tropem_misia1 14.07.13, 08:32 nic nie robienie nie jest możliwe. Bo nawet gdy leżymy do góry brzuchem robimy leżenie. Ktoś przeciw? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Uważam ,że 14.07.13, 08:37 Nawet wyliczono, ile kalorii przy tym się spala Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Uważam ,że 14.07.13, 09:02 Myślisz, że pojawią się przeciwnicy, którzy, śpiąc jeszcze, nic nie robią? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uważam ,że 14.07.13, 09:13 Robią , robią...bo śpią. a co ze słynnym pytaniem przez telefon: Co robisz?Śpisz?WRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Uważam ,że 14.07.13, 09:18 Jedno z bardziej "inteligentnych" pytań, zwłaszcza, kiedy pytany rzeczywiście śpi Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uważam ,że 14.07.13, 09:25 Mię wnerwia niemożebnie. Skutkiem tegoż , potem zasnąć nie mogę. Kiedyś mając wizję wstania bardzo wcześnie ,wysłałam kilka SMS-ów o następującej treści:Idę spać. Nie uwierzysz...zadzwonili wszyscy...zaciekawieni SMS-em(: Już tak nie robię(: Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Uważam ,że 15.07.13, 19:32 A to ciekawe! Gdybyś jeszcze dopisała, że "proszę nie dzwonić", to obstawiam, że pewien % z tych telefonów byłby z pretensjami, że jak to, że dlaczego, i w ogóle może sobie zupełnie nie życzysz, żeby kiedykolwiek dzwonili? Ot, ludzka przekora i coś tam jeszcze Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uważam ,że 15.07.13, 21:03 Teraz to się orientują na którą mam do pracy. Jak na rano - to telefony sa o przyzwoitej porze. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uważam ,że 15.07.13, 05:37 Poniedziałek jest dniem pokuty, po 2 dniach rozpusty. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Uważam ,że 15.07.13, 06:34 Wy to na prawdę mądre kobiety jesteście... pozdrawiam poniedziałkowo Odpowiedz Link
leziox Re: Uważam ,że 15.07.13, 15:14 Po pewnym czasie zaczyna bac nudno.Cos trzeba robic bo inaczej czlek zaczyna wewnetrznie plesniec i sie ogranicza mu yntelygencyja. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Uważam ,że 15.07.13, 19:34 Muszę wyznać, ze od półtora roku już tylko i wyłącznie kretynieję, i że to wcale nie jest przyjemne. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uważam ,że 15.07.13, 21:04 U mię delykatnie rzecz biorąc kłopoty som z pamięcią. Odpowiedz Link
leziox Re: Uważam ,że 15.07.13, 21:21 W sumie Tropcia i tak jestes na uprzywilejowanej pozycji,poniewaz,jesli kiedys zdarzy ci sie upic w trupa,tak ze zapomnisz wszystko,to i tak niewiele sie zmieni. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uważam ,że 15.07.13, 21:29 Właśnie to mi się nie zdarza. Nie potrafię. Gdy zdarzyło mi się drzewiej przekroczyć granicę rozsądku i przesadzić z alkoholem mój organizm reagował mdłościami.Było mi niedobrze i nie sięgałam po następny kieliszek. I kurna wszystko pamiętałam (: Fe.. Odpowiedz Link
leziox Re: Uważam ,że 15.07.13, 21:33 Bo to wiesz,praktyka czyni mistrza. A jak sie malo ma z truciznami do czynienia to i mniejsza dawka szkodzi,co jest calkiem normalne. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uważam ,że 15.07.13, 21:48 Gdybym znała antydotum , może bym przyszalała) Odpowiedz Link
leziox Re: Uważam ,że 15.07.13, 21:50 Takiego czegos nie ma. Poza nie piciem w dzien poprzedni. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uważam ,że 15.07.13, 22:18 taki stan nie jest obojętny nam. "Prażę się w słońcu, gałgan stary... Leżę, wyciągam się i ziewam. Stary ja jestem, ale jary: Jak tęgi łyk pociągnę z czary, To śpiewam. Słońce mi grzeje stare gnaty I mądry, siwy łeb kudłaty, A w mądrym łbie, jak wiosną las, Szumi i szumi mędrsze wino, A wieczne myśli płyną, płyną, Jak czas..." Julian Tuwim Sokrates tańczący na dobranoc Odpowiedz Link