leziox 09.02.13, 06:46 A tymczasem wysylam pozdruffki do wszystkich zasypanych przez zla zimé i snieg,którym to zasypanym marzna rece,nogi i inne czlonki,a libido,scierwo jedne,schowalo sie na dnie wyrka i czeka na lepsze czasy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Byle do wiosny 09.02.13, 07:25 Nie,jeszcze sie nie polozylem.Klasyczny przyklad rozpieprzonego rytmu dziennego. Odpowiedz Link
bromba-bomba Re: Byle do wiosny 09.02.13, 08:13 Jeszcze się nie położyłeś??? A co robiłeś w nocy?? Hmmmm.... chyba nie ćwiczyłeś ze swoją "pielęgniarką" zakładanie cewnika.... co? Tylko czemu mam wrażenie, że humor jakoś nie dopisuje No i czy mamy rozumieć ŻE TERAZ IDZIESZ SPAĆ!? I melynę pozostawiasz samą????! Odpowiedz Link
super.halusia Re: Byle do wiosny 09.02.13, 08:23 I melynę pozostawiasz samą????! jak zwykle Odpowiedz Link
leziox Re: Byle do wiosny 09.02.13, 08:30 Nie badzcie takie przemadrzale,jakbyscie znaly cala przyszlosc.Melyna nawet jesli na chwile sama to nie tak calkiem,bo zawsze gdzies tam sie znajduje w kuluarach. Wprawdzie usilowalem pospac ale tym razem nie wyszlo. Bromba,mnie cewniki na razie niepotrzebne,jedyne co moge cwiczyc z moja pielegniarka,to co najwyzej zakladanie gumki. Odpowiedz Link
bromba-bomba Re: Byle do wiosny 09.02.13, 08:47 Wcale się nie dziwię, że z tym spaniem to ci nici wyszły Gumki, gumki... ty myśl o starości! Gumki nie będą potrzebne a cewnik się przyda! I to podwójnie! Sucho no i przy zakładaniu .. będzie choć trochę zabawy Wiesz... lepszy rydz niż nic... Odpowiedz Link
leziox Re: Byle do wiosny 09.02.13, 09:19 Snia ci sie te cewniki juz po nocach,ze nie mozesz gadac o niczym innym jak tylko o tym? Odpowiedz Link
bromba-bomba Re: Byle do wiosny 09.02.13, 09:38 To ja z dobroci serca.... a ty.... I czemu miałyby mi się śnić CEWNIKI?? a nie na przykład ich zakładanie, co??? Odpowiedz Link
leziox Re: Byle do wiosny 09.02.13, 09:45 Jedno czy drugie,ten temat najwyrazniej mnie sie nie podoba.Moj ojciec swego czasu zmuszony byl to paskudztwo nosic i wcale nie bylo to takie smieszne jak sie moze wydawac. Odpowiedz Link
bromba-bomba Re: Byle do wiosny 09.02.13, 09:49 Niestety... śmieszne jest do czasu, kiedy NAM się nie przytrafia... TOBIE życzę, żebyś go NIGDY nie potrzebował OK? Finito Odpowiedz Link
anus-hka Re: Byle do wiosny 09.02.13, 17:23 Dzięki to tak jakby dla mnie ale wyobrażam sobie, ze takich jak ja jest tysiące) Tak Lezio byle do wiosny - tymczasem moje hasło na dziś "PIER...OLE - NIE ODŚNIEŻAM" Odpowiedz Link
rudka-a Re: Byle do wiosny 09.02.13, 19:50 ..bo ja to znam z autopsji, ale przeważnie bywa tak, że muszę się przeprosić z łopatą, bo niestety samo jakoś się nie chce odśnieżyć...a póżniej wchodzę do domu zrąbana, jak koń po westernie....a ile w myślach poślę Pani Zimie, to tylko ona o tym wie.....niech już przestanie trzepać poduchy, bo ja za siłownią nie przepadam )) Odpowiedz Link
m.maska Re: Byle do wiosny 09.02.13, 20:30 to moze jednak warto odwalic jak jest tego jeszcze mniej i nie czekac az dosypie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Byle do wiosny 09.02.13, 20:33 Ha, gdybyście tak panie poskakały przez 9 godzin na balu dla niepełnosprawnych, to po takim treningu żadne odśnieżanie nie byłoby wam straszne Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Byle do wiosny 09.02.13, 20:44 Wiem AL wiem. Że nie masz lekko .A ten bal to fajny był ? zdrówka Tobie i Marcie - bardzo dużo go Odpowiedz Link
m.maska Re: Byle do wiosny 09.02.13, 20:49 No bardzo fajny byl... AL zostawila u nas kilka fajnych fotek z tego balu Odpowiedz Link
k-amea Re: Byle do wiosny 10.02.13, 23:17 czekam na wiosnę z utęsknieniem, a co do libido to u mnie szaleje w wyrku i nie tylko Odpowiedz Link
leziox Re: Byle do wiosny 10.02.13, 23:21 Przynajmniej ty chociaz szczesliwa jestes i zaspokojona tak jak trza Odpowiedz Link
leziox Re: Byle do wiosny 10.02.13, 23:47 No.W krzaczorach jeszcze lepiej niz w wyrku ja tez kcem wiosnem. Odpowiedz Link
k-amea Re: Byle do wiosny 10.02.13, 23:58 w krzaczorach to se tyłek mozna porysować badylami, ale na trawce jest miło Odpowiedz Link
leziox Re: Byle do wiosny 11.02.13, 00:06 A tam,zalezy wszytko od technologii pieprzenia sie w krzaczkach,poza tym krzaczory to pewien rodzaj przenosni,mam na mysli szerok pojeta nature Odpowiedz Link