rybka.11 27.12.11, 11:00 Ile masz obecnie kotów? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2768470,4,18,231,leziox,Glodny-wiedzy.html Toż to dzieło sztuki jest wprost Ja sie zakochałam w NIM własnie (no chyba, ze to ONA ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: Lezio 27.12.11, 11:06 Albo takie ujęcie fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/892738,4,82,231,leziox,Glod-wiedzy.html ) super Chciałabym takiego... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Lezio 27.12.11, 12:23 Hmm.. daleko... A Ty nie zabierzesz kota na wycieczkę?.. do ojczyzny? one podróżowac lubią - widziałam na fotce... Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Lezio 27.12.11, 12:59 szkoda pozostaje mi tylko miłość do fotografii - bez możliwości przytulenia się do tego siwiuteńkiego wspaniałego kożuszka... i bez słuchania mruczenia... i bez ciepełka od kota.. Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio 27.12.11, 13:19 Zastanawia mnie jedno-dlaczego-skoro tak lubisz koty,nie zafundujesz sobie parki wlasnych? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Lezio 27.12.11, 13:52 Mam kota - jednego ale takiego "dachowca" Tez jest kochany - ale ten "siwy" mnie urzekł ... Odpowiedz Link
1milky_way Re: Lezio 27.12.11, 14:05 Koty potrafią być wdzięczne całym swym jestestwem. Teraz gdzie jestem jest czarny dorodny, lubi być pieszczony i zajada same smakołyki z lodówki łobuziak. Nie jestem przekonana do "posiadania" zwierząt, to odpowiedzialność. Wystarczy mi jedno białe futerko podgryzające mi nogi podczas pisania ( Puszka zabieram ze sobą ). Pogoda się zwiośniła, za to nastrój pozostał Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Lezio 27.12.11, 14:09 1milky_way napisała: > Koty potrafią być wdzięczne całym swym jestestwem. _____________________________ A jakże I takie też byc potrafia biertijd.com/mediaplayer/?itemid=32092 Odpowiedz Link
1milky_way Re: Lezio 27.12.11, 15:08 Dobre, a co tygryski lubiom najbardziej brykać ) Kiss - See You Tonight opłynąć słońce, wziąć się za ręce bo przestrzeń woła przecież ja wciąż prowadzę myślą dotykam rozpłyńmy się teraz niech w niebo poniesie błękit światła w oceanu bezkresie w skrzydłach schowam cię nareszcie bo w obcym miejscu nie zostawię serce Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Lezio 27.12.11, 17:31 No chyba to nie jest ZWYKŁY dachowiec? Jeno byc musi ewentualnie jakaś mieszanka... ? Odpowiedz Link
1milky_way Re: Lezio 27.12.11, 18:06 > A toto Puszek to co toto? Kurde, Lezio ściskam i nic mnie nie obchodzi O! To króliczek On z jednym oczkiem, koffam go jak domownika, to dodatkowy dzieciak. Najpierw on je potem ja. W ogóle romantycznie się robi... Niby wiosenny liść po jesiennej drzemce przyglądam się lasom wirując na wietrze widziałam ziarno zasiane o świcie krople, które w słońcu rozdaje życie to maluję na płótnie codziennie wraz z świtem by nie zapomniano o miłości ptaszka skrytej Odpowiedz Link
suczka78 :) 27.12.11, 22:38 "Żeby człowiek nie myślał, że jest doskonały i żeby nie miał złudzeń, że się z Bogiem zbratał, że wszystkie mu zwierzęta będą się kłaniały i uznają, że właśnie on jest panem świata- żeby więc człowiek nie wpadł w samouwielbienie, by poznał jak ułomna jest jego istota, Bóg dał mu przykazania, rozum i sumienie, a gdy to nie pomogło wtedy stworzył KOTA." Odpowiedz Link