tropem_misia1 14.05.12, 06:36 jak trudno wstać w poniedziałek! Obywatele otrząśnijcie się z resztek snu! Wyskakujemy z łóżek , ten co może staje na nóżkach i trzepiemy,trzepiemy rączkami. .......... a od tego trzepotu wiater od Tater i ony sen przegoni.............. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-sandra Re: Ja wiem 14.05.12, 06:48 oj wstałam , wstałam tak sądzę zresztą mało spałam nawet mi się wydaje , że wcale , nawet kawa nie pomaga , a jeśli chodzi o wiater Tropciu to u mnie nic a nic . Miało być podobno deszczowo dzisiaj , a słońce wielkie u mnie jest . Oj pora mi , pora w drogę , a tak mi się nie chce , oj nie chce Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ja wiem 14.05.12, 06:53 mię też mi się nie chce..nic do pracy na 13:00, a muszę się zaraz z pieleszy wydłubać krewkę ze mnie ściągną i zbadają no to polezę półprzytomna tylko z tą żółtą cieczą problem u nas w przychodni zminimalizowali pojemnik do kształtu małej probówki z maciupeńkim otworkiem..bodaj by ich pokręciło( innych pojemników nie przyjmą) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ja wiem 14.05.12, 10:02 zminimalizowali..z powodu oszczędności?? to chociażby lejek dali jaki... bezmyślne człowieki ))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ja wiem 14.05.12, 10:09 chyba nie z chytrości chociaż ..może to jest dodatkowe badanie : ostrości wzroku i koordynacji ruchów..no czy ręka sie nie trzęsie , bo jak sie trzęsie to chyba niedobrze? Odpowiedz Link
leziox Re: Ja wiem 14.05.12, 10:52 Ludzie,a co wy takie dzisiaj hiperaktywne?Czyzby byla za oknem gicio pogoda? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ja wiem 15.05.12, 07:19 wtorek też nie lepszy. pogoda taka łóżkowa a lektura co poniektórych horrorowa taki dzień , gdzie wszystko wydaje się bez sensu Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ja wiem 15.05.12, 08:03 w środku tygodnia u mnie się nie nada chyba,że urlop czekam na piątek jak zwykle Odpowiedz Link
super.halusia Re: Ja wiem 15.05.12, 08:05 właśnie to jest Chińskie rządzenie,dwa dni wolne a potem po 12 godzin Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ja wiem 15.05.12, 08:09 ale pracę na 12 h to mamy i bez Chin 12 h a potem wolne Odpowiedz Link