17.09.12, 09:11
Pindzialek,czyli dzien nie lubiany przez wieksza czesc ludzkosci.Poniedzialek,dzien w którym pomilym weekendowym lenistwie trzeba znowu rano wstawac i grzac do roboty.
I dzien dobry wszystkim którzy tu jeszcze zagladaja.
Obserwuj wątek
    • cieplanata Re: I od nowa 17.09.12, 10:09
      a ja lubię poniedziałki O!!!!!!!!!
      • leziox Re: I od nowa 17.09.12, 10:15
        To ty jakas wyjatkowa jestes w takim razie smile
        • csok Re: I od nowa 17.09.12, 11:42
          Witam poniedziałkowo, nie lubię poniedziałku, ale jak już wstałam i przyturlałam się do pracy, to zaraz będzie ulubiony piąteczek smile Miłego dnia, byle do piątku smile
          • leziox Re: I od nowa 17.09.12, 11:53
            Nie chce byc wredota ale do piatku to jeszcze niestety kilka dni zostalo...
            • black-sandra Re: I od nowa 17.09.12, 11:58
              Witam również smile
              mi od jakiegoś czasu wszystko jedno czy to poniedziałek czy piątek , L4 ma to do siebie , że się człowiek przynajmniej dniami tygodnia nie musi martwić .
              • leziox Re: I od nowa 17.09.12, 12:19
                Ty a co tak dlugo na tym zwolnieniu?Mózg ci przeszczepiali czy co?
                • black-sandra Re: I od nowa 17.09.12, 12:42
                  uznali , że jestem niebezpieczna dla otoczenia i nie wydali zdolności do pracy .
            • m.maska Re: I od nowa 17.09.12, 12:51
              leziox napisał:

> Nie chce byc wredota ale do piatku to jeszcze niestety kilka dni zostalo...

ale od jutra znowu bedzie blizej..... luuuuuuuudzie, zycie jest takie krotkie, a Wy byscie chcieli, zeby ten czas jeszcze szybciej mijal? sa takie dni, ktore, chcialabym zeby sie nigdy nie konczyly - i te sa najkrotsze sad
              • leziox Re: I od nowa 17.09.12, 13:11
                Ja tam nie chce ale chyba ci ktorym nudno w pracy,to chca big_grin Byle blizej do emerytury.
                • m.maska Re: I od nowa 17.09.12, 13:50
                  I co wtedy? znam takich, ktorzy tak tesknili do emerytury i teraz nie wiedza co robic z tym nadmiarem czasu...
                  • leziox Re: I od nowa 17.09.12, 14:22
                    A co wtedy to juz nie mój klopot w zasadzie,niech sie inni martwia.
                    • super.halusia Re: I od nowa 17.09.12, 14:52
                      dobrze że dziś miałam urlop,ominął mnie ten poniedziałek w pracy
    • anus-hka Re: I od nowa 17.09.12, 19:15
      Hej ludziska - z wyglądu to TEN poniedziałek był piękny ale dobrze, że już się skończył...ufff
      Poniedziałek po dwutygodniowym urlopie to jakaś masakra....ja już może dobry wieczór Leziu
      • leziox Re: I od nowa 17.09.12, 19:36
        Kazdy powrot z urlopu do obowiazkow jest koszmarny i nie ma co dyskutowac,najlepiej byloby pracowac pol roku a pol roku byc na urlopie.
        • anus-hka Re: I od nowa 17.09.12, 19:39
          fajnie by było...tylko powrót byłby jeszcze bardziej horrorystyczny...
    • debi_bebi Re: I od nowa 17.09.12, 19:44
      Se wróciłam po bardzo udanym pińdziałku i se zajrzałam, bo jeszcze tu zaglądam big_grin
      Przy czym "JESZCZE" oznacza w moim przypadku, że stale, chyba że mnie nie ma, albo coś.
      Oczywiście robię to z nieustającej sympatii dla Miłościwie Tu Panującego i Miłościwie Tu Piszących, których, korzystając z okazji, serdecznie pozdrawiam.
      • leziox Re: I od nowa 17.09.12, 20:02
        Ty sie tak nie ciesz,mordeczko Bebuziowa,bo od konca pazdziernika zaczynaja tanie linie latac do Modlina i moze sie zdarzyc ze ludzie mieszkajacy w stolycy moga mnie miec znacznie czesciej na karku,niz sa w stanie to w ogole zniesc. big_grin
        • debi_bebi Re: I od nowa 17.09.12, 20:12
          Sama nie wiem, co na to odpowiedzieć, ale chyba rzeczywiście się zmartwie, no bo jak Ty, Aniele, tymi tanimi tyle pragnacym proszku do prania oraz innych dóbr naprzywozic zdołasz?
          Dla Twojej wiadomości- standardowa opłata za taksówkę z Modlina do centrum W-wy, albo w przeciwnym kierunku kosztuje coś koło 90 zł., ale ponoć krążą też tańsze busy. Auto.
          • leziox Re: I od nowa 17.09.12, 21:34
            Dobra dobra,jak zobacze ze tych pragnacych rzeczywiscie tyle jest zeby mnie sie oplacalo przywiezc ciezarowke proszku i kosmetykow to pomysle nad zamiana samolotu na auto.A na razie jest jak jest.
            • 1zorro-bis Re: I od nowa 18.09.12, 08:05
              na szczescie dzisiaj wtorek! Ale dla mnie to i tak bez roznicy....big_grin
              Acha...informacja dla Cieplanaty.
              Czy wstarczajaco w tym poscie oplulem Polske i Polakow?
              Tak zeby mnie wykasowac?big_grinbig_grinbig_grinsmirk
              Sorry, ale jak zobaczylem ta kobitke tutaj to nie moglem sie powstrzymac....big_grinbig_grinsmirk
              • leziox Re: I od nowa 18.09.12, 12:12
                Widac nie kazdy cie Zorro lubi,ale takie jest zycie.Inaczej byloby zbyt nudno.
                Informacja zwykla w tym miejscu:prosze nie mieszac innych for z moim,co gdzie sie dzieje wprawdzie mnie obchodzi,ale bez wzgledu na to kto i co ma na ten temat do powiedzenia-prosze majlem albo jakkolwiek.
                Melyna jest melyna.
                Ps-kazdy moze tutaj pisac bez obawy ze ktos inny na niego napadnie.
                Ale szanujcie sie ludzie,troche.Z bycia dziecmi juz wyrosliscie.
                • 1zorro-bis Re: I od nowa 18.09.12, 13:38
                  Leziox.....a czy kazdy lubi szpinak? NIE!
                  No wlasnie....big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  Ja tak tylko napisalem, bo ta paniusia zapowidziala, ze bedzie mnie...."kasowac"big_grin
                  Za plucie....smirk
                  No wiec pytam sie grzecznie.....czy ja pluje?big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                  • leziox Re: I od nowa 18.09.12, 14:37
                    Alez ja przeciez tego do cholery nie wiem czy plujesz bo jeszcze cie na oczy nie widzialem.
                    Szpinaku nie lubie i nie wiem o co chodzi,ale sie dowiem smile
                    W kazdym razie lubie sporo osob z zupelnie przeciwstawnych frakcji,dlatego tez moga tu one wszystkie u mnie pisac,chociaz niektóre sie boja,ale co na ich forach sie odbywa,tego nie przenosze do siebie i prosze o nie omawianie tego przez inne osoby.
                    Proste?No chyba tak.
                    • 1zorro-bis Re: I od nowa 18.09.12, 15:44
                      jak.....DRUT!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                      A ja jestem z frakcji...........plujacych!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                    • euroxia Re: I od nowa 20.09.12, 22:20
                      leziox napisał:
                      > moga tu one wszystkie u mnie pisac,chociaz niektóre sie boja

Co prawda, to prawda. Nieśmiało piszę więc: dobry wieczór wszystkim smile
                      • leziox Re: I od nowa 20.09.12, 22:33
                        Akurat to nie bylo o tobie,jesli juz mam wyjasniac,ale wyjatkowo mozesz napisac i niesmialo.
                        Zreszta dzisiaj to jakby zaraza wszystkich wydusila tutaj.
                        • euroxia Re: I od nowa 20.09.12, 22:43
                          Też bywam okazyjnie.
                          Chyba na Melynie jakiś remont.... zmiana dekoracji czy cóś?
                          Wyremontujesz i przylezą.... znowu zajmą kanapę i Czesio zarobi na puszkach big_grin

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka