Dodaj do ulubionych

Michal ma problem

17.09.05, 16:07
ma klopoty z praca. Cos sie pieprzy, nie pojawia sie w grafiku, jego agencja
jak ognia unika telefonow, nie wiadomo w ogole czy pracuje czy tez nie.
Oczywiscie wplywa to na jego humor, a jak on ma zatruty, to ja rowniez i to w
dwojnasob... Zyc sie nie chce.
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: Michal ma problem 17.09.05, 16:14
      Co za nieodpowiedzialni ludzie,ci pracodawcy,bawią się jak dzieci.Mogliby być
      troche choc rzetelniejsi ,anie zostawiać w takiej niepewnośći.Zdecydowanie
      powiedzieć czy jest czy nie zatrudniony.
      • kicior99 Re: Michal ma problem 17.09.05, 16:18
        ksiadz wini pana, pan ksiedza, jak u nas w klasyce. Firma wysyla do agencji
        jako formalnego pracodawcy, agencjka albo odbija pileczke albo nie odbiera
        telefonow.
      • kruwsko66 Re: Michal ma problem 17.09.05, 16:18
        chce wyjechac na miesac do polski 47,28 funtuw to jest duzo samolotem do
        berlinu a z belina busem do polski za 50 zl
        • kruwsko66 Re: Michal ma problem 17.09.05, 16:19
          mikan powiedz mi czy to niejest dobre wyjscie zebysmy od siebie odpoczeli mise
          wydaje ze najlepsze
        • kicior99 klopoty z matematyka? 17.09.05, 16:19
          jeszcze 20 minut temu mowiles ze na 2 tygodnie.
          • kruwsko66 Re: klopoty z matematyka? 17.09.05, 16:22
            ale musimy od siebie odpoczac przedewszstkim od tego wiezienia kture zwie sie
            ANGLIA
            • kicior99 Re: klopoty z matematyka? 17.09.05, 16:25
              nie wiesz chlopie co to wiezienie, nie bluznij!
            • kruwsko66 Re: klopoty z matematyka? 17.09.05, 16:27
              a dlatego tak muwie bo sie czuje jak w wiezieniu ani sie donkikogo odezwac a z
              tymi frajerami z zamku to niema z kim gadac a jak jade do briczloter to ja to
              traktuj jak wiezienny godzinny spacer tak zle sie tu czuje a kicor niemoze
              zrozumiec ze bez jezyka pracy sie tu nieznajdzie poprostu polak jest tu wielkim
              zerem
              • kicior99 Michal ma dzis dola (n/txt) 17.09.05, 16:27

• mi.ka.n Re: Michal ma dzis dola (n/txt) 17.09.05, 16:37
                  Zdaje się ,ze obydwaj macie dziś doła.Zdarza się każdemu gorszy nie tylko dzień
                  ale całe okresy.jeszcze przy takich problemach jak Wy macie.Michał nie wiem co
                  Ci doradzić z tym wyjazdem do Polski.Tu tez nic lepszego Cię nie czeka.W
                  dodatku ten brak aktualnie mieszkania.Masz sumienie zostawić przyjaciela?A
                  pozatym jakie są Twoje głębsze myśli co do tego?Ja mam obawy,ze juz byś mógł
                  nie wrócić do tej Anglii.
              • kruwsko66 Re: klopoty z matematyka? 17.09.05, 16:31
                a jak do roberta sie cos odezwe to mni traktuje jak zlo konieczne i albo sie
                wydrze na caly glos abo muwi ze ma mni zadluzo muwie usune si mu z yciorysu na
                dwa miesace
                • mi.ka.n Re: klopoty z matematyka? 17.09.05, 16:43
                  To kto ma te kłopoty z matematyką?Z 2tygodni zrobiło się już 2 miesiące.
                  • pluskat Re: klopoty z matematyka? 17.09.05, 20:36
                    Michal, nie wiem co Ci radzic. Kiedys radzilam, zebys jechal do Anglii, bo
                    zobaczysz swiat, a do Pily zawsze mozesz wrocic. Nie wiem, czy to byla madra
                    rada, ale przyjechales, sprobowales jak tam jest, zawsze to jest jakies zyciowe
                    doswiadczenie. Jak masz ochote jechac do Polski, to jedz, moze tam bedzie Ci
                    latwiej zdecydowac co dalej. A angielskiego nie zaniedbuj, ucz sie nawet w
                    Polsce, zeby nie stracic, tego czego sie juz nauczyles.
                    Brat dostal mieszkanie zastepcze, wiec mialbys dach nad glowa?
                    • kruwsko66 Re: klopoty z matematyka? 20.09.05, 15:26
                      narazie odwouje wyjazd do polski bo mam przyjsc do pracy do konca tygodnia,
                      jak jusz gdzies napisalem ja sie czuje tu jak w wiezieniu jak niemam pracy ani
                      sie do nikogo odezwac a wyjazd do briczloter traktuje jak wiezniowie godzinny
                      spacer,a swoja droga wakacie by sie nam przydaly z jakis miesac zebysmy se
                      mogli od siebie odpoczac
                      • mi.ka.n Re: klopoty z matematyka? 20.09.05, 16:03
                        Masz racje,ze czasem taka separacja jest zbawienna dla tegożeby cchociaż móc
                        spojrzeć na to wszystko z boku i ocenić wzajemne stosunki między sobą.Co dobre
                        a co złe i na przyszłość skorygować swoje postępowanie.
                        • pluskat Re: klopoty z matematyka? 20.09.05, 17:15
                          Wakacje sa niezbedne, ale skoro daja Ci jeszcze prace, to masz racje,
                          odkladajac je jeszcze na jakis czas.
                          • kicior99 Re: klopoty z matematyka? 21.09.05, 17:11
                            mnie ciagnie na jakis wyjazd...
                            • mi.ka.n Re: klopoty z matematyka? 21.09.05, 17:19
                              Najwyzszy czas.Planowałeś kiedyś Francję i Nantes.Moze to teraz zrealizujesz.
                              • kicior99 Re: klopoty z matematyka? 21.09.05, 17:27
                                zwlaszcza ze blisko!
                                • mi.ka.n Re: klopoty z matematyka? 21.09.05, 17:30
                                  tak właśnie o tym przed chwila napisałam w Notesie.
                                  • kruwsko66 Re: klopoty z matematyka? 23.09.05, 16:31
                                    a ja sie robertowi przydam jako nadbagaz pewnie bedzie zadowolony
                                    • mi.ka.n Re: klopoty z matematyka? 23.09.05, 16:46
                                      Na wakacje czy urlop to lepiej będzie jak osobno pojedziecie.Każdy naładuje się
                                      nową inną pozytywną energią.
                                      • kruwsko66 Re: klopoty z matematyka? 26.09.05, 15:41
                                        ale ja jezykuw nieznama urlop w polsce to drogi odpoczynek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka