al-szamanka Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:18 ja tez wszystkie i nie zamierzam tego zmieniać Odpowiedz Link
super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:25 lepsze samopoczucie? bez stresów? też się tak czuję Odpowiedz Link
m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:30 Od czasu do czasu zagladam do pokoju obok i pytam: jaki wynik? odp. a nie wiem, wlasnie ogladam film, jak beda reklamy to zobacze Odpowiedz Link
super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:40 komfortowo jest mieć trzy telewizory w domu,każdy ogląda co chce Odpowiedz Link
m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:51 Ha... no tak sie sklada, ze mam dwa, przy czym od kilku juz lat, bardzo swoj "oszczedzam" zeby sie nie zuzywal i nie odpalam - tylko jak grzmi, wtedy wylaczam z kontaktu - wlasciwie to nie bardzo wiem, dlaczego po burzy wlaczam go znowu A ten drugi to oglada KM... zawsze moge popytac o info Odpowiedz Link
super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:55 no ja trzy,i nikt nikomu nie wchodzi w drogę a zwłaszcza teraz przy meczach a tak na marginesie masz świetną wizytówkę Odpowiedz Link
m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:06 Junior wyprowadzil sie z wlasnym tele... jeden oszczedzany(przeze mnie) drugi oglada KM - i na zdrowie - tez mi w droge nie wchodzi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:39 Nawet nie mam pojęcia kiedy to się zaczęło, a już zupełnie nie wiem kiedy się skończy. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku. Odpowiedz Link
black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:42 jasne , ciągle jaiś mecz opuszczam , teraz np.oglądam Chorwacja-Włochy Odpowiedz Link
izydor88 Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:02 A ja - tak!Od stu lat nie odpalałam telewizorni,a teraz - tak! Bo ci chłopcy tacy ładni i młodzi,bo jednak mnie coś szczypie po duszy? Odpowiedz Link
m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:09 Mama opowiadala mi, ze na ulicy pytano kobiety co mysla o meczu Wlochy:Hiszpania i ponoc mialy podobna opinie do Twojej... a do tego opaleni. Jakos mnie to nie dziwi, sporo trenowali a tam slonce takie ze hej.... Odpowiedz Link
leziox Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:13 Jesli o mnie chodzi,to zwracalbym uwage na pilkarki,pilkarze to mnie interesuja jedynie pod katem wynikow na boisku a nie polu seksualnym. Ale co kobitom zalowac,niech sobie popatrza.Mlode to takie,wysportowane,energiczne,nic tylko sie wpatrywac. Widzialem pare meczy,interesuja mnie mecze Polski i Niemiec,reszta niekoniecznie. W ogóle to ja zaden fan futbolu raczej.Tyle ze jest okazja aby wypic swoje piwko przed betoniará. Odpowiedz Link
super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:16 ja jak mam ochotę to piję,okazji nie trzeba Odpowiedz Link
leziox Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:46 Ja tak samo,Halusia,ale z okazjá lepiej brzmi. Odpowiedz Link
leziox Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 21:05 Tak sie jakos utarlo,ze nie nazywanie rzeczy po imieniu wyglada lepiej. Dlaczego tak jest,nie mam pojecia,ale gdy jednak nazywam rzeczy po imieniu,to miewaja ludziska dziwne pretensje. Odpowiedz Link
super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 21:19 po prostu mówisz to co myślisz,i to jest zdrowsze od kamuflażu Odpowiedz Link
black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 06:41 nie zawsze , bo czasami nie pomyśli a pieprznie coś bez sensu Odpowiedz Link
leziox Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 13:22 Sandra,mnie sie nie zdarza pieprzniecie bez sensu.Moje wypowiedzi sa dokladnie przemyslane. Nie traktuj kazdego swojá miará. Odpowiedz Link
black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:47 Oj przepraszam , że tak właśnie Cię zmierzyłam , ot i pieprzłam bez namysłu własnie Odpowiedz Link
super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 14:55 Sandra ale na pewno szczerze bez kamuflażu i to jest ważne Odpowiedz Link
black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:48 owszem może i szczerze tylko , że ja szczerze wątpię , że Lezio wszystko dokładnie przemyśla zanim coś palnie własnie . Odpowiedz Link
leziox Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:50 To ze ty w to watpisz,nie zmienia wcale faktu ze tak jest. Jestem nadzwyczaj wyrachowanym dziadem,wiec nie myslisz chyba,iz poddaje sie namietnosciom typu "pieprzenie bez sensu" oraz innym rzeczom które nie maja sensu,jak np.milosc. Odpowiedz Link
black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:54 nikt tutaj o miłości nie gadał i przestań pieprzyć o wyrachowanym dziadu bo troszkę Ci jeszcze brakuje ! Odpowiedz Link
leziox Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:59 Ja wlasnie gadalem o milosci.A ze tego nie zauwazylas to tez nie moja wina. I nie krzycz tak,bo ja ogolnie nie lubie jak mnie sie wykrzyknikuje bo sie robie wtedy zly a jak jestem zly to nikt mnie wtedy nie lubi bo tez sie robie glosny. Odpowiedz Link
black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 20:03 oj to przepraszam , że nie zauważyłam tego szczególika o miłości , a to , że się robisz zły jakoś na mnie nie wpływa w żaden sposób aby Cię nie lubić Odpowiedz Link
rybka.11 Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 15:54 Pierwotnie czytałam tytuł tego wątku jako: opuściliście jakiś miecz I sobie myślałam - matko, o co z tym mieczem może chodzić? Jacyś rycerze, czy co? A tu o rycerzy Euro chodzi po prostu. Ja obejrzałam każdy Odpowiedz Link
leziox Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 20:16 Opuscic miecz,zwykla to rzecz Zwlaszcza dla kata gdy nie ma bata Opusci,podniesie,znowu go wzniesie Drewka narábie babci porzadnie A kat taki w skorach to dziwna postura Troche on straszny bardziej rubaszny Wiec nie mów mala ze znów bez mala Milosc katowska piekna jest,wzniosla. Odpowiedz Link