wilgotność taka mnie zewsząd otacza - ech porażka jakaś Odpowiedz Link
leziox Re: Czas kawowy 02.08.11, 14:58 Niedogrzana slonecznie i milosnie,wiem,wiem. Jak sloneczko przygrzeje to kobita ciágle na glodzie. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Czas kawowy 02.08.11, 15:58 leziox napisał: > Niedogrzana slonecznie i milosnie,wiem,wiem. No a jak ma być inaczej skoro Ty tam a ja tutaj ? Odpowiedz Link