tropem_misia1 Re: Czy ktoś 02.09.13, 07:04 Ponieważ to pierwszy dzień szkoły , ostatecznie szkolenie może być. Nawet bez uroczystej akademii. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czy ktoś 02.09.13, 07:08 tropem_misia1 napisała: > Ponieważ to pierwszy dzień szkoły , ostatecznie szkolenie może być. > Nawet bez uroczystej akademii. No to jeśli tak to ja już wczoraj przeszłam szkolenie w godzinach wieczornych...to jestem jakby pierwsza i odbyło sie bez uroczystej akademii Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś 02.09.13, 07:18 wszyscy czerpią wiedzę - widzę... a ja mam zwolnienie ...nie tylko z WF -u.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś wie 03.09.13, 08:00 dlaczego chcą mojego prawego a nie lewego ucha? fotograf tak kciał! zdjęcie do dowodu sobie chciałam zrobić. Nie zrobiłam bo chciał prawe (: Odpowiedz Link
leziox Re: Czy ktoś wie 03.09.13, 11:45 No i co Tropcia,masz zamiar byc tak bez dowodu? Zaden z oszustow nie bedzie mogl wziac na Ciebie kredytu. Zasmucasz biednych ludzi z marginesu spolecznego. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś wie 04.09.13, 05:57 leziox napisał: > No i co Tropcia,masz zamiar byc tak bez dowodu? > Zaden z oszustow nie bedzie mogl wziac na Ciebie kredytu. > Zasmucasz biednych ludzi z marginesu spolecznego. Dowód to ja mam ,ale mu się kończy ważność. Pewnikiem pomyśleli ,że człek z wiekiem sie przepoczwarza i co parę lat : nowy dowód i nowa fotka. Odpowiedz Link
m.maska Re: Czy ktoś wie 03.09.13, 19:35 tropem_misia1 napisała: > dlaczego chcą mojego prawego a nie lewego ucha? > > > fotograf tak kciał! > zdjęcie do dowodu sobie chciałam zrobić. > > Nie zrobiłam bo chciał prawe (: > za to usmiechac sie mozna, bo na tych do paszportu to pelna powaga... Odpowiedz Link
mala200333 Re: Czy ktoś 03.09.13, 20:25 Chcialabym znowu tak sobie pochodzic do szkolki.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś lepiej 04.09.13, 06:00 znajduje się w artystycznym nieładzie czy w idealnym porządku? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czy ktoś lepiej 04.09.13, 06:24 Ja jakoś odnajduje się w artystycznym nieładzie przez niektórych złośliwców nazywanym bałaganem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś lepiej 04.09.13, 06:29 Ja też. Robię generalne porządki ,bo Ryjek wiela mi podrzucił przed wyjazdem i mam świadomość ,że w tym idealnym uładzie za chwilke nic nie znajdę(: Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czy ktoś lepiej 04.09.13, 06:40 taaa i to uczucie kiedy nie wiesz co zrobic bo a - nóz widelec - kiedyś to sie moze przydać i sie zarasta a potem przychodzi taki wnerw ze podstawiasz kontener i wywalasz jednym zgarnięciem te niezbędności... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś lepiej 04.09.13, 06:41 codziennie coś wywalam bo układam od paru dni ale za mało wywalam(: może za rok... Odpowiedz Link