leziox 13.08.12, 07:19 Jak wyzej.I co z tym zrobic,tak sie zastanawiam? Chyba bede musial kupic wreszcie lepsza herbate. Ta ktora aktualnie pije,bo lepszej zabraklo,smakuje jak scieki przemyslowe z fabryki ogumienia. Wystarczy zeby spieprzyc humor. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Podly humor od rana 13.08.12, 08:24 a tak w ogóle to zostałam delykatnie dotknięta. Delykatnie,ale dotknięta. Dwa razy! To dużo jak na moją słabująca psychikę. To nie dziwota,że waga się przechyla na ta a nie inna stronę. Wagi tak mają. Odpowiedz Link
euroxia Re: Podly humor od rana 13.08.12, 08:51 Tropciu, grubą skórę trza mieć. Na wszelakie dotknięcia. otrząśnij futerko i do przodu Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 08:52 Delykatne dotkniecie to tak jak musniecie.Chyba przejmowac sie nie ma co. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Podly humor od rana 13.08.12, 10:18 euroxia napisała: > Tropciu, grubą skórę trza mieć. Na wszelakie dotknięcia. > otrząśnij futerko i do przodu futerko na glanc środecek nadszarpnięty ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Podly humor od rana 13.08.12, 20:05 Kizi mizi. Nie wiem jak inaczej wyrazić pogłaskanie po futerku. Głaszczę, może dojdzie do środeczka? Odpowiedz Link
euroxia Re: Podly humor od rana 13.08.12, 23:13 tropem_misia1 napisała: > środecek nadszarpnięty ) Do środka wlej słodki napój.... rozgrzeje, energii doda....pomoże Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Podly humor od rana 14.08.12, 07:50 Kizianie i picie............to klawe życie.. Odpowiedz Link
0yotte Re: Podly humor od rana 13.08.12, 09:53 dobra herbata to podstawa, nie ma co się katować jakimiś zmiotkami, to już lepiej się napić wody z miodem i cytryną Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podly humor od rana 13.08.12, 10:04 Bo wiesz Leziu , gdybyś dzień zaczynał od porannej kawki to byś humorka nie spieprzył , a jak się zaczyna od herbatki to róznie z tym może być Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 10:47 Ale ja bardzo lubie gorzka herbatke z rana bo kawa tak wczesnie zawiera w sobie zgage. I dlatego tak dzisiaj sie zirytowalem jak mojej dobrej herbaty mnie zabraklo i musialem sie katowac popluczynami,czy tam zmiotkami jak to ladnie nazwano. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Podly humor od rana 13.08.12, 10:59 leziox napisał: > Ale ja bardzo lubie gorzka herbatke z rana bo kawa tak wczesnie zawiera w sobie > zgage. Dziwne, moja poranna kawa nigdy zgagi nie zawiera Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podly humor od rana 13.08.12, 11:10 Moja kawka również nie zgaguje , może pora na zmianę kawki również Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 11:24 E tam,to nie o to chodzi.To chodzi bardziej o moje kwasy a nie te kawowe.Rano kawa nie bardzo mi sluzy,tak samo jak piwko zbyt wczesnie.Mam wysrubowany zegar biologiczny i po prostu jedzenie albo picie wczesniej albo pozniej niekoniecznie jest ok,bom czlek regularny jezd. Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 12:04 A co ma regularnosc wspolnego z delikatnoscia?Lubie spozywac posilki o regularnych porach.M.in.dzieki temu nie mam przetluszczonej dupy i zoladek mi nie strajkuje. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podly humor od rana 13.08.12, 13:35 O jejku jakiś Ty poukladany , aż Ci zazdroszczę tego Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 13:50 Nie ma czego,sa ludzie którym bardziej odpowiada teoria chaosu i nie mowie tu koniecznie o tobie Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podly humor od rana 13.08.12, 14:58 ta buzka na końcu zdania świadczy jednak chyba co innego Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 15:03 Nie,ta buzka na koncu oznacza tylko to,iz sie promiennie do ciebie usmiecham. Twoje poszukiwania drugiego dna w moich wypowiedziach sa dzisiaj skazane na porazke. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podly humor od rana 13.08.12, 15:07 Kurczę jesteś nieobliczalny , bardzo rzadko stawiasz buzki a jeśli się już to zdarza to na pewno jak dotąd nie oznaczało to promiennego uśmiechu bynajmniej No ale skoro dzisiaj , mimo podłego początku dnia potrafisz się tak promiennie uśmiechać to miło mi bardzo . Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 15:18 Poniewaz mezczyzna powinien umiec kobiete ciagle czyms nowym zaskoczyc. Gdy jest przewidywalny,no to kobieta szuka sobie wrazen gdzie indziej. Chcialem sie tu znowu usmiechnac promiennie,ale za duzo by bylo tego szczescia naraz. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Podly humor od rana 13.08.12, 20:02 No patrzcie, a mnie się wydawało, że tylko ja do takich wniosków doszłam, jak Lezio. A co tam, nie będę cedzić uśmiechów, póki jeszcze dysponuję uzębionym uśmiechem Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 20:13 Mozna sie w razie co uzebic sztucznie i tez wysylac promienne usmieszki na lewo i prawo. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Podly humor od rana 13.08.12, 20:24 Wprawić sobie takie zęby, jak ma rekin, i patrzeć na efekt uśmiechu Odpowiedz Link
m.maska Re: Podly humor od rana 13.08.12, 21:21 leziox napisał: > Jak wyzej.I co z tym zrobic,tak sie zastanawiam? > Chyba bede musial kupic wreszcie lepsza herbate. > Ta ktora aktualnie pije,bo lepszej zabraklo,smakuje jak scieki przemyslowe z fa > bryki ogumienia. > Wystarczy zeby spieprzyc humor. No ale zeby z powodu herbaty?... strasznie jestes kaprysny... Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 21:25 W zasadzie nie jestem,herbata to jedna z niewielu przyjemnosci jakie mozna naprawde docenic rano. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podly humor od rana 13.08.12, 22:08 Lezio , a jaką herbatkę najbardziej lubisz ? Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 22:18 Taka która smakuje-rózne odmiany cejlonskiej,najchetniej z dodatkiem bergamotki,z upraw bio. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podly humor od rana 13.08.12, 22:23 aha , a ja myslałam , że lubisz herbatki smakowe z różnych kwiatów . Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 13.08.12, 23:07 Jesli to co najwyzej z konopii indyjskich Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Podly humor od rana 14.08.12, 05:52 Kupiłeś sobie te herbatę, czy nie? A w ogóle, to jaka jest ta Twoja ulubiona? Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 14.08.12, 11:48 Kupilem sobie ta herbate,jaka jest ulubiona to pisalem na górze.I dziekuje kochani za troske o moje podniebienie.Nie wyobrazacie sobie nawet,jakie to mile uczucie-miec swiadomosc ze ktos w swiecie mysli o tym,jaka herbatka moze Leziowi smakowac. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Podly humor od rana 14.08.12, 11:50 No dobra , skoro już wiemy jaka herbatka Leziowi smakuje to może Lezio nam powie teraz jakie dziewczyny mu najbardziej smakuja ? Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 14.08.12, 12:26 Bardzo wysokie i bardzo niskie,lekkie,zwiewne,szczuple,wrecz chude,typ muzowaty,wielkosc biustu nie ma specjalnego znaczenia.Jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 14.08.12, 13:30 No,taki juz jestem dziwnie uksztaltowany przez ewolucje. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Podly humor od rana 14.08.12, 18:56 Czy dobrze zrozumiałam, że Lezio gustuje w młodocianych anorektyczkach, którym ewentualnie nie udało sie odchudzić biustu? Odpowiedz Link
euroxia Re: Podly humor od rana 14.08.12, 19:00 ...albo się właśnie udało Ważne, aby była eteryczna Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Podly humor od rana 14.08.12, 19:35 Ciekawe, czy eteryczna po całości, czy w niektórych miejscach jednak namacalnie odczuwalna, przy czym wcale nie chodzi mi o kości Odpowiedz Link
leziox Re: Podly humor od rana 14.08.12, 20:10 Anorektyczka to przesada,ale owszem,lubie chudziny i nic na to nie poradze. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Podly humor od rana 14.08.12, 20:12 Sądzę, że sporo z nas w tym momencie mogłoby zwiesić nos na kwintę, Leziu Na szczęście każda potwora znajdzie amatora, więc może tylko na kwartę? Odpowiedz Link