Dodaj do ulubionych

opuściliście jakiś mecz

14.06.12, 19:09
Euro?
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:12
      do tej pory wszystkie big_grin
      • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:14
        big_grin
      • al-szamanka Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:18
        ja tez wszystkie i nie zamierzam tego zmieniać
        • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:25
          lepsze samopoczucie? bez stresów? też się tak czuję
          • m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:30
            Od czasu do czasu zagladam do pokoju obok i pytam: jaki wynik? odp. a nie wiem, wlasnie ogladam film, jak beda reklamy to zobacze big_grin
            • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:40
              komfortowo jest mieć trzy telewizory w domu,każdy ogląda co chcebig_grin
              • m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:51
                Ha... no tak sie sklada, ze mam dwa, przy czym od kilku juz lat, bardzo swoj "oszczedzam" zeby sie nie zuzywal i nie odpalam - tylko jak grzmi, wtedy wylaczam z kontaktu - wlasciwie to nie bardzo wiem, dlaczego po burzy wlaczam go znowu wink
                A ten drugi to oglada KM... zawsze moge popytac o info
                • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:55
                  no ja trzy,i nikt nikomu nie wchodzi w drogębig_grin a zwłaszcza teraz przy meczachbig_grin a tak na marginesie masz świetną wizytówkę
                  • m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:06
                    wink
                    Junior wyprowadzil sie z wlasnym tele... jeden oszczedzany(przeze mnie) drugi oglada KM - i na zdrowie - tez mi w droge nie wchodzi wink
          • al-szamanka Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:39
            Nawet nie mam pojęcia kiedy to się zaczęło, a już zupełnie nie wiem kiedy się skończy. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku.
    • black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 19:42
      jasne , ciągle jaiś mecz opuszczam , teraz np.oglądam Chorwacja-Włochy smile
      • izydor88 Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:02
        A ja - tak!Od stu lat nie odpalałam telewizorni,a teraz - tak!
        Bo ci chłopcy tacy ładni i młodzi,bo jednak mnie coś szczypie po duszy?
        • m.maska Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:09
          Mama opowiadala mi, ze na ulicy pytano kobiety co mysla o meczu Wlochy:Hiszpania i ponoc mialy podobna opinie do Twojej... smile a do tego opaleni.
          Jakos mnie to nie dziwi, sporo trenowali a tam slonce takie ze hej....
          • leziox Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:13
            Jesli o mnie chodzi,to zwracalbym uwage na pilkarki,pilkarze to mnie interesuja jedynie pod katem wynikow na boisku a nie polu seksualnym.
            Ale co kobitom zalowac,niech sobie popatrza.Mlode to takie,wysportowane,energiczne,nic tylko sie wpatrywac.
            Widzialem pare meczy,interesuja mnie mecze Polski i Niemiec,reszta niekoniecznie.
            W ogóle to ja zaden fan futbolu raczej.Tyle ze jest okazja aby wypic swoje piwko przed betoniará.
            • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:16
              ja jak mam ochotę to piję,okazji nie trzebabig_grin
              • leziox Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:46
                Ja tak samo,Halusia,ale z okazjá lepiej brzmi.
                • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 20:53
                  to taka przykrywkabig_grin
                  • leziox Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 21:05
                    Tak sie jakos utarlo,ze nie nazywanie rzeczy po imieniu wyglada lepiej.
                    Dlaczego tak jest,nie mam pojecia,ale gdy jednak nazywam rzeczy po imieniu,to miewaja ludziska dziwne pretensje.
                    • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 14.06.12, 21:19
                      po prostu mówisz to co myślisz,i to jest zdrowsze od kamuflażubig_grin
                      • black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 06:41
                        nie zawsze , bo czasami nie pomyśli a pieprznie coś bez sensu smile
                        • leziox Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 13:22
                          Sandra,mnie sie nie zdarza pieprzniecie bez sensu.Moje wypowiedzi sa dokladnie przemyslane.
                          Nie traktuj kazdego swojá miará.
                          • black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:47
                            Oj przepraszam , że tak właśnie Cię zmierzyłam , ot i pieprzłam bez namysłu własnie smile
                        • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 14:55
                          Sandra ale na pewno szczerze bez kamuflażu i to jest ważne
                          • black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:48
                            owszem może i szczerze tylko , że ja szczerze wątpię , że Lezio wszystko dokładnie przemyśla zanim coś palnie własnie .
                            • leziox Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:50
                              To ze ty w to watpisz,nie zmienia wcale faktu ze tak jest.
                              Jestem nadzwyczaj wyrachowanym dziadem,wiec nie myslisz chyba,iz poddaje sie namietnosciom typu "pieprzenie bez sensu" oraz innym rzeczom które nie maja sensu,jak np.milosc.
                              • black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:54
                                nikt tutaj o miłości nie gadał i przestań pieprzyć o wyrachowanym dziadu bo troszkę Ci jeszcze brakuje !
                                • leziox Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 19:59
                                  Ja wlasnie gadalem o milosci.A ze tego nie zauwazylas to tez nie moja wina.
                                  I nie krzycz tak,bo ja ogolnie nie lubie jak mnie sie wykrzyknikuje bo sie robie wtedy zly a jak jestem zly to nikt mnie wtedy nie lubi bo tez sie robie glosny.
                                  • black-sandra Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 20:03
                                    oj to przepraszam , że nie zauważyłam tego szczególika o miłości , a to , że się robisz zły jakoś na mnie nie wpływa w żaden sposób aby Cię nie lubić smile
    • rybka.11 Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 15:54
      Pierwotnie czytałam tytuł tego wątku jako: opuściliście jakiś miecz big_grin
      I sobie myślałam - matko, o co z tym mieczem może chodzić?wink Jacyś rycerze, czy co? wink A tu o rycerzy Euro chodzi po prostusmile.
      Ja obejrzałam każdy smile
      • super.halusia Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 17:15
        ja nie opuszczam mieczubig_grin
        • leziox Re: opuściliście jakiś mecz 15.06.12, 20:16
          Opuscic miecz,zwykla to rzecz
          Zwlaszcza dla kata gdy nie ma bata
          Opusci,podniesie,znowu go wzniesie
          Drewka narábie babci porzadnie

A kat taki w skorach to dziwna postura
          Troche on straszny bardziej rubaszny
          Wiec nie mów mala ze znów bez mala
          Milosc katowska piekna jest,wzniosla.